Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
-
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
-
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънни по време на бременност?
-
Каква е целта на павловичатната мас?
Всичко ще бъде наред в болницата ще овладеят положението
ти само си почивай. Ивка желая и на теб бързо възтановяване щом се налага остани малко в болница,че високото кръвно не е шега работа дано да го свалят бързичко

Но си коментирахме с момичетата тук, че няма никакво значение ден-два-три... Особено пък според ехографите, те докторите сменят термините постоянно, просто няма смисъл да въртя момичетата напред-назад по датите нон стоп
Утре ще доставят и сглобят креватчето и шкафа-повивалник. Остава все още да доставят кошницата за кола и горе-долу с едрите неща съм готова. Купих си нощница и джапанки за болницата, започвам лека-полека да си стягам чантичката.

Ама колко псуваше производителите само.. къде забравили някой болт, къде не пробили дупки, къде грешни дупки пробили... абе ужас 

Затова вечерях само диня със сирене, ама елате ме вижте сега - вече съм гладнаа и ще ходя да "мишкувам" както казва мъжа ми