Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 228
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
царевица и грах взимам само замразени като царевицата предпочитам да е Бондюел - не само заради БЕЗ-ГМО-репутацията й, а и вкуса!

А да питам за Киндер яйцата - взех едни, пише на полски съставките и е захар, а в бг превод - "подсладители". Викам май да потърся други или изобщо да не взимам, макар че малкият много се кефи, на играчките най-вече.

# 76
  • Sunshine state
Само да уточня,че аз говоря за бейби царевицата на Мисота,а не за царевицата им на зърна. Peace

# 77
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Никога не бих си купила отново Сайдер-а Съмърсби, дето толкова го рекламираха, а (според мен) се оказа пълна боза.

# 78
Ален Мак, Киндер яйцата са със захар и до едно са полски.
Немски са само големите яйца, които са тематични с коледни или великденски играчки. Пак са със захар.

# 79
Подсладител е всичко, което дава сладък вкус, но често хората го асоциират с алтернативи на захарта, от там според мен идва разминаването.

# 80
Никога не бих си купила отново Сайдер-а Съмърсби, дето толкова го рекламираха, а (според мен) се оказа пълна боза.

е, сега, това е въпрос на вкус! това, че нещо не отговаря на предпочитанията на даден човек, не означава, че е с лошо качество.

# 81
  • София
alen mak, ако на оригиналната опаковка на полски пише "cukier", значи е със захар.

# 82
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

е, сега, това е въпрос на вкус! това, че нещо не отговаря на предпочитанията на даден човек, не означава, че е с лошо качество.

Не случайно съм написала това в скобите...То е ясно, че е въпрос на вкус  Crazy Тази тема предполагам, че не е за общите вкусове  newsm78

# 83
  • Sunshine state

Не случайно съм написала това в скобите...То е ясно, че е въпрос на вкус  Crazy Тази тема предполагам, че не е за общите вкусове  newsm78
Така е. Peace
Пример-за мен кашкавал "Неда" беше пълен боклук и миришеше на перилен препарат,но после прочетох по-назад,че семейството на една потребителка го скъсвали от ядене.Тук всеки е свободен да си споделя впечатленията от даден продукт така,както ги е усетил като вкус,аромат и т.н.

# 84
благодаря, значи ще купувам, макар и рядко.  bouquet

# 85
  • София /Абсурдистан
Български масла и кашкавали отдавна не купувам, нищо свястно не съм намерила. Обаче детския кашкавал на Хаджийски кучето ми много го уважава. А маслата са пълни с маргарин. Откакто открих гръцкото сирене и немското масло, също не купувам български вече.
Превръзки Паломита - няма друг такъв боклук.
Замразените бутер банички уж със сирене на Белла - пълни с гадна мас, от сирене няма и помен.
Никакво друго брашно за хлебопекарната освен това на София мел, както и българска мая за хляб, която не е мая, а не се знае какво.
Да не отварям тема сега и за бг. лекарствата, оказа се, че в лекарството ми за високо кръвно родно производство, липсва активното вещество, което сваля кръвното  ooooh!
И честно казано, вече избягвам българските стоки, когато имам друг избор, защото аман вече от цигании.

# 86
Превръзки Паломита са уникален боклук, наистина.

Пак се излъгах с торби за смет с дръжки Фино - ужасни!
Късат се лесно, още с изваждането от кофата Twisted Evil.

# 87
Превръзки Паломита са уникален боклук, наистина.

Пак се излъгах с торби за смет с дръжки Фино - ужасни!
Късат се лесно, още с изваждането от кофата Twisted Evil.

202uu напълно съгласна, мислех да алармирам комисията за защита на потребителите, но с малко бебе тогава изобщо не ми се занимаваше. А за българското краве масло и аз отдавна съм го отсвирила....не е истина какви боклуци се продават!

# 88
  • София
Вече купувам доста по-малко неща от Лидл. Големи мошеници и шмекери излезнаха, а искаха да се представят по по-различен начин. Outta Joint

Би ли обяснила?
Аз доста неща купувам от там и досега все съм била доволна  Peace
Кои са проблемните продукти alra ?
Качеството много падна, както и контролът. Днес свекърва ми е купила "прясно" пиле "Порция свежест", което неистово смърди. Пратих я да им го връща. Четох, че и в други градове "Свежестта" е смрадлива в Лидл. Нехранителните неща, особено дамски дрехи, са под всякаква критика  - на високи и с нищо оправдани цени. От любим магазин май ще се се превърне в подминаван.  Thinking

# 89
Вече купувам доста по-малко неща от Лидл. Големи мошеници и шмекери излезнаха, а искаха да се представят по по-различен начин. Outta Joint

Би ли обяснила?
Аз доста неща купувам от там и досега все съм била доволна  Peace
Кои са проблемните продукти alra ?
Качеството много падна, както и контролът. Днес свекърва ми е купила "прясно" пиле "Порция свежест", което неистово смърди. Пратих я да им го връща. Четох, че и в други градове "Свежестта" е смрадлива в Лидл. Нехранителните неща, особено дамски дрехи, са под всякаква критика  - на високи и с нищо оправдани цени. От любим магазин май ще се се превърне в подминаван.  Thinking

На мен вече ми прави впечатление, че има доста по-малко клиенти. Аз съм много разочарована от месните продукти и най-вече от следпродажбеното обслужване.

Имах проблем със свинското в консерва, отидох да върна две кутии НЕотворени, но се държаха като пълни простаци, държаха ме там 45 мин. като отказваха да го вземат, т. като нямах касов бон. НО в това време на сайта на Лидл беше описано, че може да се върнат стоки закупени от всеки един магазин на Лидл в страната, и без касов бен.

Е, не и не! Дойде една лелка, която не си каза името под предлог "Аз питам ли ви вас как се казвате?!?" Та така - въз дебеличка, с огромни люспи пърхут навсякъде по нея, с очила. Само това мога да кажа, без име, не съм врачка. Обясни ми, че можело да СЪМ ИМ БИЛА ИНЖЕКЦИИ НА КОНСЕРВИТЕ ooooh! и затова не можела да го вземе без касов бон. Не разбрах кое е общото между двете ooooh!, но се държаха СУПЕР ПРОСТАШКИ!

Вече в Лидл влизам само в краен случай, правете си и вие сметката до колко са коректни и надеждни като търговец.  Sick

А баш началничканта им Драгийска - Денчева е пълна скръб Sick Винаги рибата мирише от главата и затовма няма как да е по друг начин. Нещата ще отиват и на още по-зле.

Общи условия

Активация на акаунт