Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 481
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
  • Sunshine state
И аз споделям мнението за същата горчица. Още преди година или две бях взимала и като описа веднага си спомних как като я отворих ми се насълзиха очите и ми потече носа.
Ужас! ooooh! Как може изобщо да продават такова нещо и безопасно ли е то?За пръв път чувам за спиртен оцет... newsm78
Току що прочетох за въпросния спиртен оцет.Не се използва често и убива червените кръвни телца. #Crazy Предполагам,че го слагат за да постигнат ефекта на хряна,който също удря в носа,но това е прекалено.Любител съм на горчицата,ама такова чудо не бях вкусвала. ooooh! Все пак виненият оцет е евтина суровина и направо не знам на кой му е хрумнало да го замени с тоя боклук.

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 21:20 от Pupitka

# 241
  • Варна
запис

# 242
аржентински боб - не, че не беше вкусен (добре приготвен), но ГМО-то си е ГМО.

# 243
  • София
Опаковъчно фолио Fino, ще си скъсаш по- лесно нервите отколкото него.

# 244

Което се отнася и за пликчетата им за лед  Tired

# 245
Аз искам да кажа за Куфланд да внимавате какво маркират на касите и си гледайте хубаво касовите бележки.Купувам си вчера 3 еднакви диска ,два са с еднакъв баркод и съответно на обявената цена от 0.69 лв.третия диск ,който е еднакъв с другите два беше с различен баркод и на бележката пише че струва 3.39.Върнахме го на информация и тя каза , че единствената разлика е в сгрешения баркод.И не стига ,че  грешката е в тях ни върна парите но с едно пренебрежение и без грам извинение.

# 246
Аз искам да кажа за Куфланд да внимавате какво маркират на касите и си гледайте хубаво касовите бележки.Купувам си вчера 3 еднакви диска ,два са с еднакъв баркод и съответно на обявената цена от 0.69 лв.третия диск ,който е еднакъв с другите два беше с различен баркод и на бележката пише че струва 3.39.Върнахме го на информация и тя каза , че единствената разлика е в сгрешения баркод.И не стига ,че  грешката е в тях ни върна парите но с едно пренебрежение и без грам извинение.
Ами защото за тях това е нормална грешка, "нетипичното" е, че вие сте се усетили и че сте го върнали Wink.
Баркодовете наистина се грешат много и трябва да се гледа. Може да имаш в касовия бон и нещо, което даже не си пипнал.

# 247

Което се отнася и за пликчетата им за лед  Tired

И за торбите за смет. Изключително лесно се късат.

# 248
  • София
Запис и от мен!
Прочетох и двете предишни теми и намерих много полезна иинформация. Благодаря!
Аз няма да купя повече сирене на Маджаров и Зоров. Последните пъти и двете толкова много горчаха...   ooooh! Слагането във вода също не помогна, всичко отиде в кофата

# 249
Аз бях казала, че няма да купувам повече кисело мляко на Сердика, но от магазинчетата покрай нас това е най-читавото, което зареждат. И така, пак взех Сердика, като го отворих, беше покрито с мухъл, а срок на годност още десет дни. После говорих с един шофьор, който кара млечни продукти, но на друга фирма, каза, че обикновено не включват охлаждането, защото или не работи или да пестят гориво. Та може поради това много кисели млека да са развалени.

# 250
Аз искам да кажа за Куфланд да внимавате какво маркират на касите и си гледайте хубаво касовите бележки.Купувам си вчера 3 еднакви диска ,два са с еднакъв баркод и съответно на обявената цена от 0.69 лв.третия диск ,който е еднакъв с другите два беше с различен баркод и на бележката пише че струва 3.39.Върнахме го на информация и тя каза , че единствената разлика е в сгрешения баркод.И не стига ,че  грешката е в тях ни върна парите но с едно пренебрежение и без грам извинение.
Ами защото за тях това е нормална грешка, "нетипичното" е, че вие сте се усетили и че сте го върнали Wink.
Баркодовете наистина се грешат много и трябва да се гледа. Може да имаш в касовия бон и нещо, което даже не си пипнал.

200 гр., усетих, защото мерех малко количество - 2 лимона и ми се стори абсурд да са половин килограм. Но ако бях взела нещо от кило наоре - считай как щях да забележа... Crossing Arms

днес и кантарът им мереше повече, ама аз се усетих и им казах, а те - "Ама нали го оправихме" Whistling

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 00:49 от alen mak

# 251
 Shocked, с колко отклонение е бил, че чак, да го усетиш  ooooh!

# 252
Аз бях казала, че няма да купувам повече кисело мляко на Сердика, но от магазинчетата покрай нас това е най-читавото, което зареждат. И така, пак взех Сердика, като го отворих, беше покрито с мухъл, а срок на годност още десет дни. После говорих с един шофьор, който кара млечни продукти, но на друга фирма, каза, че обикновено не включват охлаждането, защото или не работи или да пестят гориво. Та може поради това много кисели млека да са развалени.
Ами то си има фирми които пренасят колбаси с обикновен бус,а не е хладилен.За двете години в които работих в хр.магазин съм се нагледала на много неща.

# 253
  • В царството на мечтите
  bouquet

# 254

Общи условия

Активация на акаунт