"Черешката на тортата" - 2 сезон - 12 - ФИНАЛ

• 35 694
  • 496
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Освен черен пипер имаше ванилия от шушулка,джинджифил,куантро,сок от портокал...Мисля да пробвам...

# 391
Аз пък искам да пробвам истинска ягода !
Омръзнаха ми безвкусните ,които са на пазара.

# 392
  • Sofia
Тази година и на село не са хубави ягодите,сигурно от студа и многото валежи......

# 393
Тази година и на село не са хубави ягодите,сигурно от студа и многото валежи......

А и са малко като количество по същите причини......Миналата година майка се чудеше какво да ги прави - доста зимнина бе направила и пак имаше добър излишък........Но тази година - тц......

# 394
Мисля,че е време да се направи предаване "Открий истинският вкус!",
че то вече го забравихме.С подправки,овкусявания става, но истинският вкус се забрави.

# 395
Да, никой от масата не се опита да спре по някъкъв начин Ласкин.Това обаче е много характерно за нас българите.Особено когато се гаврят с някой друг ,всеки си седи и се прави ,че не е чул .Явно нямаше на масата кавалери,но това поведение говори по скоро зле за Ласкин ,както се вижда и от темата ,не постига някъкво одобрение и възторг
А ,също ме дразни и това безкрайно муфтене от тези хора по селата.Ама как обичаме селото, особено когато можем да влачим от там ooooh!
niakoi moje li da mi kaje kakva be6e retseptata na Ivan Laskin  za tortata s furmite i jadkite

# 396
Да, никой от масата не се опита да спре по някъкъв начин Ласкин.Това обаче е много характерно за нас българите.Особено когато се гаврят с някой друг ,всеки си седи и се прави ,че не е чул .Явно нямаше на масата кавалери,но това поведение говори по скоро зле за Ласкин ,както се вижда и от темата ,не постига някъкво одобрение и възторг
А ,също ме дразни и това безкрайно муфтене от тези хора по селата.Ама как обичаме селото, особено когато можем да влачим от там ooooh!
niakoi moje li da mi kaje kakva be6e retseptata na Ivan Laskin  za tortata s furmite i jadkite

Blagodaria predvaritelno

# 397
  • Испания
По повод на новия сезон на Вип Брадър: http://life.dir.bg/news/ivan-i-andrey-irina-tencheva-11307206

# 398
  • София
Най-чаровното, свежо и вкусно кулинарно шоу „Черешката на тортата” ще се завърне отново в ефира на Нова ТВ тази есен. В третия сезон обаче главни действащи лица няма да бъдат известни личности, а самите зрители!

Новият формат ще носи името “Черешката на тортата – ти си звездата”, вдъхновено именно от концепцията, че в светлината на прожекторите ще застават всички, които искат да демонстрират своите кулинарни умения.

„Сега е моментът да блеснеш” – това е посланието, което продуцентите от Паприка Латино отправят към всички пред екраните. Бъдещите участници ще доказват уменията си пред зоркото око на любимия шеф Иван Манчев.

Кастингите за „Черешката на тортата – ти си звездата” стартират още от утре, 07 август. Всички, които искат да бъдат част от третия сезон на шоуто, могат да се запишат за участие на официалния сайт
http://chereshkata.novatv.bg/
 Party Party   

# 399
суперр

# 400
  • Испания
koricimu, благодаря за инфото.   bouquet

Четат хората тук, във форума, четаааааат.  Joy

# 401
Четат, та да им кажа :
изберете Бг мамите да сготвят пред цяла България и да видим тогава рейтинг.

# 402
Според мен идеята изобщо не идва от форума, а от факта, че нямат достатъчно звезден материал, за да си запълнят новия сезон  Peace
Всяка радост е излишна  Laughing

# 403
Според мен идеята изобщо не идва от форума, а от факта, че нямат достатъчно звезден материал, за да си запълнят новия сезон  Peace

ох, според мен, също! Wink въпреки това идеята не е лоша! "звездният" потенциал на шоуто малко се поизчерпа, така че се надявам да се раздвижат нещата този сезон.

# 404
Ще гледам с голям интерес. Много ми е любопитно дали ще се изявят бг- мами! Най- вероятно ще искат участниците да са от София или поне да си имат терен в София, което силно ще ограничи възможностите за разнообразие. Дано се намерят интересни хора като готвене, дух и обзавеждане!

Общи условия

Активация на акаунт