Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 398
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
Мечтай си да те отрази някой без касова бележка и да вземе да се трогне.Вече ме е страх да пазарувам от големите магазини-уж за да спестя време,а като почна да проверявам всичко и ми се отщява да купя каквото и да е.Последно в Пикадили един препарат връщах,но някак си не ми се струва редно и него да отворя и да почна да пръскам из магазина за да му проверя помпата дали работи.Разходих се естествено до вкъщи и после пак до магазина и първото,което ми поискаха беше касовия бон.

# 451
Ще говоря в магазина, дано да се заинтересоват от ситуацията. Между другото, когато си пазарувам оттам купувам и брашно, засега не е имало проблем с него.

# 452
От разговор няма да се заинтригуват.Управителят ще си почука и дотам.Ако стигнеш до него.
Имат форма за контакт на сайта,вероятно там е най-добре да се оплачеш.Не се притеснявай,че нямаш касов бон.Не ти си тази,която трябва да изпитва неудобство Peace

# 453
Ще говоря в магазина, дано да се заинтересоват от ситуацията. Между другото, когато си пазарувам оттам купувам и брашно, засега не е имало проблем с него.

В брашното от елда от Кауфланд имаше молци. Като вдигнах плика и литнаха.

Повече никога нищо няма да купя от Икеа. Византийски наглеци. Купих 3 тенджри, на което им падна част от покритието. Имат 2 години гаранция. Отидох да ги върна и ме държаха ДВА ЧАСА, защото нямали други и не можелидавърнта парите! След като се прибрах се обадих на безплатния телефон и ми казаха, че имат 120 комплекта. Защо лъжат? Изключителни простаци!

ПОВЕЧЕ В ИКЕА  Н И К О Г А

# 454

В брашното от елда от Кауфланд имаше молци. Като вдигнах плика и литнаха.

Повече никога нищо няма да купя от Икеа. Византийски наглеци. Купих 3 тенджри, на което им падна част от покритието. Имат 2 години гаранция. Отидох да ги върна и ме държаха ДВА ЧАСА, защото нямали други и не можелидавърнта парите! След като се прибрах се обадих на безплатния телефон и ми казаха, че имат 120 комплекта. Защо лъжат? Изключителни простаци!

Съветвам те да пишеш за случая на Централния офис на ИКЕА в Швеция за наглата политика на тези, на които са се доверили да развиват бизнеса с тази марка за региона. Нека да видят що за стока са. А, и до КЗП съответно.

# 455
  • София
Купих си 2 тенджери от Икеа и само тях въртя....
От коя серия си взела ти Rolling Eyes

# 456
  • София
И аз съм с две тенджери от Икеа и са ОК за 1 година вече. Но може би е била някаква стара серия

# 457
Относно гадините в зърнените неща от Кауфланд - юфка, пълнозърнеста, не зная марката, защото я изхвърлих. Не бях забелязала нищо, докато не извряха върху капака на тенджерата. Погледнах в плика, където беше останала още юфка и директно изхвърлих. Черни пълзящи гадини! Имаше доста! Оглеждайте пликовете преди да ги купите. И аз не пазех бележката, а и ме беше гнус да ги пипам и нося до магазина.

# 458

Не знам от коя серия са. ЧУДНО МИ Е ЗАЩО ЛЪЖАТ? Въобразили са си, че тук плебса ще мълчи и кротко ще им купува боклуците, но са се объркали.

# 459

Не знам от коя серия са. ЧУДНО МИ Е ЗАЩО ЛЪЖАТ? Въобразили са си, че тук плебса ще мълчи и кротко ще им купува боклуците, но са се объркали.
Какво са те излъгали?

# 460
Купих 3 тенджри, на което им падна част от покритието. Имат 2 години гаранция. Отидох да ги върна и ме държаха ДВА ЧАСА, защото нямали други и не можели да върнта парите! След като се прибрах се обадих на безплатния телефон и ми казаха, че имат 120 комплекта. Защо лъжат? Изключителни простаци!

Ами то е написано за какво са я лъгали няколко поста по-напред Peace

# 461

имам 1000 неща от "икеа", големи и по-малки, вкл. тенджери и направо не мога да си представя какъв лош късмет си извадила с продуктите и със служителите, за да ти се случи това. аз съм много доволна и от качеството на стоките им, и от обслужването. това е сигурно единственият магазин, в който никога не съм имала никакви проблеми.

# 462
  • София

имам 1000 неща от "икеа", големи и по-малки, вкл. тенджери и направо не мога да си представя какъв лош късмет си извадила с продуктите и със служителите, за да ти се случи това. аз съм много доволна и от качеството на стоките им, и от обслужването. това е сигурно единственият магазин, в който никога не съм имала никакви проблеми.
И аз Peace
Обзавеждане, всякаква посуда (от чинии до ренде), текстил, осветителни тела.....от всичко имам и съм супер доволна.

# 463
Писах на Кауфланд от формата за контакти в сайта им за мюслитата с буболечки и те ми звъннаха да кажат, че са ги проверили и не са открили буболечки там и макар и без касова бележка мога да върна продукта и те ще ми върнат парите. Това, че се обадиха ми направи добро впечатление, но няма начин това да е единственото мюсли с буболечки при положение, че за трети път взимам.

# 464
И аз имам доста неща от ИКЕА и то все сполучливи.

Общи условия

Активация на акаунт