Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
November имаш палчета и от мен Hug Всичко ще бъде наред в болницата ще овладеят положението Naughty ти само си почивай. Ивка желая и на теб бързо възтановяване щом се налага остани малко в болница,че високото кръвно не е шега работа дано да го свалят бързичко Hug  Добре дошли на новите мами Heart Eyes

# 541
Пебълс добре дошла.
November, стискам ти палци. Всичко ще бъде наред.
Иве,  стискам палци и за теб.

Бюти, снимките са страхотни, много си красива. Бъдете много щастливи.

# 542
November, ИВКА дано всичко е наред с вас, стискам палци  Praynig
Добре дошли на новите коремчета Simple Smile
Мен започнаха да ме мъчат болки в кръста и гърба, сега докато измия чиниите и да сгъна прането и се уморих  ooooh!

# 543
Здравейте коремчета    bouquet
Бих искала да поканя всички мами , които не са на територията на България да се присъединят към нашия отбор на Бременни майки в чужбина     
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654789.0
Лека и безпроблемна бременност от мен    Hug

# 544
От понеделник на учениците им започват изпитите, оказа се, че юни е месец за изпити, нещо като матури по всички предмети, ама не знаех, че заповат и от 6-годишните, горките. Та, ще учим за изпити  ooooh!
Взехме на Кики билет за самолета, да се прибере сам при бабите и дядовците, от 4 до 24 юли, дано и бебка реши да се пръкне тогава, че да се нагодим по-лесно и безболезнено  Crazy

Лудичката и Пебълс, добре дошли, прибавих ви отпред  Hug Бейби Ати, преместила съм те, както поиска Peace Но си коментирахме с момичетата тук, че няма никакво значение ден-два-три... Особено пък според ехографите, те докторите сменят термините постоянно, просто няма смисъл да въртя момичетата напред-назад по датите нон стоп  hahaha  Crazy

В болницата искат да раждаме с нещо, дето хем да е дълго, че да ти покрие задника, ако се разхождаш насам-натам из коридора и се чекнеш по медицинските топки и въжета, хем да не е много дълго, че да им пречи, хем да е с къси ръкави, че им трябва лесен достъп до вените, ако се наложи, хем пък и да се отваря цялото отпред, че тук нали правят след раждането и следващите часове и дни кожа до кожа и трябва да го отвориш лесно. Ми аз нямам такава дреха, не е халат, не е риза, не става и горнище на пижама, какво да бъде  newsm78

# 545
  • София - град
Блонди халат отдолу с потниче няма ли да стане?! То има и малко по-дълги халати има и с къс ръкав от прекрасни материи.... ох то пък трябва да е до кожата..... Ами халат без потниче а само със сутиен за кърмачки?

# 546
  • Пловдив
November_girl Hug

Софи много ти е срамежливо бебето.  Laughing

Пебълс добре дошла.

# 547
  • София
Новембър, бъди спокойна, всичко ще е наред! Hug

Ивка, да овладяваш това кръвно и в понеделник да си вкъщи! Hug

Пебълс, добре дошла!  Hug

Бюти, щом си се прибрала жива и здрава, всичко е наред! Hug

Блонди, ами халат с къс ръкав, какво друго. Wink

# 548
November_girl, всичко ще е наред, не се тревожи Hug Щом си под наблюдение, няма страшно!!

mimiss, сподели за упойките! На всички ще ни е интересно и едва ли някой ще го сметне за спам!

Ние днес бяхме на Доплер! Всичко си ни е наред, вече сме 2 кила Mr. Green Записахме се и на видео (най-накрая). Взехме количката newsm44 Утре ще доставят и сглобят креватчето и шкафа-повивалник. Остава все още да доставят кошницата за кола и горе-долу с едрите неща съм готова. Купих си нощница и джапанки за болницата, започвам лека-полека да си стягам чантичката.

Блонди, така както го описваш, ми прилича на нощница с къс ръкав и копчета от горе до долу.

# 549
  • Пловдив
Сега се прибираме след щура тричасова игра на каката -съчетахме ресторант с детки център.обаче дупето ми се изръби на дървените пейки,а мъжа ми се учуди,че ми убивало,нали съм си имала достатъчно сланинки да ми е меко ooooh!Пак се изказа неподготвен,ама му прощавам.
Новембър Ивка имате стиснати палчета и от мен  Hug Hug Hug.Важното е,че сте под наблюдение.
И мен днес много ме стягаше корема,уж пия ударни дози магнерот  Crossing Arms
Бютинце ,за другия писмен да се подсигуриш с пищови Heart Eyes
Блонди,няма ли някое сатенено халатче от секс-шопа Mr. Green

Добре дошли на новите мами.
Утре  мъжо ще ме води на риболов с колегите,ама терена на места бил пресечен и бях в чуденка,ама реших да отида все пак.

# 550
  • София
Новембър, всичко ще е наред, само не се притеснявай, важното е, че нямаш разкритие  Hug
Ивка777, дано се оправя по-бързо това кръвно  Hug
Пебълс, добре дошла!    bouquet
Блонди, защо не си вземеш нощница над коляното с къс ръкав (до лактите) и да се разкопчава отпред (от двете страни), аз си взех такава, но е малко по-дълга - до коляното Flutter
Екзо, браво за добрите новини и честито за многото хубави придобивки, много хубаво сте си изкарали и с татковците Flutter
Софи, браво, че и при вас всичко е наред Hug
Бюти, да не ти става криво от такива дреболии, важното е - че вие с момчето сте добре  Hug
Диди24, не се преуморявай много, почивай си Hug

# 551
Здравейте мамички Simple Smile

Отдавна не съм писала, но имах мноого за наваксане с темите и много малко време покрай работата и ремонтите.
Първо да пожелая да момичетата, приети в болница всичко да се оправи бързо и да ви изпишат скоро. Моят мъж се базика, че това да си бременна е едва ли не да си на крачка от сериозна болест, но.. лесно им е на мъжете само да гледат от страни..

Ние вече накупихме почти всичко за бебка главо ръководейки се от списъка на belverde, за който съм й благодарна. Останаха малко от по-дребните неща.
Днес ни дойде и леглото-люлка и... мъж ми го сглобява от 18:30 до сега и... продължава... Вече поне прилича на легло, което е напредък Grinning Ама колко псуваше производителите само.. къде забравили някой болт, къде не пробили дупки, къде грешни дупки пробили... абе ужас  ooooh!

Мисля Лоа беше писала, че иска да се записва на кура за бременни към ДКЦ-1 и да кажа за желаещите майки от Пловдив, че новия курс почва на 12 юни и май ни е последната възможност да изкараме цял курс (че той трае по 2 месеца). Аз лично мисля да мръда следващата седмица на там за да се запиша.

Толкова теми минахте, по които исках да се включа, но вече съм забравила всичко... Да идва края на юни, че да излезна в болничен най-сетне и надявам се ще съм по-активна.

Btw радвам се, че Блонди не ме е затрила още Grinning А.. и забелязах, че на 1-та страница термина ми е объркан - за 16-ти, а не 6-ти август съм Wink

# 552
  • Добрич
Честит празник на всички дечица и всички, които са запазили детското в себе си! Simple Smile

Ние си спретнахме чудесна разходка, малкия си поспа, поигра, поразходи и днес за пръв път пи сок!  Laughing Това му беше почерпката за празника.  hahaha

Идеално лошата, проверих за количката в нашите магазини - в Биберон не държат налични Муцита, в другия магазин имат само Транспортер и 4Райдър.  Hug

Мимис, аз също родих със спинална упойка, която ме отпусна около 3 часа след поставянето и. Затова се зачудих, че още в операционна зала си усещала болка.

Месечинка, честита ти нова придобивка! Simple Smile За обикалянето, ее нормално е да се измаряш по-бързо. Все пак вече коремите натежават. Дори и аз, която обикалях по 6 часа мола до преди две седмици, вече се измарям на половината.  Flutter

Ооо Блонди, приготви се за дълги нощи в тоалетната   Laughing От 4 дни се освинвам с диня и ставам по 3-4 пъти във времето между 2 и 10 сутринта (в 2 си лягам), така че добре дошла в клуба  Mr. Green А пък Минка директно ме прати под масата от смях  Laughing Joy

Новембър, стискам палци да устиска на топло бебка, успокой се и съм сигурна, че всичко ще е наред като сте под наблюдение. Кураж!  Hug

Ивка, и за теб много положителна енергия и дано да го свалите кръвното!  Praynig

# 553
November_girl, всичко ще е наред, вярвай!  Hug Hug thumbsup fingerscrossed
Ивка, и ти бързичко да се оправяш!  Hug fingerscrossed
Пебълс, добре дошла! Hug

Между  другото, някой ще ходи ли утре в парка на събитието на НАПК да си рисуваме коремите? Аз мисля да ходим с баткото, свиркайте моля! Току-виж съм познала Червената Соня  Flutter Wink

Днес за първи път имах киселини и аз - уф, че гадничко било...  Tired Затова вечерях само диня със сирене, ама елате ме вижте сега - вече съм гладнаа и ще ходя да "мишкувам" както казва мъжа ми  Mr. Green

Като чета за ражданията - май този път и аз ще се психясам повечко. С първото раждане не бях открила още бг-мама, нищо не бях чела и отидох толкова спокойна и ухилена, просто вярвах че всичко ще е наред и така си и беше!  Flutter Та, не е много на добре тази работа - те са си го казали хората - за познанието и тъгата  Laughing Mr. Green

# 554
  • By the sea
И аз да ви честитя вече отминаващия празник!  bouquet Така и няма да се науча да празнувам 8-ми март...  Wink
Ивка и Новембър, възстановявайте се бързо-бързо! Hug
Добре дошли на всички нови попълнения Simple Smile

Елсън, виж в колко часа поствам това, току що изядох един кренвирш и един мъфин, пусти глад... hahaha

Дайте рецепта срещу безсъние, майчета Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт