Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Блонд, вагинални са и вчера се появи пак гадостта  Sick а така се надявах за естествено раждане  #Cussing out

# 136
  • Пловдив
Аз бях последно секцио за деня и чак в 12 на обяд ме оперираха,а докато чаках ме настаниха и си пуснах предаането Страх Mr. Green.Много го харесвах и през цялото време докато си чаках реда гледах гадости.В реанимация ме държаха не повече от няколко часа,а храна не ни дадоха докато не пръцнеш с извинение Blush.Та аз от понеделник вечерта до сряда следобед си карах само на системи,никакво ядене Twisted Evil.

# 137
Аз бях последно секцио за деня и чак в 12 на обяд ме оперираха,а докато чаках ме настаниха и си пуснах предаането Страх Mr. Green.Много го харесвах и през цялото време докато си чаках реда гледах гадости.В реанимация ме държаха не повече от няколко часа,а храна не ни дадоха докато не пръцнеш с извинение Blush.Та аз от понеделник вечерта до сряда следобед си карах само на системи,никакво ядене Twisted Evil.

Mr. Green При нас пък не изписват никого докато не е минал през WC-то по голяма нужда. Но това с пръцкането ми напомни, че след секцио в повечето случаи има засилено отделяне на газове.

# 138
  • Пловдив
Вече като минала един път през секциото сега се надявам да нямам много сраствания и да мине така леко като първото.Докторът,който ще ми прави пак операцията каза,че е хубаво че плацентата ми е по задна стена на матката и не очаква някакви усложнения,ама пак си е операция ..Абе Господ да ни пази и нас и бебешоците,то само една жена може да се подложи втори път на такова преживяване Mr. Green

# 139
  • София
Дбс, ти в коя болница ражда и сега къде мислиш? Терминът ни е на една дата, можем и да се засечем  hahaha

# 140
Дбс, ти в коя болница ражда и сега къде мислиш? Терминът ни е на една дата, можем и да се засечем  hahaha
Майчин дом - София
Ако няма нещо непредвидено, този път планирането няма да ми се размине, но това не пречи да се засечем Simple Smile

# 141
  • София
Майчин дом - София
Ако няма нещо непредвидено, този път планирането няма да ми се размине, но това не пречи да се засечем Simple Smile

С удоволствие, но аз ще съм в ТК Simple Smile Иначе задължително ще се видим на някой от срещите с момичетата Hug

# 142
Princess Leia, dbs много благодаря за бързите разкази за секциото   bouquet Дано всичко мине безпроблемно и този път.
А как стояха нещата със смяната на превръзките (тези за лохиите), докато бяхте в реанимация. Катетъра ми е ясен, но смяната на тези превръзки... От естествено родила наскоро мама зная, че в първите дни е голям теч и тя каза, че ги е сменяла буквално на час, 24 часа. И се чудя докато дойде моментът на раздвижване как се процедира.
Някак си ако не бях на вълна майчинство сигурно бих се погнусила от вероятността някой да ме бръсне, сменя превръзки, прави клизми, но сега това ми звучи някак нормално и естествено, но все пак се подготвям психически. Но виж небременните ми приятелки правят коментари с егати отвращението. Нищо и до тяхната глава ще дойде - дай Боже.

# 143
Teffita ти като спомена бръснене, аз да ви питам момичета как се справяте с тази задача  Embarassed Rolling Eyes
Аз не виждам нищо, а и немога да се сгъна толкова, последните пъти използвах огледалце, но пак се измъчих ужас  ooooh!
Ами те тепърва коремите ще ни растат още повече  ooooh!
Хич не ми се иска да ме бръснат в болницата, някак ми е неудобно, знам ли  Rolling Eyes

# 144
  • София
хелоу и от мен,

днес бях на 3 ФМ - голям кеф да си гледаш бебчето , като е вече напълно офоремно. даже намерих прилики със сестра му. иначе нашия малък мъж е 1450 гр, и върви по размери с около седмица по-голям, но то зависи всъщност кога ми е била ову-то. Доки въобще не беше притеснена от големината, каза че си е екстра. Предния път й си беше сторило че вижда миомен възел, но сега го отхвърли.

много весела тема, ама то с толкоз булки. чак и на мен ми се прижени  Mr. Green

някой казваше за олио - преди като съм ходила на лекции ни казваха че олиото запушвало порите и препоръчваха зимата да се маже с Крем, пролет/есен с мляко и лятото с Лосион. Честно преди това не знаех че 3 те неща са различни, все ми бяха еднакви  Mr. Green.

Даниела, стискам палци да устискаш до 36 седмица, няма да се даваш  Hug

сими консултирай се добър дерматолог, примерно в Токуда, шефката на отделението. аз също имах в 6-7 месец ваг.херпес но си родих нормално, и това ми го препоръча тя, каза че е важно в момента на раждането да няма "рецидив"

Аничка, наистина си е голям стрес това падане, сигурна съм че на бебчето нищо му няма  Hug

еми в, да се оправя баткото, утре да си ходи на тържеството. сега май има някакъв вирусен бронхит /ако въобще бронхита може да е вирусен  #Crazy/ но поне на 2-3 приятелки децата плюс моето изкараха такъв с гадна кашлица, висока Т и тн.н

за ставането през нощта, на моменти имам чувството че ставам през 10 мин, може и да са толкова, трябва да засека  newsm78 завиждам на тези които могат да спят по цяла нощ, аз по принцип муха да бръмне и съм будна, а сега не се издържа вече

за труса - вече се правя че не го усещам  Rolling Eyes Mr. Green

Ивка, разбирам те, ама ако караш само по ЗК, даже и много са те гледали. Мен са ме гледали само 2 пъти и стига толкоз. Останалото си го плащам като много ми се прииска, то и затова направих и 3те ФМ, да съм сигурна в специалиста, в техниката и въобще във всичко.

еее много писах, а и време да ставам, хубава вечер от мен

# 145
Тефита, при секциото изчистването е механично и кървенето веднага след секцио не е толкова обилно, колкото при естественото раждане. При него след "раждането" на плацентата се прави ревизия и ако се налага се доизчиства. При секциото има механична намеса и аспирация. Не се притеснявай, това не е твоя грижа!!!  Hug  

# 146
  • Пловдив
Teffitaaз бях само няколко часа в реанимация и след това ме преместиха в стаята.Бяха ни сложили едни подложки като протектори и си седяхме без гащи пърите 24 часа LaughingПри мен даже нямаше кръв и се притесних че я задържам в матката,ама док като дойде да ме види имам чувството че си напъха цялата ръка да тръгне тая кръв Shocked.Идваха да ни правят тоалет и да ни сменят протекторите докато се раздвижим,а после минах на такива превръзки за родилки,поне аз не съм имала чак такова кръвотечение в болницата.Като че ли като се прибрах се позасили за известно време и всичко продължи около 30 дена като постепенно намаляваше.В такъв момент изобщо не ти пука,повярвай Mr. Green

# 147
Момичета, още веднъж благодаря  Heart Eyes Някак си ми олекна,  че аз си го представях  Shocked

# 148
Имам си количка newsm44
Скрит текст:
Все пак се спряхме на Перегото,страхотна е,лека,маневрена.Определено още на пръв поглед има разлика с Бейби Дизайна-и в плата,и в килограмите,и в дизайна(и в парите Laughing),Перегото бие отвсякъде.Много съм доволна,оправих си настроението.
emi_v ,аз се ядосах,защото съм на платена консултация,и то интензивна,не е като да не си плащам.За пръв път се случи да ме претупа,дано е за последен.
Белверде,за кръвното наистина е така-у нас за две седмици нито веднъж не се качи над 120,обаче като знам,че отивам на консултация,явно подсъзнателно го вдигам.Комплекта ти за изписване е много сладък,сега ще разгледам сайта ,че тоя не го знам Laughing.
Даниела-ди,и аз съм със серклаж,досега доктора викаше-гледай да устискаш поне до 32-34 седмица.Днес ми вика-както върви към 10 август ще раждаме Shocked,аз определено мислех,че ще е по-рано.То Божа работа де,дано да издържим поне до началото на деветия месец.
elvirka ,не съм по ЗК,на платена консултация съм,затова съм свикнала всеки път да ме гледа на ехограф.Въобще не си представям как е възможно за цяла бременност да се полагат 2 ехографа само Sick,толкова неща могат да се изпуснат,ама за съжаление това е българската действителност.
branka07 ,голям зор ми е бръсненето от сега,за по-нататък хич не знам как ще става.Аз засега се справям с една приставка на епилатора,срещу огледалото,ама напоследък повече с напипване става работата.А за неудобството от бръсненето в болницата-преодолява се,като стигнеш дотам,хич няма да ти пука точно за това. Laughing

# 149
Здравейте коремченца:))) Hug
Относно бръсненето на интимните части, аз последно го правих, преди месец някъде:( Сега, малко ме е срам, ама какво да направя, трудно се подмивам, а за бръснене не си и помислям даже. Принципно аз си ходя на кола, но сега с тия контракции и това не мога да направя:( И не знам какво ще става newsm78 Помислих си милото да ме обръсне, ама не съм го питала дали ще иска, поне докато не съм обрасла много Embarassed Уфф много гадно. А ако съм секцио, пак ли трябва да съм обръсната отдолу?
ИВКА_777: Количката е много хубава:) Със здраве и мерак да си я ползвате:)))
 Този сайт за дрешките е много хубав. Аз днес ходих до един магазин и си харесах едни комплекти на Дисни, пак бежовки с кафяви меченца, та май май от тях ще купя за изписването и по едно одеялце, което е подобно пак е на Дисни:) Проблема е, че май нямат 2 в наличност Crossing Arms А аз няма да си деля децата:))))Ако няма, няма, ще мислим друг вариант:)
Ми май е това от мен... уж имах много за писане и пак забравих на кой, какво щях да казвам newsm78 Целувки и да се пазите сладурки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт