Спамо-чат /28.05-03.06/ -Дъждовни гъбки :))))

• 30 944
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 245
 newsm68 Aлоооуууу ,здравейте Лапета Heart Eyes Как сте бре?

# 1 246
Ред, я така да ми разкажеш как да ти направя една поръчка от спортса, че съм се загледала в едни нещица Flutter

Ами пускаме на 10-ти (около). Идват за седмица, имахме няколко закъснения, ама щото не ги пусках аз. Ся съм решила само аз да ги пускам, как става да са точни.
Казваме 10-ти и никакви чакане. Затва и приемам поръчките около 10-ти, а не от сега,че половината свършват.

# 1 247
до ся рипах и ме болят ръцете  Crossing Arms

Вземи една флашка и ела да ти кача една гимнастика "перфектно тяло за 12 минути на ден".
Физкултурниците тука казаха, че е много добра - аз им я дадох, отдавна я бях свалила някъде от нета, ама я правих само веднъж. 'Фана ме мускулна треска и докато чаках да ми мине, ми минА и меракО Laughing

да ми я метнеш по скайпО ли  Thinking

# 1 248
Крейзи,тез краци много ме разсейват моооооооо

# 1 249
Крейзи,тез краци много ме разсейват моооооооо

ай стига и ти, ко са заглеждате по мойте крака, аааааааааа 'ш ми скочите още малко  Mr. Green

няма да питате кви тез маратонки, таз купичка що на земята, столчето що празно, те краците ми гледат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ама и умея да ги виря добре    Embarassed

# 1 250
до ся рипах и ме болят ръцете  Crossing Arms

Вземи една флашка и ела да ти кача една гимнастика "перфектно тяло за 12 минути на ден".
Физкултурниците тука казаха, че е много добра - аз им я дадох, отдавна я бях свалила някъде от нета, ама я правих само веднъж. 'Фана ме мускулна треска и докато чаках да ми мине, ми минА и меракО Laughing

Дай по-добре имейл, че по скайпо не знам докога ще се точи - 3 нива са, с обяснения, с всичко, та си е обемно.

# 1 251

Дай по-добре имейл, че по скайпо не знам докога ще се точи - 3 нива са, с обяснения, с всичко, та си е обемно.

колко МВ е, по мейла може до 10

# 1 252
  • някъде ... тук ...
качи ги в tranz.it или dox.bg и пусни линка на Крейзи Simple Smile

Сънко, нещо си подпалила из дебрите на форума.... споко, няма оправия

# 1 253

колко МВ е, по мейла може до 10

338 МВ Rolling Eyes
Давай скайпа.

# 1 254
# 1 255
  • някъде ... тук ...
хич не ме четете, еййй
архивираш и пращаш като линк

# 1 256
Сънко, нещо си подпалила из дебрите на форума.... споко, няма оправия

Миии, развличам се  tooth докат ми се зарежда фиУма. А и съм в ПМС, та всичко ми прай впечатление  Joy

# 1 257
  • I want it all and I want it now.
хич не ме четете, еййй
архивираш и пращаш като линк
Не щат  Mr. Green
Здравейте марулки и честит празник  Wink

# 1 258
  • някъде ... тук ...
абе аз знам, че съм скучна и звуча назидателно, ама все нещо полезно има понякога Mr. Green

# 1 259
до ся рипах и ме болят ръцете  Crossing Arms

Ще дойда непременно  Peace Нема да се отървеш  Laughing Hug
Днес няма как. Имах работа до Младост, после рипане, чистене, Пена се въти, пък имам две неща да готвя, а така ме мързииииииииииии вече.

После имам малко работа извънградско и така. Ама ше дойда. Казала съм!

Крейзолино', тази тема знаеш ли я?  Whistling

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=656256.0 - Ще има да тренираш до трето пришествие.

Общи условия

Активация на акаунт