Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 228
  • 763
  •   2
Отговори
# 60
Явно е от спирта главоболието. Моята майка е от любителките на чаша бира в летните горещини, веднъж беше опитвала Каменица - главоболие сериозно. От Каменица - същото. Оттогава вкъщи или в заведение се поръчват точно определени марки.
Рекламите са безумно досадни и страхотно дразнят, но явно продават спиртосаните си бири добре.

# 61
  • София
купил за обяд Ариана радлер... Е няма такава боза  Sick
Когато преди години чух за бира с вкус на вишна, мислех че е майтап, но явно се харесваше. Сега не съм чула някой да хареса Арианата с лимон. Всички казват че е като разредена вода.

# 62
  • Пловдив
бира с лимон е нещо съвсем различно  Peace
Лично аз редовно си слагам резен два в чашата Simple Smile

# 63
Ами тази http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Zagorka_Rezerva_2011.JPG Shocked? Като я опитах, асоциацията ми беше, че е сбирщайн от останали всевъзможни напитки по чашите от студентски запой, все едно всичко е събрано в един съд, преди да се изхвърли и това нещо са го сипали в тази бутилка. Има вкус и на шампанско, и на някакво химическо безалкохолно, на бира, водка и не помня вече на какъв още алкохол.

# 64
С тази имаше рецепта за сладкиш,пробвах и стана много добре.Не става за пиене,но за сладкиши е идеална  Laughing

# 65
  • София
Фенка съм на бирата, обичам немския радлер (всичките му марки) но Арианатаааа Радлеррр.... Sick
Има вкус на изветряла бира със Степ лимон..ужаст! Никога не бих си поръчала отново!

# 66
Ариана е бира за алкохолици, от самото си създаване.
Но Каменицата си ни харесва.

# 67
Мами, тази тема за бирите е безкрайна... ще се въздържа да си кажа моите за и против определени марки ... просто няма смисъл. Въпрос на вкус е ...
Нека коментираме по-драстични разминавания в очакваното качество  Peace

# 68
Мами, тази тема за бирите е безкрайна... ще се въздържа да си кажа моите за и против определени марки ... просто няма смисъл. Въпрос на вкус е ...
Нека коментираме по-драстични разминавания в очакваното качество  Peace
newsm10,и аз мисля така.

# 69
  • Sunshine state
Като видни почитатели на бирата,избягваме от години 'Загорка'-толкова спирт,че чак не се пие. Rolling Eyes
Не бих взела повече кашкавал "Неда" от Карфур-мирише на сапун или прах за пране. Sick Подведени от изгодната цена,бяхме взели цял калъп над килограм.Наложи се да го замразя и да правя няколко вечери подред кашкавал пане,за да не го хвърлим.Слава Богу,мъжът ми яде всичко и успя да му види сметката. Laughing
Някой по-назад спомена за царевичките на Мисота-наистина са гадни.Имат вкус на вкиснато и нямат нищо общо с хубавите. Peace

# 70
Запис в много полезната тема !!!

# 71
  • София
Аз и царевицата на Сторко няма да я повторя...мноого вода и малко вкиснали зърна царевица

# 72
  • София
Подкрепям за царевицата на Сторко Sick

# 73
Повече никога няма да купя бутер тесто на Белла!Тази сутрин направих бутер банички от него.Е,няма такава гадост!Имаха дъх на старо олио и горчив вкус. SickИначе тестото си беше в срок на годност.
Аз много отдавна спях да го купувам, над 3 години, сега ако реша да правя бутерки , купувам на Clever  Peace

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 16:51 от polly

# 74
Бутер тесто клупувам само от Лидл, въобще не е мазно, но трябва да се разточи

Общи условия

Активация на акаунт