Мода ли е да сме без грим?

• 24 178
  • 529
  •   1
Отговори
# 285
  • София
На мен, например, по-лошо впечатление би ми направило недобре гримирано лице, отколкото негримирано такова.

Peace Абсолютно съгласна. Който не умее да се гримира, по-добре да не го прави изобщо.
И не казвам, че ми правят лошо впечатление негримиращите се. Казвам, че добрият грим завършва визията.
Иначе да припомня, че съм от лагера на негримиращите се в момента  Mr. Green Слагам грим 1-2 пъти седмично само. През останалото време си ходя само по парфюм и ВВ крем и 5 пари не давам дали ще ме счетат за неуважителна докато клеча в пясъчника Laughing

# 286
То умелото гримиране обикновено идва с практиката  Simple Smile

# 287
По тази логика е трябвало в последната година да надмина Пикасо. Рисувам поне по час на ден.

# 288
  • София
То умелото гримиране обикновено идва с практиката  Simple Smile

не съм много сигурна. Имам познати, които се гримират ежедневно от години и пак се правят на клоуни  Laughing По-скоро трябва усет, сигурна ръка и информираност - кой продкт как и кога да се ползва. В you-tube има безброй клипчета с уроци за ежедневен грим, има и уроци за "no makeup look", където се мажат с 20 неща, а накрая изглеждат сякаш нямат капка грим по себе си, но в същото време надарени с невероятна естествена хубост  Mr. Green
 За мен това показва дали си добър в гримирането - да можеш да изглеждаш абсолютно естествено, но да подчертаеш всичките си преимущества, а недостатъците да скриеш.

# 289
По тази логика е трябвало в последната година да надмина Пикасо. Рисувам поне по час на ден.

Е пробвай се и на платно де...)))))  Laughing

# 290
Цялостната визия трябва да е представителна. В това включвам грим, прическа, маникюр, облекло и обувки и не на последно място парфюм. Няма нищо по хубаво за клиент от това да види хубава жена.

# 291
# 292

Оооооо, боже.....

Само че се чудя....ако вместо толкова грим, се опита да излекува това акне, или обрив който е на лицето и....би било доста по-добре.

# 293
  • София

Е, не го можем защото всички сме натурално заслепително красиви и се гримираме само за удоволствие, не от нужда  Laughing

Каналът на това момиче го следя от доста отдавна. Има много хубави черти.

# 294
То умелото гримиране обикновено идва с практиката  Simple Smile
не съм много сигурна. Имам познати, които се гримират ежедневно от години и пак се правят на клоуни  Laughing По-скоро трябва усет, сигурна ръка и информираност - кой продкт как и кога да се ползва. В you-tube има безброй клипчета с уроци за ежедневен грим, има и уроци за "no makeup look", където се мажат с 20 неща, а накрая изглеждат сякаш нямат капка грим по себе си, но в същото време надарени с невероятна естествена хубост  Mr. Green
 За мен това показва дали си добър в гримирането - да можеш да изглеждаш абсолютно естествено, но да подчертаеш всичките си преимущества, а недостатъците да скриеш.
А защо ще си прави човек труда да се маже с 20 неща и да изглежда сякаш е без грим, като се разбра, че без грим няма да го възприемат като представителен?

# 295
Зелен дух, между без грим и "без грим" океан разлика. Дадох пример, изгледай го.

Мирама, момичето се лекува доколкото ми става ясно.
Адри, не, тя няма само хубави черти. Тя, дори и със заболяването си е невероятно красива.

# 296
Касита, с изключен звук съм и само гледам....

А разликата е наистина....огромна.
Момичето е красиво, определено. Но едва ли околните ще кажат същото ако я виждат в натурален вид. Обществото ни е такова, че дори подобни "дребни" проблеми правят впечатление и хората говорят...

# 297
  • В полите на Пирин планина
Ох, имам чувството, че си говорим на различни езици ...
Идеята е да изглеждаме естествено с грим, който да придаде завършеност на визията, а не да сложим няколко кг такъв, за да впечатлим някого.
За мен ежедневен грим е молив за очи + светли сенки + спирала + тониран балсам за устни + крем за лице + пудра.

# 298
  • София
Адри, не, тя няма само хубави черти. Тя, дори и със заболяването си е невероятно красива.

Peace

Зелен дух, при тази визия "без грим", човек изглежда като представителен по рождение. И съм сигурна, че поне 2/3 от жените, които коментирате като невероятно естествено красиви и без да се гримират, всъщност са с доста козметика по себе си, но сложена точно на този принцип.
И аз едно време като гледах филми се чудех тези актриси как може да имат толкова съвършени кожи и черти, изхождайки от видяното в сцени под душа, в басейн, или по време на раждане, където родилката е потна и рошава и сякаш без никакъв грим...

# 299
  • Има много детски смях.
Много ми е забавно, колко много дами се определят като "естествено красиви" и нямащи нужда от грим. В реала навън, обаче, ситуацията често е плашеща от толкова естественост  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт