Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 330
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
  • до най-прекрасния мъж
Те пък толкова ли един готвач средна класа не могат да си намерят, че карат служителките си да готвят. Те затова манджите им имат вид, но на вкус са ужасни.

# 571
А в Европа каква е готовата храна ...  Sick Мирише на гадно само като минеш покрай щанда.

За цацата -  купувайте я от вървежни магазини за риба. Така се покачва вероятността да е прясна.

# 572
  • Sunshine state
Те пък толкова ли един готвач средна класа не могат да си намерят, че карат служителките си да готвят. Те затова манджите им имат вид, но на вкус са ужасни.
Имат само хлебар и това не е единствено в този филиал,а и по другите е така.И сестра ми работеше в Билла София,и там ги караха да готвят.То си има рецепти,но все пак не може да се очаква от всеки да е готвач. ooooh! Буташ там увехналите продукти в една тава и бам в конвектомата-каквото стане,такова. Sick Да се чудиш как ги купуват тия хора. Stop

# 573
Няма да купя отново никога Pur с магнолия, и не само този вид а и всички други. Този препарат е течен като чиста вода. Дори половинката, който се хваща рядко да мие чинии забеляза разликата и ме пита.

# 574
Буташ там увехналите продукти в една тава и бам в конвектомата-каквото стане,такова. Sick Да се чудиш как ги купуват тия хора. Stop
Тайната е следната - глутамат, едно от Е-тата. Въздейства на мозъкът да възприема всичко като вкусно.

# 575
Няма да купя отново никога Pur с магнолия, и не само този вид а и всички други. Този препарат е течен като чиста вода. Дори половинката, който се хваща рядко да мие чинии забеляза разликата и ме пита.
Не съм забелязала...Непрекъснато купувам Пур

# 576
  • Перник
Буташ там увехналите продукти в една тава и бам в конвектомата-каквото стане,такова. Sick Да се чудиш как ги купуват тия хора. Stop
Тайната е следната - глутамат, едно от Е-тата. Въздейства на мозъкът да възприема всичко като вкусно.

Явно не на всеки действа - никога не съм харесвала манджите от топлите витрини  Naughty

# 577
  • Sunshine state
Не знам,но имат гаден вкус-на престояла и безвкусна храна.Особено огретена им-той и вид няма.Направо си изглежда гадно. baby_neutral

# 578
И аз съм много разочарована от Pur . Имам миялна , но естествено си купувам и такива препарати за миене на ръка . Взех някакъв с балсам за ръце - отврат . Наистина все едно е вода ... рядък , нищо не мие и свърши за отрицателно време .

# 579
  • до най-прекрасния мъж
Като всяко друго нещо, произведено за Източна Европа. Бухат евтини материали, а слагат европейски цени. Аз ползвам Фея - бива горе-долу, поне е гъста.

# 580
  • Перник
Аз пък напоследък съм доволна от Медикс - даже уцелих някаква промоция в Била преди повече от месец - взех 1 л. препарат за съдове на цена, с някакви стотинки по-висока от половинлитровата опаковка. Мие добре, и което е най-важно за мен - не ми се цепят ноктите от него.

# 581
Като всяко друго нещо, произведено за Източна Европа. Бухат евтини материали, а слагат европейски цени. Аз ползвам Фея - бива горе-долу, поне е гъста.
А, аз съм обявила бойкот на тези марки с големите претенции, които имат "специални" съставки, предназначени за Източна Европа а цените им са като немските. Затова или купувам паралелен внос, или български или турски препарати за чинии. Поне са евтини, а са и качествени. Същото е и с кафето, шампоаните, шоколадите и ред други неща. Като са за Източна Европа, да не си слагат гръмките марки и несъответстващите на качеството им цени.

# 582
Аз пък напоследък съм доволна от Медикс - даже уцелих някаква промоция в Била преди повече от месец - взех 1 л. препарат за съдове на цена, с някакви стотинки по-висока от половинлитровата опаковка. Мие добре, и което е най-важно за мен - не ми се цепят ноктите от него.

И аз съм с него от известно време, прозрачен, син, супер е Peace

# 583
  • София

Aaaa Медикса е страхотен. Аз само него го ползвам. Оранжевия- мирише на портокал. Peace

# 584
  • Sofia
Производителите на качамак Крина да си поправят грешката в етикета,пише,че 200 гр.се варят в 500 мг. вода. Добре, че правя често и знам,че това не е възможно,би се получило много гъста маса...Иначе като продукт е добре,вкусен е...

Общи условия

Активация на акаунт