Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 319
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • Sunshine state
А някой може ли да ми пусне линк с темата за нещата,от които сме доволни,понеже искам да похваля една леща. newsm78 Благодаря предварително.  bouquet

# 586
А някой може ли да ми пусне линк с темата за нещата,от които сме доволни,понеже искам да похваля една леща. newsm78 Благодаря предварително.  bouquet
Абе ако питаш мен - дай тук направо. И за Крината да попитам - та какво е вярното съотношение за качамака?

# 587

гледахте ли за корнфлейкса с червеи Sick....ужасно

# 588
  • Велико Търново
О,да,гледах го аз Sick напоследък дъщеря ми иска за закуска все такива шоколадови топчета ooooh!

# 589
Това с корнфлейкса е инсценировка някаква, аз си купувам такъв корнфл. абсолютно същият и никога не съм имала проблеми. А и той не се продава в кутии, а в плик, както беше ясно показано. Защо лъжат,че е в кутия? Освен това жената каза, че при първоначалната консумация нищо не е установила. След това е съхранявала продукта с отворена опаковка в домашни условия, всичко може да му се случи за няколко дни.
Аз нееднократно съм си заразявала шкафовете с храна с мухички и др. насекоми от някой продукт с минал годност или от замърсяване. Тези неща виреят на тъмни и покрити места..

# 590
  • София
Никога повече замразена царевица на Магре, повече от половината съдържание е лед, самата царевица е лепкава...Абе гадост!
Не намирам снимка, но ето това е логото на фирмата:

# 591
  • Sofia
 milittana,200-250 гр.качамак изсипвам в 1,300 - 1,500 мл. вряща подсолена вода

# 592
  • Русе/София

аз не съм,за коя марка става въпрос?

# 593
  • Sunshine state
Това с корнфлейкса е инсценировка някаква, аз си купувам такъв корнфл. абсолютно същият и никога не съм имала проблеми. А и той не се продава в кутии, а в плик, както беше ясно показано. Защо лъжат,че е в кутия? Освен това жената каза, че при първоначалната консумация нищо не е установила. След това е съхранявала продукта с отворена опаковка в домашни условия, всичко може да му се случи за няколко дни.
Аз нееднократно съм си заразявала шкафовете с храна с мухички и др. насекоми от някой продукт с минал годност или от замърсяване. Тези неща виреят на тъмни и покрити места..
Напълно подкрепям това мнение освен  частта,че лъжат за опаковката-корнфлейксът е произведен за веригата "Фантастико" и е напълно възможно да е в картонена кутия.
Гледах репортажа и на мен лично ми намирисва.Както и самият собственик обясни,корнфлейкса най-вероятно не е бил съхраняван правилно.Направи ми впечатление,че с учудваща лекота съобщиха марката,а в други по-фрапиращи случаи,я крият ревностно. Rolling Eyes А женицата звучеше толкова фалшименто..

аз не съм,за коя марка става въпрос?
"Биосет" шоко топчета произведени за "Фантастико",тоест сигурно са под друго наименование.

# 594
  • София
FF вкус са си пакети и в репортажа си е пакет, точно какъвто си се продава...това с кутията е някаква репортерска грешка при писането по-точно.

# 595
Аз съм взимала от шоколадовия корнфлейкс преди години и беше хубав.Дори мой приятел, който е състезател по бодибилдинг го ядеше преди състезания, защото имаше изключително малко мазнини. 
От години не купувам олинеза, след като в един буркан лютеница не намерих цяла шепа хлебарки.Все едно си разбъркал маслини с лютеница, не знам къде го бяха намерили това гнездо. 
Конкретната марка не я помня, но не ям готови салати...изключително неприятни са ми, особено след като намерих в една снежанка дълго латексово нещо...може да е било пръст от ръкавица, но не съм сигурна.

# 596
  • Sunshine state

От години не купувам олинеза, след като в един буркан лютеница не намерих цяла шепа хлебарки.Все едно си разбъркал маслини с лютеница, не знам къде го бяха намерили това гнездо.  

#Crazy Sick Скоро не бях се отвращавала така. ooooh!

Абе ако питаш мен - дай тук направо. И за Крината да попитам - та какво е вярното съотношение за качамака?
Лещата е "Toti"-увира изключително бързо,чиста е и е много вкусна. Peace

Последна редакция: пт, 04 яну 2013, 10:59 от Pupitka

# 597
FF вкус са си пакети и в репортажа си е пакет, точно какъвто си се продава...това с кутията е някаква репортерска грешка при писането по-точно.

Репортерска грешка и в писането и в изговарянето, защото така го изговориха няколко пъти и по новините, странното е,че потребителката не поправи журналистката. Това вреди на цялата ниша.
Pupitka, точно този вид го има само в прозрачен плик, защотото такъв взимам на малките.

# 598
Аз пък вярвам за корнфлейкса,защото и на мен ми се случи,само че бяха гъгрици(писах за това по-рано ).Плъзнаха след  отварянето на пакета,на същата фирма беше.

# 599
  • до най-прекрасния мъж
Тази леща от къде я взимаш? Аз все попадам на някаква отвратителна, която трака и след 2 часа варене. Последно Крина стана хубава, а тази я чувам за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт