Спамо-чат /28.05-03.06/ -Дъждовни гъбки :))))

• 30 929
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 515
  • ПЛОВДИВ
Благодаря Ви момичета!  Hug
sparkling eyes, сори, но и аз си лягам, че съм от 6:00 на крак, но кефа е, че утре по програма съм на лекция, но днес които имах изпит са освободени.

# 1 516
sparkling eyes, сори, но и аз си лягам, че съм от 6:00 на крак, но кефа е, че утре по програма съм на лекция, но днес които имах изпит са освободени.

Тогава предлагам да пием утре кафе Rolling Eyes

Взела си изпита-сега ти се полага почивка Simple Smile

# 1 517
Ша-ля-ля, шаляла ин дЪ мооорнинг Crazy

# 1 518
  • ПЛОВДИВ

Става ли след 12 юни, че до тогава баща ми - шефа ми си е в България и почти нямам свободно време?

# 1 519

Става ли след 12 юни, че до тогава баща ми - шефа ми си е в България и почти нямам свободно време?

Става бе,как да не става Hug

# 1 520
Еййй,за малко да си легна в 22.30,ма ей нА стана 23.26 Crazy Добре,отивам да си лягам сега Crossing Arms

И ся като се опна на леглото още по-лежерно и ще наизкачате тука като квачки,нали.Хм!!!

# 1 521
Естел и 0 Гости преглежда(т) тази тема.  Shocked Tired

Тумбе, разбрах защо си си махнала котката. Девойчето от темата не е добре.  Tired

# 1 522
Фрапенце браво!!!

# 1 523
Тумбе, разбрах защо си си махнала котката. Девойчето от темата не е добре.  Tired

Нали! Hug

# 1 524
Оф, чета някакъв в Татковци дето жена му го зарязала и му оставила две дребни дечиня. И се чудя истина ли е, не е ли? Или тоя нещо крие или де да знам.  Crazy

# 1 525
Вие най-вероятно спите блажено, но аз чак сега се връщам, бяхме на извънградско, на риПка, нали днес е откриването на риболовния сезон  Flutter .

Благодаря ви муцунки, за мен беше важно и вашето мнение  Heart Eyes . Инак, аз си я харесвам много и най-важното, че има свободно място и тъпи промени  Mr. Green Crazy . Може приказките, че без една може, но с една не може да излезе вярна  Blush .
Мия и мажа с  Вита-мерфен, дано си запази цветовете, че има и беличко, не знам доколко се забелязва от снимката, че сама си я правих  Laughing .

Фрапенце, бравоС на теб, все така да я караш , ние сме с теб  Hug .

Тумбе, либоф Heart Eyes  . Не се ядосвай  Hug .

# 1 526
Бибс Heart Eyes, макар да съм върл противник на татуто, в твоето краче се влюбих, баси субективизма ooooh!, ма на хубавото - лошо не мога да кажа, много е нежно татуто, хареса ми Hug Peace.

# 1 527
И аз ше си Уягам....Уека и немека.... Heart Eyes

# 1 528
# 1 529
къде е новата тема?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт