Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 453
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
  • Sunshine state
Добрев няма сирене във вакуумна опаковка.
Има и още как!
Никога повече чували за боклук на Фино
И аз се присъединявам към лошия отзив за Фино.. ooooh!
Толкова са тънки и така лесно се късат,че все едно нямаш торбичка..  Close

# 376
Айде и аз в темата.
Говорите за превръзки. Никога повече няма да си купя Allways ultra с новата "подобрена" повърхност. Тази повърхност след 2-3 часа носене се скъсва и превръзката буквално се разпарчетосва. Освен това ми направиха раничка  Cry с ръбчето, което се образува при обръщане на крилцата.

Перфектно  описано! Точно така е!

Последните, които взех - освен изброеното, лепилото е някакво разтегливо и се разлепват. Преди дни си взех от Турция, но не е дошло времето да ги изпробвам. Когато това стане ще споделя има ли разлика.

# 377
  • SOFIA
ФИЛЕ БЯЛА РИБА - МИНТАЙ ОТ КАУФЛАНД.Понеже нямаше тилапия реших да пробвам др. филе - е отврат беше - лигаво и миришещо. ooooh!

# 378
  • до най-прекрасния мъж
Риба минтай по принцип е гадна и евтина, от нея правят доста Фиш фингърс, които са отвратителни.

# 379
  • София
Понеже не намирам белия списък за продукти, искам да изкажа очарованието си от кисело мляко Ел Би по БДС. Преди години си купувах старото и много ми харесваше, но както всяко нещо в България, го прецакаха и спрях да купувам, въпреки, че и цената му свалиха. Който търси вкуса от едно време - това е млякото.

# 380
  • Sunshine state
Понеже не намирам белия списък за продукти, искам да изкажа очарованието си от кисело мляко Ел Би по БДС. Преди години си купувах старото и много ми харесваше, но както всяко нещо в България, го прецакаха и спрях да купувам, въпреки, че и цената му свалиха. Който търси вкуса от едно време - това е млякото.
Аз не разбрах бива ли го или не го бива?Първо казваш,че си очарована,но са го прецакали. newsm78

# 381
Аз не разбрах бива ли го или не го бива?Първо казваш,че си очарована,но са го прецакали. newsm78
Доколкото знам, те единствени в БГ имат жива закваска за млека и сирена.

# 382
  • София
Олио калиакра с вкус на масло.По голяма простотия от това не бях срещала.Сложено между редовните бутилки,и не се забелязва а като не погледнеш и в къщи изненада. Sick

То има вкус на маргарин, а не на масло. Абсолютно едни и същи етикети. Как да знам... Взимам си бутилката, която всеки път взимам. А пък на нея пишело с вкус на масло. Ужас

# 383
Аз какво да кажа, като купувам домашно мляко от една жена и не вкисва по 4-5 дни  newsm78. Пак стигам до въпроса какво ли има във фуражите, с които се хранят животните.
Ами това си е в ред на нещата, ако го сваряваш и след това слагаш в сух съд, до 7 дни си е напълно нормално да не прокисне.

# 384
  • София

Старото мляко го прецакаха, а това по БДС, от което съм очарована е от скоро.
Старото е това:

А това е новото:

Иначе при страничен прочит на поста ми не се разбира, права си  Hug

# 385
  • Sunshine state
Ахааа,сега разбирам.Благодаря.  bouquet Снимките не излизат. Peace
Аз по темата-няма да купя повече какао на Биосет.Има ужасен нишестен вкус и около 2-3% какао. ooooh! За сметка на това мога да похваля какаото на La Mattina - страхотно е!  Heart Eyes

# 386
Аз откакто имам машина за кисело мляко купувам само за закваска. До този момент от пробвани Бор чвор, Пършевица и Хармоника единствено розовата Елена не можа да подкваси млякото. Направете си извода какво има вътре.

# 387
Ахааа,сега разбирам.Благодаря.  bouquet Снимките не излизат. Peace
Аз по темата-няма да купя повече какао на Биосет.Има ужасен нишестен вкус и около 2-3% какао. ooooh! За сметка на това мога да похваля какаото на La Mattina - страхотно е!  Heart Eyes

Нишестето обаче е пшенично и НЕ Е подходящо за хора с глутенова непоносимост!  А на етикета пише 100% какао!

# 388
Аз откакто имам машина за кисело мляко купувам само за закваска. До този момент от пробвани Бор чвор, Пършевица и Хармоника единствено розовата Елена не можа да подкваси млякото. Направете си извода какво има вътре.

странно, защото аз ползвах точно него за закваска (преди да започна да си купувам сухи закваски) и не съм имала проблеми.

# 389

странно, защото аз ползвах точно него за закваска (преди да започна да си купувам сухи закваски) и не съм имала проблеми.
И на мен ми беше странно, но не се подкваси - факт. Стана едно такова лигаво млякото, леко подкиселено всъщност, но като консистенция и вкус нищо общо с киселото мляко. Ти какви закваски си купуваш и откъде? /Извинете за оф-а/

Общи условия

Активация на акаунт