ЕВРОВИЗИЯ 2012 - тема 11

• 22 623
  • 520
  •   1
Отговори
# 105
Моят фаворит беше Сьрбия Laughing, но ето...и те(той в слу4ая) не спе4елиха.
Желко (Сърбия) е доволен  тук в 1,28'   Казва, че това е последното му участие в Евровизия като певец (не е сигурен още, но може да участва като композитор).
Неговото 3-то място е почти първо като изключим колоритните бабушки.
Какво да каже човекът- "Не съм доволен". Simple Smile Жалко, че няма да участва пак като изпълнител, но пък е разбираемо.

# 106
Желко (Сърбия) е доволен  тук в 1,28'   Казва, че това е последното му участие в Евровизия като певец (не е сигурен още, но може да участва като композитор).
Какво да каже човекът- "Не съм доволен". Simple Smile Жалко, че няма да участва пак като изпълнител, но пък е разбираемо.
Страхотен сладур е, и как целият грее Heart Eyes Аз лично се надявам да го видя поне като композитор, всичките му песни, участвали в Евровизия, са страхотни Heart Eyes

И нещо любопитно, във връзка с чуденето как да бъде догодина при нас. Точно за Желко четох, че е имало известни полемики в Сърбия относно песента, с която трябва да се яви на Евровизия. В крайна сметка телевизията е казала, че застава категорично зад него и му дава пълен картбланш да реши каква да бъде - бърза, бавна, с етномотиви, без етно мотиви... И очевидно не са сбъркали като са му се доверили.  Grinning

# 107
Гледам дискусията - гащите на Софи, прабългарските ботуши на Софи, прабългарската опашка на Софи, стилистката на Софи...?!?  Laughing Това със "стилистката" беше весело. Тя е завършила Стил в Димитровград.  hang

Истината е че разликата в културите е огромна.

Истина е, че разликата в културите е огромна, но да не би да ти хареса облеклото на Лорийн? На мен ми приличаше на вещица по облеклото. Подчертавам облеклото, защото тя всъщност е много симпатично момиче. И пя добре.
Уау, французите дали цели 3 точки на Софи. Grinning Grinning Аз съм доволна.
А за сърбина как да не е доволен - бронзов медал при толкова участници си е успех.  Wink Представям си каква всеобща радост би настанала в България, ако някой ден се доберем до 3 -място.  Wink

# 108
А за сърбина как да не е доволен - бронзов медал при толкова участници си е успех.  Wink Представям си каква всеобща радост би настанала в България, ако някой ден се доберем до 3 -място.  Wink
Какво да ти кажа, след сегашното издание, рекапитулацията за него е - 4 негови песни в Евровизия - 2-ро, 3-то, 3-то, 6-то място. Подобен успех е закономерност, не случайно събитие  Simple Smile

# 109
# 110

Цитат
Тя не желае да коментира клюката, че е претърпяла провал, който според нейни колежки е в следствие на заклинания на конкурентката й ДесиСлава.

Joy

# 111
  • Norge
Желко (Сърбия) е доволен  тук в 1,28'   Казва, че това е последното му участие в Евровизия като певец (не е сигурен още, но може да участва като композитор).
Благодаря за линка.
Беше ми фаворит. Heart Eyes
Истината е, че тази година гласувах за първи път откак следя конкурса. Simple Smile
За Сърбия и Албания...кой да повярва, че ще дойде такъв ден!!  Flutter

За мен Желко е 2-и, просто защото онова, което технически зае второто място, е вид недоразумение и не съществува.
Та така.

--------------------

Мъничко за бъдещия глас, който ще представя България следващия път.
Споменахте Лили, Мария и други по-познати имена.
Според мен доколко е познато името в самата страна, е без значение -  вън от България то така или иначе е малко или много неизвестно. Важното е изпълнителят да има качества и да използва сцената според своя стил и опит пред аудитория.

Впрочем, Филип Киркоров има участие на ESC. Тогава вестниците се надпреварваха да ни информират как той всъщност е дори още по-гримиран от дивата, която го придружаваше и в момента му беше съпруга (Алла).  Grinning Тогавашната му песен не си спомням, но има негови неща, които слушам с удоволствие.

# 112

Цитат
Милена е категорична, че трябва да се подмлади и смени журито, което избира нашите представители за конкурса.

На това мнение съм и аз, с това жури - толкова.

# 113

Laughing За да се развеселите и вие припомням визията на Милена миналата година. Гласувах за нея и си представям колко интересно можеше да е тук в темата, ако я бяхме пратили. Joy  А доколкото съм запозната атрибутите за садо-мазо са черни.  Wink
За журито - би могло да се поканят няколко държави, които да участват като жури.  Както някои вече го направиха. Но според мен българските организатори ще се пробват другата година с вътрешна селекция. Логично е.

Isis, статията на  24 часа много ме подразни. Но не защото критикува песента на Софи, а защото е написана от някой твърде далеч от Евровизия и написана по задължение. На всичкото отгоре са ползвани квалификации на разни читатели, т.е. случайни хора. И човека дето я е писал не е музикант. Песента на Софи Маринова не е чалга. Ама да не говоря много, защото чалгата е с такива хамелеонски превъплащения, че оня ден едва сварих да се оттегля от дансинга докат разбера, че започва чалга.  Wink

Последна редакция: ср, 30 май 2012, 19:51 от Morphea

# 114
Може да изпратим нещо в този стил, но тя определено не ми се връзва... и като пеене, и като визия.  Peace

# 115
Не, Смайли, нямаше да я възприемат.  Wink

# 116
"Софи е категорична, че ще се яви и догодина на „Евровизия”."

Така се надявах, след като вече беше избрана веднъж, да спре да се явява.  Rolling Eyes

# 117
"Софи е категорична, че ще се яви и догодина на „Евровизия”."

Така се надявах, след като вече беше избрана веднъж, да спре да се явява.  Rolling Eyes

Нека се явява, ако има желание. Но мисля, че да спечели българския финал веднъж стига.  Peace

# 118
Скандинавските страни и Великобритания са предложили на EBU (Европейския съюз за радио и телевизия) да има нов етичен кодекс, според който страните - участнички в Евровизия трябва да са демократични  и диктатурите да не могат да участват и да бъдат изключени. Това предложение ще бъде обсъдено и гласувано по време на конференцията на EBU в Страсбург в края на юни.
http://www.belgovision.com/en/index_f.php?id=8177 и  http://www.facebook.com/belgovision  (вляво - Scandinavia: 'No non-democratic countries in Eurovision')

# 119
  • На земята, която е всъщност звезда.
Скандинавските страни и Великобритания са предложили на EBU (Европейския съюз за радио и телевизия) да има нов етичен кодекс, според който страните - участнички в Евровизия трябва да са демократични  и диктатурите да не могат да участват и да бъдат изключени. Това предложение ще бъде обсъдено и гласувано по време на конференцията на EBU в Страсбург в края на юни.
http://www.belgovision.com/en/index_f.php?id=8177 и  http://www.facebook.com/belgovision  (вляво - Scandinavia: 'No non-democratic countries in Eurovision')

Peace Харесва ми. Не одобрявах домакинството на Азърбайджан.

Общи условия

Активация на акаунт