Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Бюти,я кажи къде живееш? LaughingЧе и на мен май ще си комшийка Joy.Аз съм за кафе където и когато кажете. Peace Само да не ме изненада дребната нещо Confused
Ивка ,честита количка!Ще останеш доволна-аз имам летния вариант от Яна ,а сега си купих и зимен кош.Със здраве да си я ползвате и много приятни разходки! Hug
babyAty ,аз не съм си погледнала даже нещата от каката-кои ще мога да използвам(заради цветовете,иначе сезоните ми съвпадат 100% Mr. Green),а ти чантите приготви HugНо така е с първото дете Heart Eyes
Гунди и Ани4ка-дано не сте се наранили сериозно Hug
Някой да има болки в дясно под ребрата? Rolling Eyes

# 166
dbs, мерси за инфото Simple Smile Аз съм на фраксипарин и също питах моята док, тя каза, че няма проблем да се ражда нормално.

Казаха, че е желателно около 10-на дни преди раждането (ако е предвидимо, разбира се ) да се спре.

Пазете се бре хора, какви са тези падания  Hug

Ивка, количката изглежда хубава, да си я ползвате със здраве .

Аз имам, ама в ляво и знам, че стомаха ми е поне 1/2 под ребрата и затова вечер хапвам поне 2-3 часа преди лягане.

# 167

Аз  Peace Особено след по-обилно ядене и при лежане надясно. Това е черният дроб, който сега е сплескан и притиснат, нормално е. И с Криско много ме боля, особено към края. След раждането се оправя  Simple Smile

# 168

Joy По строители по точно. Mr. Green Mr. Green

Това имах в предвид и аз де Wink

# 169

Аз  Peace Особено след по-обилно ядене и при лежане надясно. Това е черният дроб, който сега е сплескан и притиснат, нормално е. И с Криско много ме боля, особено към края. След раждането се оправя  Simple Smile
Днес говорих с лекарката ми и тя предположи ,че може жлъчката да се "обажда".Препоръча ми на гладно чаша вода със сока на един лимон и лъжица зехтин-така няколко дни да видим ще се успокои ли болката.Като се замисля същата екстра я имах и с Яна...
Еми,весел празник утре в градината Hug

# 170
Ако те боли постоянно, дори на гладно и когато си хубаво изпъната и облегната назад, тогава може и да има нещо евентуално. Но ако не, вероятно е само от притискането  Peace
При проблеми с жлъчката има и гадене.

# 171
  • Пловдив
Aз съм с 2 ръце за Нориса Peace.
danip и ти май ще си комшийка,а? Laughing
Еми е в Тракия,но дано да и е удобно да дойде.
Днес са казали в градината за петък да мислим костюми за децата,че ще имат маскен бал и набързо се изстреляхме до Джъмбо,обаче такива бодежи отдолу ме почнаха,че направо реших,че раждам Shocked. Не ми се мисли как ще я карам,момата е главично и явно яко притиска.Не за пъри път изпитвам тези болки,уж било нормално според док,ама днес чак се изпотих от зор.
ИВКА много е хубава количката Heart Eyes

# 172
Ей, Бюти , не ни разтуптявай сърцата с такива строители  Mr. Green
Пловдивчанки, за срещата съм ЗА. Само че най-вероятно Станислав няма да е на детска и ако може само да сме някъде, където има детска площадка... Ако може, ако не, пак ще дойда, но не се знае колко ще издържим на едно място Whistling А за квартала /благодаря ти, Лея, че ме мислиш Heart Eyes/, няма значение, с кола съм и мога да дойда където кажете. Ще помисля и аз да предложа място  newsm78
Лея, супер е това с маскенбала! Дано се забавляват децата Hug

Дано утре времето е хубаво да не се развали празника на децата! Peace
А иначе с тези земетресения се побърках вече, май няма да спя тая нощ пак... ама съм бъзла и аз... Embarassed  Обаче от първото насам всяка нощ се събуждам точно в 3 часа /+- 5 мин/ и ми е много страшно... Май трябваше да отида да ми баят някъде ooooh!

# 173
Ако те боли постоянно, дори на гладно и когато си хубаво изпъната и облегната назад, тогава може и да има нещо евентуално. Но ако не, вероятно е само от притискането  Peace
При проблеми с жлъчката има и гадене.
И на гладно ме боли понякога ,а и гаденето ме изненада през нощта.Та и кръвното ми беше височко в тоя момент-няма да казвам какво прочетох в Нета с тия симптоми Confused.Та варианта да е жлъчка ме устройва повече Laughing
Блонди мерси за инфото и сорри за спама с мойте десностранни болежки Hug
Принцеске,ако всички сте в района на Нориса -комшийки сме. Laughing

# 174
Dani - на Богомил съм аз, Нориса ми е отсреща  Mr. Green Еми, където кажеш, ще ни е приятно да се запознаем със сладура  Hug

# 175
Аз  Peace Особено след по-обилно ядене и при лежане надясно. Това е черният дроб, който сега е сплескан и притиснат, нормално е. И с Криско много ме боля, особено към края. След раждането се оправя  Simple Smile

При мен пък е точно такава болка, само че отляво - много кофти, особено нощем често се събуждам от болка. Последните няколко дни ме пропуснаха тия усещания, но по-преди това си бяха редовни... Дано се появяват по-рядко Confused

# 176
  • София

И аз имам понякога  Peace и така и предполагах, че е черния дроб Confused
danip, недей да четеш в нета, само да психясваш Hug
Бюти, защо в 9-я месец трябва да сме винаги обръснати newsm78 Ако родим всеки един момент да сме приготвени или нещо друго?
Аз тъкмо след това разхлабваме мислех, че ми е минало и сега пак....вчера внимавах какво ям - нямаше проблем, днес си позволих по-разнообразни неща и накрая хапнах 10 ягоди и след 20-30 мин. веднага в 00, не е р-во, но така ме сряза корема - все едно че е  Tired Имам приятелка АГ, води и ЖК в Окръжна и й се обадих да се посъветвам, тя каза, че сигурно е от ягодите и че доста бременни се оплаквали от такива р-ва Shocked Нали уж е обратното, но може би има предвид в този етап на бременността и каза да внимавам с тях и заради мъха, и с черешите - че те подували и разхлабвали. Странното е, че до преди 2 седмици си ги ядях и двете на воля и ми нямаше нищо newsm78 И само да питам и вас все пак - възможно ли е  20-30 мин след като се хапнат и да дадат резултат newsm78
Ивка, честито количка, със здраве да я ползвате, много е хубава Flutter Заложила си на качествена марка thumbsup
Лея, големи емоции се очертават при вас с този бал, ще е забавно Crazy

# 177
Белверде, да, точно това имам предвид, че може всеки момент.. а пък съм чела в теми, че жената се обръснала преди два дни и те пак я бръснали в болницата  newsm78 та, сигурно е хубаво като си взимаме душа да се обръснем.. макар че не е рядко и мами да им изтекат водите и те да влязат първо да се изкъпят и обръснат.. ама не се знае как ще е при нас  Mr. Green
Иначе и аз от 2 дни съм на ягоди единия ден, на другия череши, а днес зелени джанки  Mr. Green и имам разтройство, лекинко  Mr. Green иначе за минутите нямам идея.. бързо ми се вижда за даване на ефект, ама знаеш ли  newsm78

# 178
  • Пловдив
белверде емоция си е за децата да,сигурно всички момиченца ще искат да са принцеси или феи,ама аз мойто реших да е калинка Laughing
danip с Бюти сме в един блок,ама нейния вход е на Богомил,а моя се води на Иларион Макариополски.Ти къде си? Heart Eyes
Катето е до Военна болница,та май се очертаваме голяма групичка,то и Лоа ни е май в района,или поне детската градина на Тони.

# 179
  • София
белведере, само да кажа че сега разгледах сайта с дрешките, наистина има хубави комбинации  Simple Smile
а къркорят ли ти червата? болка имаш ли? да не е някой летен вирус  newsm78 посъветвай се с доки дали можеш да вземеш ентерол например и задължително 2-3 дни диета, това е много важно

Ивка, честита количка, чувала съм че е много сполучлива, със здраве да си я търкаляте  Hug

гунди, днес не ти е ден  Wink

за бръсненето, миналия път в 9 месец накарах братовчедка ми, която е козметичка да ме обръсне, и аз после на почти всяко къпане минавах с бръснача както сваря, този път май пак ще е така, че нещо трудно се сгъвам и прецизно няма да успея... та даже и с огледалце.

Общи условия

Активация на акаунт