Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е максималният период на отсъствие в детска градина, след който детето губи мястото си?
-
Какви са правилата за записване и отсъствие в детските градини?
-
Какви са причините за отсъствието на деца от детските градини?
-
Какви са препоръките за справяне с безсънни по време на бременност?
-
Каква е целта на павловичатната мас?

На племенника ни единия тестис не беше слязъл и го чакат чак до към 2 годишна възраст, защото, ако искаш можеш да му направиш операция да го свалиш, но като е на годинка и по-малък имало опасност пак да се качи, та си го чакат до към 2 години.
В нашия случай се наложи операция за свалянето му, вече беше на 2,5 години и затова, което е било за добро, защото му откриха и херния по време на операцията за тестиса, та хем нея махнаха, хем и тестисчето свалиха. Сега всичко е тип-топ.
Много ми е криво,нито видях бебка,нито я замери колко тежи,отговаря ли си на седмиците,нищо.За пръв път се случва,направо вече разбирам всички мамчета,дето се оплакват от ЖК,аз за първи път се почувствах претупана.А толкова я чаках тая консултация
,сега чак на 15 юни съм.Оплаках ви се,поолекна ми.
и в бг изчакват 1 г. да слезе 

. Вчера бях на ЖК и док каза че ако искам да правя записи чак след 32 г.с. Иначе беб е добре и се надявам да е лъвица, а не рачка, като мен
Имам чувството, че другата седмица ще дойде след 100 години. 

ще го ползвам и сега. Страшно са удобни и качествени. 
.