Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 458
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
  • до най-прекрасния мъж
Маджаров и аз ги харесвам много откъм колбаси. На Тандем продукти не съм купувала до сега. Аз харесвам сухия шпек на Орехите, ние друго така и не ядем като колбас. Рядко взимам пушено пуешко филе - или Браво или Лалов. Млечните на Маджаров са хубави, но ми идват скъпи. Аз купувам на Домлян, но не от магазина, а директно от производителя и съм много доволна. Сега, последно пробвах едно сирене на Сердика - продали са ми поне 300 гр. вода и сол.

# 346
А, Домлян го опитах тази година на морето. Много им е хубаво сиренето, обаче май не се намира много лесно - поне в местата, където пазарувам аз.

# 347
  • до най-прекрасния мъж
А, Домлян го опитах тази година на морето. Много им е хубаво сиренето, обаче май не се намира много лесно - поне в местата, където пазарувам аз.
Намира се трудно, да. Те са семейна фирма и вероятно количествата, които произвеждат, са малки. Затова и продуктите са доста качествени. Докато големите разчитат, че като залеят пазара, все ще се купи. В София зареждат във Фантастико, сега им видях сайта и в Карфур. http://www.domlian.com/index.php?lng=0&mod=8&c=net

# 348
  • София
Никога няма пак да купя сирене Българея. За 1 мин, след като малкият се омаза със сиренето му се получиха червени петна по кожата.
Иначе и аз харесвам продуктите на Домлян и специално киселото им мляко по БДС. Другото - фермерското хич не е кисело, а това 2% и след седмица не се беше вкиснало, въпреки коричката Whistling

# 349
  • Русе/София
Олио калиакра с вкус на масло.По голяма простотия от това не бях срещала.Сложено между редовните бутилки,и не се забелязва а като не погледнеш и в къщи изненада. Sick

# 350
Олио калиакра с вкус на масло.
Taka пише на етикета ли?

# 351
  • Русе/София

Taka пише на етикета ли?
Както е етикета в единия му край пише с аромат на масло.Отврат е.

# 352
  • до най-прекрасния мъж
Няма да се учудя, ако са измислили и такава дивотия.

# 353
Няма да се учудя, ако са измислили и такава дивотия.

да парфюмират олиото  newsm78

# 354
  • до най-прекрасния мъж
Ами те какво ли не парфюмираха вече, няма да се учудя и за олиото. Ей такава глупост не бях виждала. Химичната индустрия вече прекалява. Като чуя лозунгът на Нестле - добра храна, добър живот, се замислям аз ли нещо съм изкривена, та не обичам фиксове и бульони.

# 355
  • Русе/София
Именно защото и аз не допусках,че може и на олиото да "посегнат",затова и не се зачетох в етикета,а грабнах бутилката.

# 356
  • София
Но напоследък за сирене и кашкавал съм се ориентирала към Добрев.

Peace Подкрепям с две ръце! И кисело и прясно мляко също. Особено за детето друго не давам. Само дето не ги виждам никъде по магазините, а майка ми ги купува от фирмен техен магазин  Thinking
Няма никога повече да купя каквото и да било на КФМ

# 357
  • Sunshine state

Taka пише на етикета ли?
Както е етикета в единия му край пише с аромат на масло.Отврат е.
#Crazy Ай стЮга,бе! Направо не мога да повярвам,че са измислили и такава простотия.. Sick ooooh!

# 358

и на мен много ми харесваха нещата на "добрев" докато преди около два месеца не купих прясно мляко, което беше развалено... предполагам, въпрос на съхранение е и вината е в магазина, от който го купих, но някак си оттогава се притеснявам да купувам неща от тази марка.

# 359
  • Sunshine state
За едно прясно мляко няма защо да спираш да ги купуваш.Това е продукт,който се разваля много бързо и както и ти казваш,често в магазините седят в каси навън с часове,преди продавачката да се сети да ги сложи по хладилните витрини. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт