Мода ли е да сме без грим?

• 24 159
  • 529
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Моят ФДТ е специално разбработен за плаж  Wink Има висок СПФ 30 и е водоустойчив. А иначе е транспарантнен. Никъде не излизам без него.
И на плаж се гримирам - ФДТ, водоустойчива спирала и гланц. "Голото" ми лице е част от голото ми тяло - вижда го само специализирано лице /козметик/ или мъжът ми.

# 331
Моята майка все гримирана я помня. Че и вкъщи. Даже ми мрънка понякога за косата, не ми била ок прическата  Laughing
И моята е така. Но тя беше в шоу бизнеса доста време. Та още по соц време се търкаляха у нас разни червила, по-различни от химическите и фон дьо тени. От дете ми беше интересно да се мацам с гримовете й.
Но мда, явно не мога да си редя добре косата и все върви след мен да ми я тупира на темето. Ужасно досадно от нейна страна. Позволява си и на улицата да го прави, при което ме докарва до тих бяс.

# 332
Приятно ми е - Богиня!, ето на, кажи им....)

# 333
Моята майка все гримирана я помня. Че и вкъщи. Даже ми мрънка понякога за косата, не ми била ок прическата  Laughing
И моята е така. Но тя беше в шоу бизнеса доста време. Та още по соц време се търкаляха у нас разни червила, по-различни от химическите и фон дьо тени. От дете ми беше интересно да се мацам с гримовете й.
Но мда, явно не мога да си редя добре косата и все върви след мен да ми я тупира на темето. Ужасно досадно от нейна страна. Позволява си и на улицата да го прави, при което ме докарва до тих бяс.
Peace
Позната ситуация! Първоначално се ядосвам, после си викам - жената си има мнение  Crazy

# 334
Не мога да си представя как кожата ми не е в перфектно състояние и ще съм без грим.Смятам, че когато една кожа не изглежда добре, си е повече от задължително да се прикрият несъвършенствата.Да се стремиш да изглеждаш добре не е мода, а отговорност към самия себе си.Не съществува толкова красива жена, че да си позволи да е без грим Mr. Green

# 335
  • Варна
Приятно ми е - Богиня!, ето на, кажи им....)
Всичко ще им кажа  Sunglasses

# 336
  • До хладилника, който обичам
Да се стремиш да изглеждаш добре не е мода, а отговорност към самия себе си.Не съществува толкова красива жена, че да си позволи да е без грим Mr. Green
А, подехме ли наново Laughing

# 337
Ма не си ли топите лицата в морето?

# 338

Тцццц, не...) на всичкото отгоре съм и с лещи и съм се специализирала да плувам така, че да не си мокря физиономията и очите. ) за последните е изключително важно. )

# 339
На плажа единствено червилце бих сложила и то овлажняващо, за да не ми изгорят джукичките.
Със спиралата видях, че някак си не се получава като ми светне това слънце в очите, а особено като влезна да плувам. За ФДТ пък хич да не говорим.

# 340
  • Варна
Mа нали зат'ва сме с водоустойчиви краски.

# 341
Ама то не е само вода, ами и сол, и...разни други работи.

# 342
  • Belgium
Не мога да си представя да ходя на плаж с фон дьо тен.

Да не говорим, че такова нещо като водоустойчив гланц за уста няма.  Laughing

Ако не съм добре информирана, моля опровергайте ме, ще си го закупя за ежедневието, в което гланца ми изчезва ужасно бързо  Laughing

# 343
  • До хладилника, който обичам
Въх. На плажа слагам балсам/гланц, по възможност, но не задължително, с SPF. SPF и на крема за лице. Ако много ми се ще, може малко перли герленски, но по-често натюр. И в басейна пак така. Екстремно ми е да сложа водоустойчив грим, за да не се пусна по гола кожа.

# 344
Бу, аз и фередже бих си турила за плажа...)))))  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт