"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 678
  • 496
  •   1
Отговори
# 75
Причу ли ми се,или наистина каза нещо обидно за носа на Десито. Той щото е хубавец неземен.

# 76
  • Sunshine state
Причу ли ми се,или наистина каза нещо обидно за носа на Десито. Той щото е хубавец неземен.
Не съм чула такова нещо. newsm78

# 77
Миналата тема коментирахме ЛиЛана и колко е слаба..........

В новия брой ЛиЛана проговаря за поблемите си с храненето..... - от тук - http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4841191

# 78
Каза, че щяла да скъса лентата с носа си ... много прост и комплексиран човечец .. и пак ще ги влачи в Карабунар на авантата  - чак не е за вярване  Shocked

# 79
Каза  нещо от сорта, че носът и ще пробие превръзката за очи  , ако съм чула правилно де.
Писали сме заедно  Laughing

# 80
Да наистина  и каза нещо че и било дълго като нея,когато и слагаше спагети и тя му ги върна, само че не разбрах точно за какво ставаше въпрос.

# 81
  • Sunshine state
Каза  нещо от сорта, че носът и ще пробие превръзката за очи  , ако съм чула правилно де.
Писали сме заедно  Laughing
Ужас,..  Rolling Eyes

# 82
# 83
Ирина се постара, доста...това ми направи добро впечатление...Само малко ми стана досадно как като я видели колко добре готвела докрая на вечерта нищо чудно да се сдобиела с Мъж, шега, шега, ама малко натъртена...Иначе имаше старание, имаше подход, имаше желание....Нооо, на мен не знам защо тази вечер ми беше скучно, на моменти доста скучно...Стана ми и малко едно такова никакво като обясняваше, че е сама и няма опората на Мъж до себе си...Ласкин не мога да го дишам...В анонсите дадоха негово мнение, че българската Жена била еталон/етикет за простотия или нещо такова, стана ми много неприятен...нямам думи... ooooh! А, да, правилно отбелязахте за "русата блондинка", а цялата вечер правеше забележки, главно на Деси за разни думи и как се изговарят правилно... Mr. Green И това с забележката за носа беше отвратително... Sick

# 84
А всъщност той защо се заяде точно с Деси,нещо озвучаването беше зле и не чувах абсолютно нищо само мърморене

# 85
А всъщност той защо се заяде точно с Деси,нещо озвучаването беше зле и не чувах абсолютно нищо само мърморене
Всъщност не знам, не видях някаква конкретна причина или ако е имало на мен ми се е изплъзнала. Аз и друго се чудя, какво толкова го превъзнасят тоя Ласкин, че бил "пич", дър-бър, и му се "мазнят", и твърдят, че го харесват, а всички виждат колко е нелицеприятен, даже като беше застанал с ножа зад Деси и уж я наръгва, Ирина го подкани да продължи, че бил много забавен, а аз нищо забавно не видях ... Чудя се как така един от тях не реши да го постави тоя Ласкин на мястото му и да му каже, че поведението му е недопустимо, неучтиво и просташко...

# 86
Ирина се постара и представи добре, само това непрекъснато разкарване насам-натам беше излишно.
Банкерът е чел отзивите за участието му по форумите, дава 10-ки Laughing
Ласкин е глупав пуяк.
Деси Т. май хич не му се връзва, много й е под нивото той.
Сашо си е като дечко.

# 87
  • софия
Ирина е изкупила Laura Ashley май  Simple Smile
Ама добре и се е получило. Само черната холна маса от Bo Concept май е от старото обзавеждане и не отива. И тенджерки с лилави цветенца си е намерила   Laughing
Обзавеждането в кухнята не ми харесва.

Храната - добре, постара се жената.

# 88
...

Просто го рекламира.

# 89
...

Просто го рекламира.
newsm10

Общи условия