Мода ли е да сме без грим?

• 24 140
  • 529
  •   1
Отговори
# 390
  • Има много детски смях.
Сега се замислям за възприятията си по темата  Crazy- когато АЗ съм без грим се чувствам нечистоплътна.

И при мен има подобно усещане, сякаш не съм завършила нещо от задължителния сутришен туалет, не съм си измила зъбите все едно, или като че ли съм без сутиен  Laughing

# 391
За това. Simple Smile

Сите са грозни без грим, добре, че ги пожалва възпитанието на околните.

# 392
Според мен гримирането е въпрос на навик като пиенето на кафе например. Сутрешният тОалет е задължителен независимо дали включва гримиране  Laughing Аз лично съм фен на бялата козметика и без крем за лице не излизам от вкъщи.

# 393
Моят мъж  винаги ми дава пример със себе си.
Как кожата му била прекрасна без грим, само с миене с прясна водица.
Много му е досадно, когато го карам да ме чака, за да се гримирам и започва да философства.
Ето днес например се срещах с две мацки. Едната без капка грим, но и рошава, със зле оскубани вежди и не особено чистоплътно облечена. А другата с лек грим: фдт, спирала, очна линия, гланц за устни, също с дънки, но спретната, свежа, лъха на чистота.
Вярно, че втората се появи по-късно и явно е имала време да се пооправи, но пък първата и друг път съм я виждала във все същия вид.

# 394
  • До хладилника, който обичам
За това. Simple Smile

Сите са грозни без грим, добре, че ги пожалва възпитанието на околните.
Това го каза Дона, макар с по-различен словоред, моя коментар е над него Simple Smile "А, да бе"

buttinsky и още няколко човека - ама защо смесвате нечистоплътността и неопрятността с негримирането Thinking С ръка на сърцето - нима не сте виждали жени, които имат много по-крещяща нужда от душ и нов комплект дрехи, вместо грима по лицето си? Аз съм, и неведнъж.

Едното няма нищичко общо с другото, ай стига сте експлоатирали темата, че негримирането е равно на некъпане и неносене на чисти дрехи Tired

# 395
Индиректна реплика към Дона. С динозаври не си играя.  Simple Smile

# 396
Моят мъж пък много ме харесва гримирана и проявява голямо търпение докато се разкрасявам. Когато съм се нагласила за някакъв по-специален повод няма по-горд мъж от него. Той винаги ме насърчава да си купувам всякакъв вид козметика и не ми прави проблем когато кисна дълго по магазините, за да си избера поредния козметичен продукт  Flutter

# 397
Всекиму такива мъже Laughing
Сега кажи, че и за дрехи, обувки, чанти и автомобили те насърчава така да пазаруваш и съвсем ще ти завидим.

# 398

buttinsky и още няколко човека - ама защо смесвате нечистоплътността и неопрятността с негримирането Thinking С ръка на сърцето - нима не сте виждали жени, които имат много по-крещяща нужда от душ и нов комплект дрехи, вместо грима по лицето си? Аз съм, и неведнъж.

Едното няма нищичко общо с другото, ай стига сте експлоатирали темата, че негримирането е равно на некъпане и неносене на чисти дрехи Tired
Аз се опитах да се обоснова защо- правя неволна асоциация с това, че мен липсата на грим ме кара да се чувствам повлекана.

И моят любим е от обичащите тунинга  Laughing- дори ми дава съвети, прави коментари за грима ми, изненадва ме с разни козметични подаръчета и ми избира цвят за ноктите  Crazy

# 399
Ето малко "преди" и "след". ))))
Има разлика, нали....) И на всичкото от горе дори не са "грозни" момичета и жени. )))(

http://www.christinacosmetics.com/before-after.php

# 400
Има разлика, нали....) И на всичкото от горе дори не са "грозни" момичета и жени. )))(

Какво да ти кажа, половината от тях за мен са по-добре изглеждащи без грим. Не знам защо, но е постигнат много генеричен вид, който много вреди на уникалността им. Има разлика, но тя не за всяко око е към добро Peace

# 401
Бу, за всичко изброено ме насърчава, но съобразено с разполагаемите финанси, а и аз гледам да не прекалявам  Blush Както казваше баба ми: (Бог да я прости) "Бягай далеч от стиснат мъж."

Mirama, на снимките има жени, които ми харесват повече "преди" отколкото "след"

# 402
То на всеки, различни неща се харесват.
Показаното е ежедневен грим, при който разликата не е особено драстична и голяма.

# 403

Доста от жените на тези снимки изглеждат по-възрастни с грим.

# 404
Ай ся, Дона била казала... Между "красиви" и "грозни" за вас нюанси няма ли? Повечето жени без грим варират някъде между "поносими" и "приятни" (айде, ще сложа 1-2% "хубави", да не кажете, че се стискам); аз също не пищя от ужас, като се видя сутрин в огледалото, пък и хората около мен. Ама красиви? Може би имаме различни представи за красота, не знам. Красива е Анджелина Джоли. Красива е жена, която като влезе в стая я озарява и насочва всички погледи към себе си. Ако смятате, че без грим постигате тоя Уау! ефект, риспект. Моля, илюстрирайте.

Общи условия

Активация на акаунт