Спамо-чат /28.05-03.06/ -Дъждовни гъбки :))))

• 30 944
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 230
  • В голямото море...Живот
ДЕцата се заиграли  Mr. Green
ДУ мумунки палави  Hug

# 1 231
  • Лутаща се
ЗдравейтИ! Честит ви празник   bouquet

Аз е хуквам по задачи, но днес ще се почерпя и със сладолед  Party Нищо че пак ще вали.
Ай, бЕгам, че ще изключат тока на детИто, к'вато съм ..... шматка забравих да го платя  ooooh!

# 1 232

Аз използвам да си кусам малко, което означава да си чопна от единия край.  Crossing Arms

E тъй де Laughing

# 1 233

Аз използвам да си кусам малко, което означава да си чопна от единия край.  Crossing Arms

E тъй де Laughing

демек - чонкаш като фити  Mr. Green

# 1 234
моя хубавец нали все ми прокарва нови думи от пловдивския регион, любимите ми са  hahaha джонгА и пипОн  smile3532 smile3532

# 1 235

E тъй де Laughing

А! böylece!!! Joy Joy Joy

# 1 236
моя хубавец нали все ми прокарва нови думи от пловдивския регион, любимите ми са  hahaha джонгА и пипОн  smile3532 smile3532

туй кво е? На мен ми е смешно "мачка" Joy

# 1 237

Аз използвам да си кусам малко, което означава да си чопна от единия край.  Crossing Arms

E тъй де Laughing

По моя роден край "кусам", значи гребеш  Laughing с лъжицата.
Е, Крайзи да каже, мисля, че и там е така.

Пухи, "мачка" е котка ( пак по моя край ) Laughing

# 1 238

E тъй де Laughing

По моя роден край "кусам", значи гребеш  Laughing с лъжицата.
Е, Крайзи да каже, мисля, че и там е така.

Всички водят до едно-Иедене Joy

# 1 239

Пухи, "мачка" е котка ( пак по моя край ) Laughing

Знам.Но ми е смешно. hahaha

# 1 240
  • някъде ... тук ...
хихихи, а печатка как ви звучи - баба ми я използваше за памучна кърпа, която се използва в кухнята за каквото се сетиш, даже и за бързане

# 1 241
хихихи, а печатка как ви звучи - баба ми я използваше за памучна кърпа, която се използва в кухнята за каквото се сетиш, даже и за бързане

Дядо ми и досега я използва  Laughing Peace Както и думи като сабахлян, сабалян, леб(хляб), млЕкО.

Аз използвам да си кусам малко, което означава да си чопна от единия край.  Crossing Arms

E тъй де Laughing

А! böylece!!! Joy Joy Joy

пръдли  Crossing Arms нищо не вденах.

# 1 242
до ся рипах и ме болят ръцете  Crossing Arms

# 1 243

пръдли  Crossing Arms нищо не вденах.

Казах " А така!" Joy

# 1 244
до ся рипах и ме болят ръцете  Crossing Arms

Вземи една флашка и ела да ти кача една гимнастика "перфектно тяло за 12 минути на ден".
Физкултурниците тука казаха, че е много добра - аз им я дадох, отдавна я бях свалила някъде от нета, ама я правих само веднъж. 'Фана ме мускулна треска и докато чаках да ми мине, ми минА и меракО Laughing

Общи условия

Активация на акаунт