"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 686
  • 496
  •   1
Отговори
# 225
Снощи промото за вечерта на Деси ми се стори доста заинтригуващо. Сигурна съм, че тя отново ще се представи стилно и силно. Очаквам Ласкин след снощните му вайкания какво ще прави, ако "тенекето" спечели да развали 40-точковата идилия на групата, за да е спокоен, че няма тя да бъде победителка.

# 226
да, да - как уж попита всички дали са били женени, пък мъъъничко след това се вторачи в него и вече държи той да отговори...

Кума лиса, не, ами хиена е тя... пък той - добре му било.. море такива като Ирина така ги омотават набързо, че въобще няма да се усети той кога ще се разведе пак.

Аз пак питам, че знам, че тя си беше с Кеворка - какво стана? Разделиха ли се или Левон И се струва по-перспективен.   Laughing

# 227
Mисля, че с Кеворк са разделени.
А пък за омотаването, може Ирина да е хиена, ама Левон е дърта лисица Laughing, няма да падне в капана. Хитрец е той и е умен, такива не се лъжат лесно, тез пари от въздуха не се правят и не се изпускат току-така. За да  го омотае трябва бая игра да играе и то на високо ниво, а тя се изплющя така идиотски, като хлапачка...тука си трябва здрав подход, с много ум и хитрост, такт и умения...а такъв от нейна страна аз не виждам....Кадифена ръкавица трябва, кадифена и много финес, а у нея не виждам наличие на такъв....

# 228
  • До морето
Mисля, че с Кеворк са разделени.
А пък за омотаването, може Ирина да е хиена, ама Левон е дърта лисица Laughing, няма да падне в капана. Хитрец е той и е умен, такива не се лъжат лесно, тез пари от въздуха не се правят и не се изпускат току-така. За да  го омотае трябва бая игра да играе и то на високо ниво, а тя се изплющя така идиотски, като хлапачка...тука си трябва здрав подход, с много ум и хитрост, такт и умения...а такъв от нейна страна аз не виждам....Кадифена ръкавица трябва, кадифена и много финес, а у нея не виждам наличие на такъв....

Съгласна съм с всяка дума  Naughty

Да не говорим, че повечето мъже и без да са умни колкото Левон пак не им е интересно да се занимават с жени, дето сами се предлагат Naughty !

За Ласкин направо ми се свива стомаха като се сетя за обидите му - как може да кажеш "Ако спечели Тенекето ще се заколя  #2gunfire" и след като първо каза, че се е развел, малко след това хубаво обясни, че българската жена била злобна селянка и след развода се превръщала в не знам какво си ...... то сигурно щото втората му жена е индокитайка, а не българка. Да не говорим, че е баща на две дъщери  Sick

# 229
Преди сън успях да изгледам Флорин.Много,много ми хареса менюто й(може би най-доброто в този сезон),усърдна е и готви с видимо желание и лекота.Заслужава плакет като добра домакиня.
В предното й участие изразих деликатно възмущение от това,че непрекъснато говори за секс,при това пред хора,които не се вълнуват от такъв тип дискусии.Липса на всякакво уважение към гостите и домовете им.Вулгарна и жалка жена,най-откровено си търси богат спонсор,съзнателно не споменавам мъж.Когато вече чуя за И.Флорин,първата ми мисъл няма да е 'певицата,която изпя едно от любимите ми парчета - Пътувам',а Ирина Флорин : една разгонена леличка. Опитах се да го спестя,но втори път - прекалено е .

Аз много харесвам песента Където вятърът спи...и съм много разочарована от поведението на тази иначе хубава жена...И къв беше тоя въпрос със секса в коли  Shocked

# 230
умните мъже са умни в бизнеса, но опре ли до жени работата...  Crazy 

# 231
Старичка му е Флорин на него, няма шанс. Иначе дълбоко се съмнявам в умността на умните (и поодъртели Wink) мъже. Пред 20годишни хубавици, цялата умност на 50-60годишните мъже се изпарява.
Не знаех, че има три брака той. В нета за 2 има инфо. Кой е третият? За кой се мълчи? С първата жена ракета-носител сигурно?

Скучна ми беше снощната вечеря. Много. А воя не "изненадата" беше... Бях ги позабравила що за истерия са Mr. Green Горките гости нищо не разбраха.
Дано поне спечелят нещо от тотото Grinning

# 232
Е, не го познавам Левон лично, познавам образа, който създава, но все някак ми се струва, че не може да бъде омотан така лесно и примитивно, и сигурно като цяло може да бъде омотан(все пак има три брака зад гърба си Mr. Green Wink), но с подходящ подход Naughty, не вярвам да се юрне подир някоя дет се предлага като кифла на витрина или по някоя куха силиконка, вярвам, че една умна, хитра и красива жена може да замотае главата на всеки мъж, стига да знае как....не говоря за еднократни приключения, а за връзка и "рушене" на семейства...и най хитрия и умния мъж може да бъде прилъган, но само с правилните умения и така може да бъде и задържан - инак подхода "вижте ме аз съм хубава и готова на секс" върши работа, но за вечер-две и толкоз, следващата, моля... Wink

# 233
И аз не вярвам, че ще чуем нещо за връзка между Левон и Ирина  Wink.
На него му личи, че не проявява никакъв интерес, а за нея е много висока топка - не мисля, че ще справи, колкото да и текат лигите в момента, но пък то не пречи да се опитва – да се държи във форма.  Mr. Green
бтв. Съпругата му е почти два пъти по-млада от него.Снимката е доста стара и малка, но все пак ето я: http://prikachi.com/images/903/2688903J.jpg

# 234
Левон с досада и каза ,че 3 брака му стигат.Знам ,че със сегашната му жена са били разделени,а и той мисля ,че сам си го каза,и пак са се събрали

# 235
  • I want it all and I want it now.
Аз пак питам, че знам, че тя си беше с Кеворка - какво стана? Разделиха ли се или Левон И се струва по-перспективен.   Laughing
Отдавна се разделиха.
Не е харесвам Ирина. Особено сега с това инфантилно държание ми е още по неприятна.Изобщо няма да и се получи с Левон.  Wink За съжаление не виждам начин и с някой с възможности да я вземе при това поведение на /разгонено животинче/ Peace

# 236
Здравейте! Не мог Да намеря снощния епизод във vbox. От чужбна не мога да гледам в сайта на Нова. Някой може ли да ми помогне?

# 237
изтървала съм клюките, значи Laughing

такива като нея - за косата и ще измета пода ..  Twisted Evil

# 238
# 239
  • Sunshine state
Аз съм една от тези,които не вярваха,че Ирина се натяга на Левон,но си промених мнението.Признавам си без бой. Simple Smile
Такива като него си пазят парите добре и не ги споделят лесно с Флорин-чета. Wink

Общи условия

Активация на акаунт