Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 236
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Печено пиле от Пикадили - за втори път вземам не просто развалено, ами зверски миришещо  Sick И двата пъти не го върнах просто зящото не ми се разхождаше посреднощите...обаче след първия път редовни ги карах да ми дадат да помириша птичката като я купувам...и след година невмирисани пилци взех че им повярвах...и бам...пак миризливо  ooooh!

# 91
Аз пък съм доволна от Лидл в Пловдив.

# 92
  • Sunshine state
Лидл и Пени са ми най-омразните магазини-някакви измислени и нечувани марки продукти на неоправдано високи цени. Rolling Eyes Влизала съм броени пъти и едвам намирам,каквото ми трябва. Whistling

# 93
държаха ме там 45 мин. като отказваха да го вземат, т. като нямах касов бон. НО в това време на сайта на Лидл беше описано, че може да се върнат стоки закупени от всеки един магазин на Лидл в страната, и без касов бен.

Е, не и не! Дойде една лелка, която не си каза името под предлог "Аз питам ли ви вас как се казвате?!?" Та така - въз дебеличка, с огромни люспи пърхут навсякъде по нея, с очила. Само това мога да кажа, без име, не съм врачка. Обясни ми, че можело да СЪМ ИМ БИЛА ИНЖЕКЦИИ НА КОНСЕРВИТЕ ooooh! и затова не можела да го вземе без касов бон. Не разбрах кое е общото между двете ooooh!, но се държаха СУПЕР ПРОСТАШКИ!
Да си купя консерва или каквато и да е храна (дори пакетирана да е), върната от друг клиент... и то не веднага, докато е в магазина, а след определено време/дни. Хм, това не бих искала да ми се случва. Не го приемай лично. Не знам кой как контролира тези неща, но според мен върната храна не бива да се прелага отново. Погледнах в сайта на Лидл, но не видях къде пише, че може да се върне хранителна стока, пък и без касов бон  Shocked  Директно ме губят като клиент.

# 94
  • София
Нали има контрол по качеството.

alra го е върнала, че е негодно, не по нейна презумпция или каприз. Следователно не би трябвало да се предлага отново за продажба.
И ако е негодно, не без касов бон, ами не знам без какво ще го върна Peace

Следващата тема трябва да е - какво повече няма да купя и от къде!

# 95

"cirio" са поредните консервирани "белени" домати, които са пълни с обелки...  ooooh!

тотално ми писна! моля, препоръчайте консервирани домати, които наистина са без обелки!

# 96
  • Sunshine state
Ееее,"чирио" уж са хубава марка,а то.. ooooh!

# 97
  • София

"cirio" са поредните консервирани "белени" домати, които са пълни с обелки...  ooooh!

тотално ми писна! моля, препоръчайте консервирани домати, които наистина са без обелки!
Аз купувам Russo. По-евтини, по-хубави, приятен мек вкус, нямат толкова сол....ако изобщо имат.
Бутилката е същата като на Чирио, общо взето едни до други стоят в магазина.

# 98

Барилла или Дивелла. Понеже ползвам много домати - тези двете марки е изключено да те разочароват.
Чирио ме учудва обаче - не съм имала никога проблем с тях.

Веднъж купих "белени" домати Филикон. Дебели люспи имаше - не повторих. Купувам само италиански домати, нашите не стават.

# 99

е, да, аз точно затова ги купих - защото не ми се искаше да рискувам с някакви съмнително марки домати и тези ми се сториха най-сигурни, макар и по-скоро скъпи... много съм разочарована, със сигурност повече не бих ги купила!

благодаря за съветите! ще пробвам "russo" още при следващото готвене. Simple Smile

# 100
държаха ме там 45 мин. като отказваха да го вземат, т. като нямах касов бон. НО в това време на сайта на Лидл беше описано, че може да се върнат стоки закупени от всеки един магазин на Лидл в страната, и без касов бен.

Е, не и не! Дойде една лелка, която не си каза името под предлог "Аз питам ли ви вас как се казвате?!?" Та така - въз дебеличка, с огромни люспи пърхут навсякъде по нея, с очила. Само това мога да кажа, без име, не съм врачка. Обясни ми, че можело да СЪМ ИМ БИЛА ИНЖЕКЦИИ НА КОНСЕРВИТЕ ooooh! и затова не можела да го вземе без касов бон. Не разбрах кое е общото между двете ooooh!, но се държаха СУПЕР ПРОСТАШКИ!
Да си купя консерва или каквато и да е храна (дори пакетирана да е), върната от друг клиент... и то не веднага, докато е в магазина, а след определено време/дни. Хм, това не бих искала да ми се случва. Не го приемай лично. Не знам кой как контролира тези неща, но според мен върната храна не бива да се прелага отново. Погледнах в сайта на Лидл, но не видях къде пише, че може да се върне хранителна стока, пък и без касов бон  Shocked  Директно ме губят като клиент.

Специално написах, че на сайта им ТОГАВА беше написано, че може да се връща БЕЗ касов бон, т. като стоките и марките ги няма в други магазини. А какво ще го правят  след това не ме интересува, след като има такава опция са ДЛЪЖНИ да я спазват! Поне ако държат на себе си, но явно не и те! А че не е редно да го продават  след това е ясно.

Т. като стана огромен скандал опцията на сайта след това беше променена, а зам. управителката преместена!

Лидл са поредните мошеници, които правят всичко възможно ако могат някъде с нещо да те излъжат. Да не пропусна, че везните им на касите никак не са точни - премерете си на кантара при зарзавата и след това на касата .- и ще се убедите, как крадат пладнешки! Най-нагло!

# 101
  • София
благодаря за съветите! ще пробвам "russo" още при следващото готвене. Simple Smile

Тъкмо и аз щях да препоръчам тази марка, а ето как изглежда консервата.

# 102
  • София
Някой по-напред беше казал, че Съмърсби е боклук, но в случая е до вкус. А за тези от вас, които нищеха бирите има един лаф: "Загорка" е най-слабата българска водка. Верно много спиртосана...

# 103
печена/пържена риба , която се продава пред кауфланд люлин. Имахме неприятни последствия и болки в коремчетата Sad

# 104
Тъкмо и аз щях да препоръчам тази марка, а ето как изглежда консервата.
Само да допълня,докато сме на темата за доматите,че аз взимам  едно доматено пюре от Кауфланд,мисля че е тяхно,в едни зелени кутиийки е.Много съм доволна от него,използвам го най-вече за сосове за спагети и много вкусно.другите които съм купувала все ми бият на нишесте   ooooh! а от това купувам вече от 2 години и досега не ме е разочаровало  Peace

Общи условия

Активация на акаунт