Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 457
  • 763
  •   1
Отговори
# 360

да, знам, че вината най-вероятно не в производителя, но като се замисля за възможността да си купя мляко, да го отворя вкъщи и да е развалено и се отказвам.

# 361
  • София
Фактът, че прясното мляко се е развалило само може да ме радва( след връщането му в магазина)
На мен прясно мляко не ми се е разваляло от..., от...не помня.

# 362
Фактът, че прясното мляко се е развалило само може да ме радва( след връщането му в магазина)
На мен прясно мляко не ми се е разваляло от..., от...не помня.

ха, тогава нека коментарът ми да се приема като препоръка за млякото "добрев"! Wink

# 363
  • София
Все пак, къде в София има продукти на Добрев?

И понеже темата е "Какво няма да купя" - една унгарска наденица от Лидъл, май само там я има. Много мазна и с някаква неприятна подправка.....

# 364
Все пак, къде в София има продукти на Добрев?

И понеже темата е "Какво няма да купя" - една унгарска наденица от Лидъл, май само там я има. Много мазна и с някаква неприятна подправка.....
На Добрев има магазини в София на ул. Любен Каравелов, както и на ул. Асен, близо до Дон Домат. Млякото му наистина вкисва на втория ден, но това си е реклама в днешно време.....Сиренето и кашкавалът са много хубави.

# 365
Аз какво да кажа, като купувам домашно мляко от една жена и не вкисва по 4-5 дни  newsm78. Пак стигам до въпроса какво ли има във фуражите, с които се хранят животните.

# 366
А, то така ако вземем да се задълбочаваме, нищо няма да ни се прияде....Аз по-скоро бих се притеснявала от хигиената на добиване и съхранение на домашното мляко, бутилката, в която се налива и т-н- Поради това не си взимам така мляко от хора, а гледам да е от магазин, поне си фантазирам, че може би има някакъв хигиенен контрол  newsm78

# 367
  • Под гъбата
Няма да купя никога повече кашкавал "Елена" от пита. Кисел, горчив и неприятен вкус. До сега купувах продуктите им, но след този кашкавал за 12 лв.килото спирам. Щом казвате ,че кашкавала на Добрев си струва, ще взема и от него. Сиренето им беше много солено и с лек тебеширен привкус. Това което хвалите във вакуумна опаковка ли е?

# 368
  • софия
Добрев няма сирене във вакуумна опаковка. Вярно, по-солено е, но като постои във вода става страхотно. И само прясното мляко на Добрев от млеката в магазина ми се е разваляло 4 дни след отваряне.  Peace
На Добрев много харесвам и прясното сирене. ММмммммм

# 369
  • Под гъбата
Добрев няма сирене във вакуумна опаковка.
Аз на кой "Добрев" съм купила сиренето тогава? newsm78

# 370
Като споменахте марката Елена - сиренето им не струва, а киселото мляко Елена розово не може да ми подкваси едно прясно мляко в машината. До този момент бях пробвала за закваска Пършевица, Био кисело мляко Хармоника, Бор Чвор и все със страхотен резултат. Представете си какъв "лактобацилус" има в Елената.

# 371
Аз доскоро само с Елена подквасвах  Peace
Казвам доскоро, защото от около 2 месеца не съм квасила мляко, децата в момента са на вълна  мляко с мед, та не стига до подквасване.....

# 372
Знам , че темата е за какво няма да купим , но просто да ви споделя за едно фирмено магазинче на Алфатар на пазара Кр.Село - чудно сирене , мляко без консерванти / прясно / аз си вземам от тях и в къщи си го подквасвам - 1.60 лв. е бутилката от 1л . Киселото им мляко също е хубаво . Аз вече само от там купувам .

# 373
  • софия
Аз на кой "Добрев" съм купила сиренето тогава? newsm78
Не знам. Да не те заблуждавам аз, но в магазина им сиренето винаги е в тави и си избираш. Тяхно сирене в други магазини не съм виждала.

Знам , че темата е за какво няма да купим , но просто да ви споделя за едно фирмено магазинче на Алфатар на пазара Кр.Село - чудно сирене , мляко без консерванти / прясно / аз си вземам от тях и в къщи си го подквасвам - 1.60 лв. е бутилката от 1л . Киселото им мляко също е хубаво . Аз вече само от там купувам .
Много хубаво, че са направили и там, че другото ми беше на супер неудобно място. Може ли да обясниш къде е магазинът им на Красно село (може и на ЛС да не спам-им) Embarassed?

# 374
Има и още как!
Никога повече чували за боклук на Фино

Общи условия

Активация на акаунт