Какво повече няма да купя - Тема 3

• 94 347
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • Sunshine state
Яйца 'Симона'-купихме ги от Карфур,за баницата! На финала имахме оранжева баница! Shocked Жълтъците са наситено оранжеви newsm78
Понякога такива ми носят и от село-с много наситено оранжеви жълтъци,но не помня дали нещото,което съм готвила с тях,се е оцветило Thinking.А веднъж дори ми донесоха една кора,в която имаше и 2 яйца с неоново зелен белтък. Crazy Laughing Естествено,че си ги ползвах,понеже познавам всяка една кокошка поименно дори/на бабата на мъжа ми са/,ама в първия момент бая се опулих. Shocked Mr. Green

# 556
Колкото по-наситен е жълтъка, толкова по-хубави са яйцата. Светлите, бледо жълти жълтъци са от кофти гледани кокошки. Толкова рядко и трудно си намирам такива яйца.

Повече няма да си купя ориз Ризон на Крина. Ужасен - почти всички зърна имаха почерняло, вътре беше пълен с едни сиво-черни неща с неясен произход... Жалко, че ми е цял кг.

# 557
Да ви кажа..нещо в Карфур не ми вдъхват доверие храните Sad

Аз от там храна вече не купувам след поне 5 случая на нещо развалено (при това различни групи продукти, както пакетирани, така и от съответните витрини)...

По аналогичен начин спрях да купувам и от месната витрина на Пикадили, след като от едни шишчета със сьомга изкарах парче от птиче перо... Достатъчно ми беше, за да си преставя в какви условия се обработват различните меса.

# 558
  • софия
Колкото по-наситен е жълтъка, толкова по-хубави са яйцата. Светлите, бледо жълти жълтъци са от кофти гледани кокошки. Толкова рядко и трудно си намирам такива яйца.

Това важи за домашно гледаните кокошки. За останалите - продават оцветител за жълтък, който се добавя в смеските за храна. При купените от магазина яйца, цветът на жълтъка е относително нещо - зависи колко оцветител са хапнали кокошчиците Mr. Green

# 559

[/quote]
понеже познавам всяка една кокошка поименно дори
[/quote]

Joy Joy Joy значи имаш право на рекламация

# 560
При тънка и накъсана и падаща коса ми помогна шампоан Pregaine Peace Оправи ми се косата и почти не падаше, но го спряха от продажба. Вече от почти година не мога да си намеря заместител на този шампоан.
Regaine & Rogaine пробвай, също и всичко съдържащо minoxidil...

# 561
  • Sunshine state
понеже познавам всяка една кокошка поименно дори
[/quote]

Joy Joy Joy значи имаш право на рекламация
[/quote]
Да,абсолютно.Не попитах чии са яйцата с неоновия белтък,но имам известни подозрения. hahaha

# 562
В сайтовете на някой феррми за щастливи кокошки продават и хранителни добавки за оцветяване на жълтъка, така че бих се зарадвала на жълт жълтък само от домашни кокошки.  Само да добавя, че през лятото малката беше в болница със Салмонела след ядене на яйца от Била. Остава ни само да стискаме палци да не попаднем отново на такива.

# 563
  • Sofia
Купихме в началото на декември зелеви сърми от Била на бул. България и когато се прибрахме вкъщи и ги отворих имаха странен мирис - изобщо не ги ядохме и вече от там готова храна не купувам.

# 564
Аз готова храна от никъде не купувам, вероятността да е вмирисана и развалена или просто да не е вкусна е огромна. Последно едни кюфтета с доматен сос от Фантастико изхвърлихме така.

# 565
В нашата Билла готвят изключително безвкусна храна и много често е вкиснала..

# 566
  • софия
ЕЖК ми каза, че на топла витрина се слага/приготвя всичко, което е с изтичащ/изтекъл срок на годност. Никога, нищо не купувам от тези витрини. Naughty

# 567
Замразен грах на Кауфланд- няма такава гадост  #2gunfire

# 568
  • до най-прекрасния мъж
Топлите витрини и аз ги избягвам. Понякога ми се дояжда по нещо от тях - предимно пържена цаца /за да не си умирисвам къщата на риба/ или картофени кюфтета, руска салата. Рядко купувам, обаче. Предпочитам да не взимам или да се въртя вкъщи да сготвя това, което ми се е прияло, отколкото да замине в кофите покупката. Аз съм попадала на безвкусни сърми и пълнени чушки, а лозовият лист на сърмите беше чисто суров. Както са го извадили от консервата, така са го навили и сложили на витрината. Това в Кауфланд. Иначе съм взимала хубави картофени крокети и кюфтета от Триумф, но беше преди време.

# 569
  • Sunshine state
И аз не купувам нищо от готовите витрини.Цацата взета от тях е с вкус на хладилна витрина и е като варена.Единственото,което съм взимала и ми е харесало са зелевите сарми на Кенар от Кауфланд.За топлата витрина на Билла със сигурност знам,че храната се приготвя от самите служителки,някои от които и хабер си нямат от готвене.Сестрата на мъжа ми,която не може да готви,работеше известно време там и като ми каза,че им прави манджите,направо щях да падна. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт