Мода ли е да сме без грим?

• 24 127
  • 529
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Пробвай с мицеларна вода или пяна за измиване.

# 16
В това число да вметна, че подържаната коса винаги ми е правила по - голямо впечатление от това дали има грим или не дадената особа. Много се дразня и когато парфюма се усеща от далеч, мразя да ми натрапват аромати

# 17
  • София
Обожавам грима! Всякакъв грим. То си ми личи от профила, де  Laughing
НО ежедневно ходя негримирана или само с ВВ крем (подобен е на тониран крем, много по-лек от фон дьо тен) и спирала + евентуално гланц. Нито имам време да се плескам всеки ден, нито смятам, че е уместно да обикалям из парка с детето с ярко червени устни или почернени очи  Naughty
Ако излизам някъде вечер обаче мажа щедро  Laughing

# 18
  • Варна
Не знам, но с изключение на двадесетина пъти през целия си живот, не ползвам грим през деня. Нямам необходимост, може би и защото кожата ми е чувствителна и не търпи какво да е и колкото и да е.

# 19
В последно време започнах много често да забелязвам дами без грим. И се чудя дали е заради моя приемник субективно или наистина вече жените не се гримират толкова. И на става въпрос само за грим. Все повече виждам прекрасни жени, с прекрасни дрехи, чисти, свежи, без грим и с естествен цвят на косата или ако е боя, то изглежда доста естествено, без ярък лак по ноктите и без тежки прически . И изглеждат много добре. А преди когато виждах негримирани, някак повечето бяха и като цяло неподдържани. Затова си мисля, да не е вече някаква мода, назад към естественото, да се дистанцират от чалгата или и аз не знам какво.

# 20
Аз съм за адекватния грим.Не знам мода ли е,но предпочитам без грим,отколкото да съм в другата крайност-керпичената лейди.Всеки път като видя жена с 1 пръст фдт на лицето,се чудя няма ли си огледало вкъщи.

# 21
  • Варна
Нямам подобни наблюдения като авторката, но ми е правило странно впечатление да видя добре и стилно облечена жена, но да е без грим, а с лоша кожа - петна, зачервявания - губи се цялата визия... Особено ако е официално облечена, с костюм, високи токчета.

# 22
Нямам подобни наблюдения като авторката, но ми е правило странно впечатление да видя добре и стилно облечена жена, но да е без грим, а с лоша кожа - петна, зачервявания - губи се цялата визия... Особено ако е официално облечена, с костюм, високи токчета.

Ми то лошата кожа по-добре да се лекува,отколкото да се скрива под дебел пласт грим.

# 23
Понякога проблемната кожа се лекува и не се слагат гримчета върху нея...
Официално, неофициално, като имаш проблем, гледаш да го разрешиш, а не да блестиш като за моден подиум...

# 24
  • Варна
Бе кой ви говори за акнета - става дума за зрели жени с пигментация и зачервявания  Laughing

# 25

Ми то лошата кожа по-добре да се лекува,отколкото да се скрива под дебел пласт грим.

Ами лекува се , да. Само който е имал кожен проблем знае колко грижи и колко мъки коства той , и как полагаш 10 пъти повече грижи от хората с не така чувствителна кожа , и пак си имаш зачервяванията.

# 26
Зачервявания и какво ли още не могат да се получат, поради хиляди причини.
Или някои бъркат зачервявания с изчервявания...  Mr. Green

# 27
  • Варна
Ами то по тази логика темата може да се счита за изяснена - без грим ходят тези, които си лекуват кожата. Точка!  Mr. Green

# 28
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Честно да ви кажа, аз като мъж предпочитам дамите да са без грим. Едно време благордниците и дамите със (синя) кръв са използвали масово пудра за да прикриват кирта. Просто много рядко са се къпели.

# 29
Предпочитам сполучлив грим, отколкото никакъв, някак си се чувствам по-добре и за себе си, и да комуникирам с такива дами. Без грим, или лошо намацана нещо не ми е по вкуса.

Общи условия

Активация на акаунт