Спамо-чат /28.05-03.06/ -Дъждовни гъбки :))))

• 30 905
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 1 290
Аматьорки, аз тренирам с по 5 кила едната ежеминутно

Не е честну пък  Sneaky даже и веждите ти са по гъсти от моите  Crossing Arms Crossing Arms

# 1 291
Знаете ли какво означават квадратчетата на обратната страна на тубичките с кремове,пасти за зъби ,шампоани и т.н.?

Да, така означават дали са химия, полу-химия или натурални.

а кой цвят какво означава? зеленото е натурално, а другите?

Ами черното е химия, другия цвят е полу, мисля, че беше червен

# 1 292
Знаете ли какво означават квадратчетата на обратната страна на тубичките с кремове,пасти за зъби ,шампоани и т.н.?

Да, така означават дали са химия, полу-химия или натурални.

а кой цвят какво означава? зеленото е натурално, а другите?

Ами черното е химия, другия цвят е полу, мисля, че беше червен

да, червените са 70% химия, ама има и сини а за тях не намирам нищо

# 1 293
Къде ги гледате тия квадратчета бре, аз що нИ съм забелЕзала Rolling Eyes

# 1 294
ауууууууу къв дъжд заплющя

# 1 295

# 1 296
кЪ ста'а тоз номер 4ти месец вече сметката ми е 16,25лв. кък тъй тоз месец не е 16,26лв ми пак 16,25лв.  Thinking ся дан си помислите, че се оплаквам че е много

# 1 297
  • I want it all and I want it now.
Това за ток ли е сметката?

# 1 298

А, срещала съм ги, ама въобще не съм се и замислила за какво са. Вече ще знам и ще гледам спИциалнУ. Тенкю пипъл bowuu

# 1 299
Това за ток ли е сметката?

ааааааааааааа ток, ти пък, ако беше толкоз аз щях да си ударя гъзО у тавана  Mr. Green

телефон

# 1 300
# 1 301
е ся вече сА сбърках, говорих с един познат, дето бачкаше като дизайнер на опаковките в козметична компания и го питах, кво значат тия цветове, а той каза: " тези тубички се печатат на фолио (което е като лист), после се огъват и залепват. Понеже става автоматично и се прави от машина, тя трябва да раличава докъде да отреже. Това са репери. Камерата ги чете и по тях реже. Трябва да са в контрастен цвят, обикновенно някой който го има на опаковката. вгледай се в цветовете и ще разбереш. това дето го разправят са абсолютни измишльотини, само това не бях чувал ..."    smile3555

Сънкейййй не гледай цветовете няма смисъл.  Mr. Green

# 1 302

Не е честну пък  Sneaky даже и веждите ти са по гъсти от моите  Crossing Arms Crossing Arms
Не е, я. Аз и с по-черен мустак си одвам. Пукай сА ся! Mr. Green Flutter

# 1 303

Не е, я. Аз и с по-черен мустак си одвам. Пукай сА ся! Mr. Green Flutter

чудя се аз, толкоз време ги върти тез СиСи, не са ли откинаха бе  Mr. Green

# 1 304
е ся вече сА сбърках, говорих с един познат, дето бачкаше като дизайнер на опаковките в козметична компания и го питах, кво значат тия цветове, а той каза: " тези тубички се печатат на фолио (което е като лист), после се огъват и залепват. Понеже става автоматично и се прави от машина, тя трябва да раличава докъде да отреже. Това са репери. Камерата ги чете и по тях реже. Трябва да са в контрастен цвят, обикновенно някой който го има на опаковката. вгледай се в цветовете и ще разбереш. това дето го разправят са абсолютни измишльотини, само това не бях чувал ..."    smile3555

Сънкейййй не гледай цветовете няма смисъл.  Mr. Green

Майкоуууууууууу, всичко е лъжа и измама, аз затва не се интересувам от етикети.....то смисъл йок.

Общи условия

Активация на акаунт