Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Бранка, с бръсненето съм като сляпа многоръка Шива  tooth накъдето и да се пробвам, с която ръка и да се пробвам, всичко е само на догадки, нищо не виждам   jedi мъжо няма против да ме обръсне, ама го е страх да не ме нарендоса  Mr. Green та ще видим как ще я караме, особено в 9-ти, дето трябва всеки ден да е окосена ливадката  Mr. Green сетих се за едно определение за мазохизъм - да се пуснеш по пързалка с бръснарски ножчета и да цопнеш в басейн с йод  Mr. Green
Белверде, много ти е хубаво комплекчето, може и аз да си поръчам.. пише, че е за лятно бебе и е с боди с дълъг ръкав, демек да предположим, че трябва да заложим на него, повече отколкото с късо ръкавче  Mr. Green
Ивка, честита количка, много е хубава  Hug

# 151
Здравейте  Heart Eyes

ИВКА_777
-количката ви е прекрасна, поздравления и да си я полвате със здраве Simple Smile  Hug
Относно бръсненето аз също едва се спавям, по-скоро с напипване и по спомен, хич не си виждам анатомичните подробности там долу, с огледалце пак без успех... За ноктите на краката и тях ги режа много трудно, трудно си обувам и чорапите, нашия тати до като беше в БГ ми помагаше с това, даже му беше задължение за съпричастност към моето моментно състояние, чувствам се нещо средно между тюлен, пингвин и трол... Rolling Eyes
Ани4ка -много кофти изпълнение с това подхлъзване, надявам се че и ти и бебето сте добре  Hug
Ще очаквам още подробности за секциото, защото и аз ще раждам така и живо ме интересува кое, как и т.н.....
Айде хубава вечер от мен newsm51

# 152
Днес имам вълнуващ ден- първо ме извикаха от яслата,че имало шарка(варицела), ама разбрах,че не е опасно, а и утре за всеки случай ще направя тест, че поне да си знам...каква майка имам, дето не знае дали съм я карала, ама тя минавала като настинка много често. После търча по едни огледи, закъснявам, спирам при едни строители да питам за една улица и паднах и те като се сдухаха- единия дойде да ме вдигне, а на мен ми беше смешно и срамно...е и ми е разбито коляното, но само това. Весел ден. hahaha

# 153
  • София
За бръсненето мога да похваля татито.Той с удоволствие го прави след като последните пъти имаше забележки за ''прическата''  newsm48 Без негова помощ карам на посоки и общо взето май нищо не правя.Ноктите на краката засега с мерак и много зор се справям,ама само засега.

# 154
определение за мазохизъм - да се пуснеш по пързалка с бръснарски ножчета и да цопнеш в басейн с йод  Mr. Green
Ооо, Бюти, настръхнах  ...  smile3556

И аз с бръсненето го карам на опипване. На мъжо не бих позволила да ме оправя там по този начин Crazy hahaha

Ивка, честита ти количка! Много е хубава! С удоволствие да се возите с бебка!

Гунди, ама внимавай бе момиче ooooh! Къде се заглеждаш по строежите smile3534 Надявам се , че сте добре с беб.

# 155

Гунди, ама внимавай бе момиче ooooh! Къде се заглеждаш по строежите smile3534 Надявам се , че сте добре с беб.

Joy По строители по точно. Mr. Green Mr. Green Коляното обра емоциите, нищо друго не си ударих и дори не се притесних, само се засрамих, щото все пак да се изтръскаш пред хора е малко срамничко, но и смешно.

# 156
  • София - град
branka07
Това което разбрах е че трябва да се мажат с възможно най-силното. Че кожата помни и на момента проблем може да няма , обаче след това ще се появи. Също човека /не го помня кой беше/ много оплю майките, които си събличат чисто голи децата по плажа. Даже сега били пуснали бански като бодита тениски и той много сериозно ги препоръча. Защити си мнението освен с изгарянето което се получава, алергиите и т.н. но и със замърсяването при момиченцата....

Сими, при мен имаше съмнение за такъв херпес вагинален /слава Богу не беше а просто запушен фуликул/ Тааа моя доктор каза тотално да забравя за нормално раждане. Дори херпеса да не е активен, нямаш гаранция че вътре не се развива инфекцията или че не е тръгнал точно в този момент да излиза наново. Не се притеснявай лошо е за бебето само ако си в 1-2-3 месец, сега вече е достатъчно защитено.

А за бръсненето, става трудно, но се справям. Никога не бих помолила мъжа миза такова нещо.... въпреки че сме от 1 000 години заедно и дето се вика всичко ми е виждал. Аз мога и с огледало така че ако се закъса и до него ще прибегнем.

# 157
ИВКА_777 честита ти количка. Наистина много ми хареса. Simple Smile Цвета това ли е ?!? Със здраве да си я ползвате. Simple Smile

branka07, и аз последният път действах с огледало, но иначе все още се виждам, не идеално, но се виждам, но за да не пропусна нещо, грабнах и огледало. Мисля, че поне още половин месец, ще се виждам, но знам ли колко активно ще нарасна до началото на осмият. Мисля, че това е начина. Не ми се ще да моля мъжа ми. Верно, че всичко ми е виждал и все пак ...

Аничка, внимавай, наистина много неприятно с хлъзгането. Мен много ме е страх да не се пльосна. Simple Smile

gundie, олеее, какво правите бе хора?!? Внимавайте, не че иначе не може, ама така да ме е шубеее. Hug Дано да се разминеш с варицелата.

Софи:), аз също мисля, че не бих си пуснала голо детето, независимо дали ще вадя пясък от пупи или от пишле. А за изгарянето, да, и за него. Независимо от 50- тия фактор, с който ще го олея, да ми е живо и здраво, не мисля да е голо.

Бранка, с бръсненето съм като сляпа многоръка Шива  tooth накъдето и да се пробвам, с която ръка и да се пробвам, всичко е само на догадки, нищо не виждам   jedi мъжо няма против да ме обръсне, ама го е страх да не ме нарендоса  Mr. Green та ще видим как ще я караме, особено в 9-ти, дето трябва всеки ден да е окосена ливадката  Mr. Green сетих се за едно определение за мазохизъм - да се пуснеш по пързалка с бръснарски ножчета и да цопнеш в басейн с йод  Mr. Green
smile3532 Пак изби рибатааа...

Еййй, Майнатаууун, какво ставаааа айде да кажем вторник- златната среда да се видим. Аз пак ще кажа, че съм на работа от 2 часа, от понеделник до сряда, така, че айдееее...

Охх, забравих да кажа, че дрешките за болницата ми са вече на простора. Утре ще се глади и ще се пере втори тур- дрехи за изписването. В четвъртък ще гладя тях и ще започвам да пера всички останали, за да ги гладя. Сега след прането и две изплаквания- на ръка, разбира се, се понакиснаха и 10- 15 минути в бебешкият омекотител на Чико. Пак изплакване, два пъти и айде на простора. Ахх, ама чак ми иде да си снимам простора. Simple Smile  Heart Eyes

# 158
Гунди, да не са били като тоя строител.. че аз така бих се подхлъзнала, направо в краката им да падна  Mr. Green
http://farm5.static.flickr.com/3521/3216786563_5a4bcaca3f.jpg
Аз казах, че съм за срещата.. и тъй установихме, че сме си комшийки с някои от момичетата, ако искате на Нориса може да пием кафенце  Hug
Бейби ати, не е ли много рано за пране, гладене - дотогава колко още пъти ще трябва  Mr. Green аз мисля в 9-ти месец по някое време  Mr. Green

# 159
Гунди, да не са били като тоя строител.. че аз така бих се подхлъзнала, направо в краката им да падна  Mr. Green
http://farm5.static.flickr.com/3521/3216786563_5a4bcaca3f.jpg

Не точно. Joy А преди малко се порязах, че да завърша цикъла. Mr. Green
За бански и голи деца и аз съм против събличането на децата и то най- малко от хигиенна гледна точка, само си представете как им влиза на разни места яко пясък. Иначе в Америка са много популярни много облечените бански- имам за Вик един от две части, горната е една блузка много странна. А и това за паметта на кожата, което Софи казва и аз го знам.
Бейби Ати, не се притеснявам много от варицелата, почти съм убедена, че съм я карала, а и дори да не съм - няма какво да го мисля, така или иначе навсякъде пише, че за нас не е опасно. Но имаше една майка, дето ще ражда след няколко дни- виж за нея се притесних! Hug

# 160
  • До морето
Ивка 777, честита ти количка!

БейбиАти, и аз като Бютито смятам, че е раничко за пране още. На мен все ми мирише едно особено такова, ако дрехите са стояли повечко време по шкафове и гардероби  Rolling Eyes

За бръсненето - аз все още се виждам и се щавя без проблеми  hahaha , ама се чудя накрая какво ще правя, не знам колко ще съм голяма тогава. Сега питах Милото и той такива  Shocked очи опули  Laughing Мен не толкова за неудобство, колкото съм чувала, че ако не си направиш тоалета предварително, в болницата бръснат на сухо, което е брррррррр

Отивам да гледам БГ търси талант, или поне ще гледам, докато почне мача  Rolling Eyes

# 161
  • Добрич
За секциото да си кажа и аз. Simple Smile Определихме с аг-то ми ден 10 дни преди термин. Понеже в Майчин дом Варна не правят клизма ако не се налага, АГ-то ме предупреди в деня преди секциото да съм само на една супа наобед, а вечер чаша натурален сок и вода. В деня на секциото гладна и жадна. Приеха ме в 7 часа сутринта, операцията беше за 11:30. Пуснаха ми кръв и урина и всички рутинни прегледи и мерилки и си зачаках в стаята. В 11:25 ме привикаха в операционната, седнала и превита доколкото мога ми сложиха упойката в гръбнака и ми казаха да легна на масата, само че аз за секунди вече нищо не усещах, та се наложи да ми помогнат с краката.  Laughing Опъват един чаршаф над гърдите, слагат система и апарат за кръвното и докато се усетиш купонът е започнал. Simple Smile По някое време на десетата минута анестезиоложката ми каза, че го вадят бебчо и само след 5-6 секунди се чу нещо като "Уаа" кратко и ясно.  Laughing После го взеха за апгар теста и ми го донесоха да си го целуна по главата - топчеста и подута с голяма черна коса.  Mr. Green По това време вече бяха взели пробата за стволовите клетки, както и част от пъпната връв. След това почистваха матката и ме шиха. покриха ме с един чаршаф и ме оставиха в стаята, както бях ще в упойка и с памперс за въчрастни. Като почна да ме поотпуска упойката с учудване открих, че не ме боли  въобще, докато не стана време за раздвижването. Е тогава разбрах как боли...  Раздвижиха ме на шестия час след операцията и ми помогнаха да ида до 00 и да се поизмия. Вечерта ми донесоха и бебчето, но ги карах да го взимат нощем от 12 до 6, за да мога да поспивам. Кърмата ми слезе на 4-я ден, точно когато ни изписаха. Кръвотечението беше много оскъдно, но все пак е важно да го има. Прословутите газове... беше ми писнало да ме питат дали съм пуснала, защото едва след тях ти дават да се захраниш. Това при мен беше на третия ден с чаша кисело мляко. До тогава само първия ден на системи и окситоцинче за разкош.  Mr. Green На втория ден ми позволиха да се изкъпя и ми махнаха превръзката на разреза.
Много подробности станаха, и за още се сещам, но да не прекалявам.  Laughing
За слинга - ползвах Премакс. Даде ми го моя позната. Тип шал не съм ползвала, незная дали ще се справя с вързването.
Бръсненето и при мен е кошмар, но се справям някак. Не си представям да дам на мъжа ми да я върши тая работа, така че искам не искам - трябва да се справям някак си.  hahaha
Ивка, количката е много хубава, радвам се, че си се спряла на ПегПерегото  Party Много дълги и приятни разходки с новата придобивка.  Hug

# 162
beauty_ , аз мисля да си приготвя двете чанти. Еее, за да ги приготвя на вратата, дрехите ми за болницата за бебо трябва да са изпрани и изгладени. Взех един стерилизиращ плик и като са готови ги затварям и да си стоят там. Моите нощници за кърмачки, също ще ги цъкна на ръка, понеже бебчето ще е докоснато до мен, поне в началото много ме е страх за всичко. Направих си 5 комплекта за болницата и още една купчинка си заделих, ако искам дрехи, да ми носят от нея.
Сега ще си купя моите принадлежности, като гледам, никоя от вас не е споменавала за лепенка за операция. Понеже тука при секцио, слагат лейкопласт, а аз може и нормално да почна и пак да се стигне до секцио, напомням на всички мами, за всеки случай да си купите лепенка за операция.
 Офф, пак се отплеснах, та beauty_ , затова започнах да пера. А и чух, че даже вече има мами със стегнати чанти. Явно закъснявам, аз също искам да си траем, но знае ли се?!?

idealno_loshata на мен не ми пречи да ги препера отново, но аз трябва да съм готова, като първескиня, много се шашкам, а и съм взела стерилизиращи пликове, за да не стоят на рафтовете.

# 163
Здравейте Simple Smile

Ау колко страшно стана изведнъж - светкавици и гръмотевици една след друга през прозореца...

Шех, ще чакам да разкажеш дали сте слушали тонове, аз се следя в Щерев и още не са казвали за това, дали не са ме забравили хм

dbs, мерси за инфото Simple Smile Аз съм на фраксипарин и също питах моята док, тя каза, че няма проблем да се ражда нормално.

Еми, утре да не кашляте изобщо и да имате супер тържество Simple Smile

Елвирка , радвам се за добрите новини от прегледа.

Ивка, честита придобивка и най-вече завръщане на доброто настроение, това е важно  Hug

На падналите момичета, стискам палци всичко да е наред  Hug

Гунди, да не би да е скарлатина, тя минава по-леко и може да бъде като настинка?

За бръсненето и аз съм като Бюти, където намеря и каквото усетя-действам Simple Smile

# 164

Гунди, да не би да е скарлатина, тя минава по-леко и може да бъде като настинка?

За бръсненето и аз съм като Бюти, където намеря и каквото усетя-действам Simple Smile

Казаха ми , че е варицела, а в нета и от моята лекарка разбрах, че често минавала така. newsm78
И аз се бръсна на слуки. Wink

Общи условия

Активация на акаунт