Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 465
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Кюфтета и кебапчета от Лидл, както и другите произведения на "Бай Мезан". За нищо не стават!

# 331
  • Велико Търново
Кюфтета и кебапчета от Лидл, както и другите произведения на "Бай Мезан". За нищо не стават!

Подкрепям Peace Много странно и неприятно се "мажат" в устата Sick

# 332

Това разтворимо кафе няма и спомен от вкус и аромат на кафе, някаква блудкава, гадна на вкус течност, която дори и с мляко не става за пиене Sick

# 333
  • плевен
Здравейте,засега не се сещам за нещо "отвратително", сигурно съм попадала  на такова но не се сещам.Ще ви следя Peace

# 334
Нищо от Меком Силистра /не че до сега съм купувала/
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=977890

# 335
Да, пълен бойкот на Меком. Аз пък съм купувала техни неща. Те бяха първите със сертификат за износ в ЕС. Е, явно след сертифицирането са се променили нещата......Въобще що се отнася до колбаси имам точно две фирми, от които съм доволна засега и купувам техни неща.

# 336
  • SOFIA
Отвратително "крема сирене"  в Кауфланд.

# 337
Отвратително "крема сирене"  в Кауфланд.

С марката Кауфланд ли, или друго?

# 338
Обувки на  DEICHMANN - ужасно качество! Купувам един чифт, точно на третото обуване се отдели горната част от подметката. Продавачките бяха супер любезни, смениха ми ги с друг модел, след няколко обувания - същата история с разлепянето. Отново ги сменихме - този път оцеляха точно месец, колкото да им свърши гаранцията и отново се разлепиха. Вече дори няма да си помисля да вляза в този магазин!

# 339
  • София
С прискърбие, след толкова години ще се разделя със списание "Ева". Разбирам, че от реклами се издържат, но 80стр. реклами и всичко друго рекламни текстове! ooooh!
Читавите статии останаха 2-3-4. Другото.... Sick

# 340
  • София
Евата и аз я купувах години наред,ама наистина още преди 5 години всяка втора страница си беше реклама.Интересни статии от изминали броеве има в сайта им. Peace

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 06:33 от Inkа

# 341
  • Sunshine state
Евата и аз я купувах години наред,ама наистина още преди 5 години всяка втора страница си беше рекламата.Интересни статии от изминали броеве има в сайта им. Peace
Точно поради тази причина спрях да купувам каквито и да било модни списания-множеството реклами. Rolling Eyes То бива,бива,ама те се оливат....

# 342
Аз редовно купувам кюфтета от Лидл, на Бай Мезан, но на последната прИмоция, като видях какъв гнусен кафяв вид имаше месото, се отказах.Дори не бяха в същата опаковка, момичето, което ги нареждаше, че и в темата ми казаха, че са същите, но според мен определено имаше разлика между старите и тези.

# 343
  • до най-прекрасния мъж
За Дайхман, зависи на какви обувки ще попаднеш. Преди няколко години /точно го откриха в Пловдив/ взех едни много сладки сандали. Гаранцията изтече преди да успея да ги обуя и един път, защото ги взех април. На първият месец носене първо се скъсаха каишките, а после се сцепи ходилото точно до тока. Гаранция няма, беше изтекла. Изхвърлих ги, защото бяха непоправяеми. Преди две години взех други - отново сандали, но на платформа. Нося ги поне две лета и все още не са мръднали. Ще ги нося и следващото лято и съм много доволна. Та там е до късмет да попаднеш на хубав модел.
Milittana, кои са тези две фирми /може и на лични/. Аз също имам една и само нейни продукти взимам що се отнася до колбаси.

# 344
Защо на лични, не са ми никакви, че да ме заподозрат в реклама, нека който е доволен да може да спомене фирмите, за да имат стимул и останалите да ги догонят. Няма да е кой знае каква изненада - едната е Тандем, другата Маджаров. За последната - и млечните им продукти купувам. Но напоследък за сирене и кашкавал съм се ориентирала към Добрев.

Общи условия

Активация на акаунт