Какво повече няма да купя - Тема 3

• 93 325
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
milittana,200-250 гр.качамак изсипвам в 1,300 - 1,500 мл. вряща подсолена вода
Много благодаря  Hug

# 601

От години не купувам олинеза, след като в един буркан лютеница не намерих цяла шепа хлебарки.Все едно си разбъркал маслини с лютеница, не знам къде го бяха намерили това гнездо.  

#Crazy Sick Скоро не бях се отвращавала така. ooooh!

Аз също  Sick Преди време се скъсах да  повръщам след като открих в една консерва " Ocean " с риба тон една добре охранена лъскава синьо зелена муха. Ако ми се случи това с хлебарките сигурно цяла седмица ще  Sick А толкова я обичам тази лютеница  Sad

# 602

От години не купувам олинеза, след като в един буркан лютеница не намерих цяла шепа хлебарки.Все едно си разбъркал маслини с лютеница, не знам къде го бяха намерили това гнездо.  

#Crazy Sick Скоро не бях се отвращавала така. ooooh!

Аз също  Sick Преди време се скъсах да  повръщам след като открих в една консерва " Ocean " с риба тон една добре охранена лъскава синьо зелена муха. Ако ми се случи това с хлебарките сигурно цяла седмица ще  Sick А толкова я обичам тази лютеница  Sad
Ми тя и рибата тон на Океан минава за висок клас.  newsm78

# 603
  • Sunshine state
Тази леща от къде я взимаш? Аз все попадам на някаква отвратителна, която трака и след 2 часа варене. Последно Крина стана хубава, а тази я чувам за първи път.
Мисля,че я взехме от "Карфур". Взехме я наслуки,понеже и на мен не ми беше позната,но вече 3-ти път купувам и си е все същата-хубава. Peace

# 604
Забравих да кажа(то аз имам доста истории с гадости)-не пия 3 в 1 и всички подобни кафета и чайчета.  Намерих червей в 3 в 1 на Нескафе и ги спрях.

# 605
  • Sunshine state
Забравих да кажа(то аз имам доста истории с гадости)-не пия 3 в 1 и всички подобни кафета и чайчета.  Намерих червей в 3 в 1 на Нескафе и ги спрях.
Да се чудиш какво прави тоя червей в нес кафе. Crazy Големи гадости се изписаха последните 2 страници. Sick Laughing

# 606
И аз тогава се зачудих...от къде се е взел, какво дири в кафето и как е оживял вътре в пакетчето.Но си е от там-изсипвам винаги първо прахчето и след това пълня с вода.Та изсипах го и го погледнах, тогава забелязах гърчещо се бяло нещо.

# 607
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, Пупитка, ще я потърся.

# 608
Като ще си говорим за гадости да споделя и аз още тогава  Mr. Green Кафе от автомат - цъ ! Вътре живеят хлебарки  Sick Преди време искахме да продаваме такова и фирмата доставчик на кафето ни донесе техен си. Беше зареден. Като ни показваха как да си го зареждаме плъзнаха гадинките в магазина. Не бяха от тези домашните и тлъстите, ами едни по светло кафеви и по слабички и дълги, но пък съвсем хлебарки. Аз бях в прединфарктно състояние , но момъкът се опита да ме убеди,че те няма да се разхождат , а ще си стоят вътре. Да не се тревожа  Sick ooooh! Беше брутално изхвърлен заедно с гнусната си машина . Още ме побиват тръпки като се сетя колко кафета от автомати съм изпила преди това.

# 609
  • Варна
Като ще си говорим за гадости да споделя и аз още тогава  Mr. Green Кафе от автомат - цъ ! Вътре живеят хлебарки  Sick Преди време искахме да продаваме такова и фирмата доставчик на кафето ни донесе техен си. Беше зареден. Като ни показваха как да си го зареждаме плъзнаха гадинките в магазина. Не бяха от тези домашните и тлъстите, ами едни по светло кафеви и по слабички и дълги, но пък съвсем хлебарки. Аз бях в прединфарктно състояние , но момъкът се опита да ме убеди,че те няма да се разхождат , а ще си стоят вътре. Да не се тревожа  Sick ooooh! Беше брутално изхвърлен заедно с гнусната си машина . Още ме побиват тръпки като се сетя колко кафета от автомати съм изпила преди това.
Малко се поизмести замисъла на темата,но и аз не пия кафе от автомати вече.Поради същата причина-хлебарките.Взех си кафе една сутрин и какво да видя Shockedнатрошена хлебарка плува отгоре Sick от тогава си казах край.Макар ,че на работа имаме такъв автомат,аз си нося нес кафе и си правя Peace

# 610
Последните страници ме отвратиха и отказаха от доста неща  Sick

# 611
  • Sunshine state
То излиза,че трябва да се разкарваш с кутийка "Хлебомор" или спрейче "Райд"из магазините. Sick Laughing

# 612
То излиза,че трябва да се разкарваш с кутийка "Хлебомор" или спрейче "Райд"из магазините. Sick Laughing
Те в повечето си вариантш вече са сготвени и неживи  Mr. Green - лютеница с хлебарки, рибка с цветни мухи, кафе с хлебари елементи или с червей  Party
За да не е офф да споделя, че вече не купувам и прясно мляко Май дей- в срок, но вкиснало. Случи ми се няколко пъти от различни магазини и стигнах до извода, че явно при него риска си е голям. Също олиото от Кауфланд - Вита д'оро мисля се казваше. Няма такова пръскане и кипене във фритюрника  ooooh! За първи път ми се случва олио да се държи така  Thinking

# 613
Да се включа и аз ...да се оплача от Кауфланд  Crossing Arms... Налага ми се да ходя от време на време там да пазарувам....ейййй сигурно от целия магазин 10 неща да стават и да не са  пълен шит. Зеленчуците са пълен боклук (вече от там не взимам зеленчуци) и месото е супер гадно... пилешки бутчета/крилца- като ги готвя поне 500мл вода изтича от тях (представям си с какво са набухани вътре), телешкото е по-скоро от най-дъртата крава на света, свинското е мега мазно....И в тази връзка на една приятелка позната работи в Кауфланд и й казала:" Никога не си взимай месо от Кауфланд Naughty" Joy Joy...А и сега се сещам, че веднъж бях тръгнала да взимам блатове за торта...добре, че ги отворих да проверя...бяха мухлясали... Sick

# 614
купувам само БГ леща! И др. бг варива се старая...
Това за кафе машините  Sick #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт