Мода ли е да сме без грим?

• 24 404
  • 529
  •   1
Отговори
# 210
  • В къЩи.
Те тея трусове бяха през има - няма час, кое по-напред - обемчи ли, спиралка ли...Те хубаво спряха тока и почти събрах смелост да изляза в тъмното, ама си помислих - ами ако вземе да дойде внезапно?!!? Има да им обясняяявам на съседите, че така е модерно...а те са много назад с тези неща, не вярват и се плашат  ooooh!

hahaha Joy rotfImao rotfImbo

# 211
Те тея трусове бяха през има - няма час, кое по-напред - обемчи ли, спиралка ли...Те хубаво спряха тока и почти събрах смелост да изляза в тъмното, ама си помислих - ами ако вземе да дойде внезапно?!!? Има да им обясняяявам на съседите, че така е модерно...а те са много назад с тези неща, не вярват и се плашат  ooooh!
Разбра ли сега хората що слагат нощен грим?

# 212
Преди малко препрочетох темата за нощния грим  Joy

Бях забравила бисера за ваденките върху клепачите, за да не се чувства самотно милото по време на сутрешния секс  hahaha

# 213
Ето, знаех си, че ще ми се присмеете.  Tired

Дона, аз разбирам и подкрепям с две лакирани ръце правото на всяка жена да бъде денонощно умопомрачително красива.  Да пере(и?)фразирам елфичка за грима на плажа - ами ако аз през деня за другите съм красива, а през нощта в любовната постеля не се старая да съм хубава за милото - ами че това си е живо лицемерие.  ooooh!

# 214
  • Belgium
Дона, много си права за нощния грим.

След първия трус като се събрахме пред блока, една съседка беше с грим, макар и леко размазан.

След като я попитахме кога е успяла хем да се гримира, хем да вземе една бутилка уиски в ръка, отговорът беше: "Ами аз изобщо не съм го сваляла грима от снощи"  Laughing

Хубаво е човек да е подготвен за всяка ситуация, не се знае какво ще донесе нощта.  Flutter

# 215
А така! Бутилка уиски и неронеща се спирала във всеки дамски survival kit (при наводнение спиралата да се замени с водоустойчива)!
Сетих се за майка ми как отишла да ражда сестра ми - второ секцио, съответно наплашена от първото, едва ли не на сигурна смърт отива, та жената си се гримирала прилежно, зер ако вземе да умре, не е ясно ония в погребалното бюро дали ще могат да я гримират като хората  Laughing

# 216
  • Варна
А какъв е проблемът с грима при раждане? Ако те прихванат родителните болки нейде в средата на деня, беж вкъщи да се дегримираш? Инак ще те одумва персоналът и бг-мама.

Обаче съм съгласна за грима при бедствия и аварии. Вие филми не гледате ли? То не стига, че се е случила беда, дай да плашим и народа с бледозелен тен и синкави устни. Никаква човечност няма във вас. Мизантропки.

П.С. Все пак не се стърпях и се поправих.

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 11:50 от Приятно ми е - Богиня!

# 217
  • Belgium

Е поне имаме топки  Wink

Според мен няма шанс да не те одумват в бг-мама - ако си с много грим ще се състариш бързо, а ако посмееш да излезеш без грим - проявяваш неуважение към околните.

# 218
А какъв е проблемът с грима при раждане?
По цвета на ноктите, клепачите, устните се следят жизнените показатели; почнат ли да посиняват, не е на добре работата. Лекарите специално предупреждават предварително, особено при секцио.

# 219
  • Варна
Ми така е, гримът уврежда зрението Mr. Green Изпуснала съм "р", но пък така или иначе гримираните сме без топки. Така че е вярно Sunglasses

# 220
  • Варна
По цвета на ноктите, клепачите, устните се следят жизнените показатели; почнат ли да посиняват, не е на добре работата. Лекарите специално предупреждават предварително, особено при секцио.
А уреди няма ли за целта?

Не че нещо, де. Ама така спират потока красота в иначе ужасните болници.

# 221
Това и аз съм го чувала, но като те напъне няколко дни по-рано, нищо чудно да си лакирана. Какво да си махам грима и лака, или да бързам към родилното?

# 222
Пфуууу, а аз отидох негримирана да раждам.....ама като ме хвана неподготвена бебока....

# 223
Е, има уреди, разбира се, надали лежат на едните сини нокти, но все пак хората си предупреждават, че лак и грим са нежелателни. Що се отнася до "напъването", предполагам, че бебето не се изхлузва за секунди, така че човек все ще има 2-3 минути да се дегримира и да си изтрие ноктите, още повече, че в края на 9 месец най-вероятно ще си е вкъщи, а не на прием или бизнес среща. Хубаво е суетността да не преминава в глупост, все пак.  

# 224
  • Belgium
Хубаво е суетността да не преминава в глупост, все пак. 

Подписвам се под това.

Размазан грим и фон дьо тен на парцали след дълго или трудно раждане няма да допринесе за хубавия и поддържан вид на родилките.

Общи условия

Активация на акаунт