Мода ли е да сме без грим?

• 24 218
  • 529
  •   2
Отговори
# 225
Е, има уреди, разбира се, надали лежат на едните сини нокти, но все пак хората си предупреждават, че лак и грим са нежелателни. Що се отнася до "напъването", предполагам, че бебето не се изхлузва за секунди, така че човек все ще има 2-3 минути да се дегримира и да си изтрие ноктите, още повече, че в края на 9 месец най-вероятно ще си е вкъщи, а не на прием или бизнес среща. Хубаво е суетността да не преминава в глупост, все пак.  
Е аз нямах,въобще не съм мислила за подобни неща. Единственото за което ми се скараха, беше, че не съм си вързала косата, та ми дадоха един гумен ластик, не ми се мисли от къде е бил.

# 226
  • София
Пфуууу, а аз отидох негримирана да раждам.....ама като ме хвана неподготвена бебока....

Е как така те е хванал неподготвена? Нали се разбрахме, че по всяко време трябва да има грим! Дори под душа водоустойчивата спирала и червилото са задължителни!

# 227
На мен контракциите ми започнаха в 2 през нощта, засичах ги до 4. Имах 2 часа да си сваля лака (наистина го направих) и да си скъся максимално ноктите. Специално второто ми беше много полезно непосредствено след раждането  Laughing

# 228
Сега като се замисля раждах без грим  Sick и двата пъти.Раждах естествено и сигурно болките са ме разсеяли та съм пропуснала толкова важно нещо.Както и да е.Темата е направо  трепач, грехота е да не се  запише човек.Записвам се толкова късно защото когато е пусната тъкмо бях започнала с грима.Вече приключих и мога да се запишааааааааааааааа.
Скоро се наложи да работя  почти две денонощия с  около два часа сън,  не бях яла и единственото , което поемах бяха кафета. Ако знаете колко са пагубниииииииииииииииии - ужас.След като приключих с екшъна бях идеална за статист в зомби филм.Грима беше перфектен.След като се понаспах около седмица и нещо кучето ме посрещна с чантичката с гримове Joy
Внимавайте момичета - грима си е грим.Възрастта и природата са неравен съперник, колкото и да е младолика една жена, с хубава кожа, без дефекти, приятен тен и т.н. и т.н. на 20 години, на 40г. вече положението е малко по - различно.Гледаш минали едни 20 години в занимавки около учене,  семейство,дечица ( де болни, де здрави, но уплашени и искащи да се гушнат  през нощта ), работа ( все пак жените работят или поне повечето ) и такааааааааааааааааааа.Сещам се , чекато се ожених милата ми баба ми каза : " ... мъжа трябва да види избранницата си след като излезе от банята и тогава да реши иска ли я.........."

# 229
  • До хладилника, който обичам
Усещате ли как негримиращите се взеха да водят с едни гърди (без никакъв хайлайтър по тях, за парлама поне!) в родилната зала?! Възмутително е.
Може би сега е моментът за петиция да се разреши лак през нокът в родилното. Това, разбира се, е много половинчата работа, но сигурно е по-добре от нищо. Или деликатен ежедневен nude грим, който придава здравословна свежест и руменина на лицето, пък нека после се чудят що така не са я видяли как пребледнява и посинява.

# 230
Аз викам направо с тюркоазен лак и лилаво червило да ходим да раждаме, белким пък ни обърнат повече внимание тия доктори  Crossing Arms

# 231
NovemberRain, е как, как....2месеца по-рано ме хвана...))))
Но пък бях с лак....)))) И раждах с контактни лещи. ) да ви е яд. ) Mr. Green

# 232
Като сте заговорили за раждането - не бях с грим че беше през нощта, но за сметка на това бях с лакирани нокти и на ръцете и на краката. Настаниха ме в стая с две жени, а те супер загрижени ми викат в 3 през нощта " ей , много ти е хубав маникюра, ама да вземеш да го изтриеш" . Викам им я да вземете да се разтъпчете до денонощния за лакочистител и памук, че не си нося в чантата Laughing

# 233
  • София
Аз специално си бях лакирала крачетата около седмица преди раждането.
Иначе гримът - самото раждане и случката след това така ме бяха "разкрасили", че се уплаших от огледалото, когато се погледнах.

# 234
Нека си говорим за грим и секс, стига за грим и раждане.

# 235
  • София
На мен друго ми е интересно.
При сегашните телефони с големи екрани, не ви ли е супер-гадно, като си ги отлепите от гримираното лице след разговор и екрана е омазан?
Как да решим тоз тежък проблем? Mr. Green

# 236
На мен друго ми е интересно.
При сегашните телефони с големи екрани, не ви ли е супер-гадно, като си ги отлепите от гримираното лице след разговор и екрана е омазан?
Как да решим тоз тежък проблем? Mr. Green

С качествен грим и качествен телефон няма проблеми. Въобще няма да се налага отлепване.

# 237
  • София
твърдо не е модно да сме без грим
има разлика между естествен грим който да не личи и баш без никакъв
лично аз слагам грим при всяко излизане ( понякога е минималистичен понякога не)
без грим съм като измита чиния- лицето, косата и очите ми се сливат

# 238
С хендсфрииииииииииииииииииииииииииииииии  Laughing

# 239
Добре де обяснете на мен келеша, защо като раждаш не трябва да си с лак  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт