Сватби, булки с кецки и контракции - дружината за АВГУСТ сме с най-големите атракции

• 26 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Добрич
Здравейте, момичета! Simple Smile
Биби, моят син също беше омотан целия с пъпната връв. Оперираха ме 10 дни преди термин по мое желание. Още в седми месец го бяхме видяли, че му е на врата пъпната връв, а като го изкараха беше минала и през мишничките му, като презрамки на раница. Не ми се мисли ако бях тръгнала да го раждам естествено... Сега бебето пак беше омотано, тоя път още в пети месец го видяхме, но той такива лупинги прави с корема ми, че представям си до края как ще е. Аз ако можех сега да избирам, пак бих избрала секциото. Струва ми се далеч по-щадящо за бебето, а пък аз все ще се възстановя, макар и бавно.

Оф, моя малкия не беше падал 2 месеца от легло/диван и вчера падна от дивана, днес от леглото. Голям рев беше.  ooooh!

Момичета, някоя може ли да препоръча хубаво кенгуру, също и слинг. Ползвах миналото лято един слинг за кратко, ама хич не успях да се напасна и да ми е удобно. Може би защото Камен беше доста едър... незнам. Тоя път съм решила и кенгуру да си взема, със сигурност ще ми трябва с двете деца вкъщи, а и като излизам.

# 106
  • Враца
Блонди, много хубаво заглавие  Mr. Green    bouquet

Биби, не се притеснявай за тестисчето.  Hug На племенника ни единия тестис не беше слязъл и го чакат чак до към 2 годишна възраст, защото, ако искаш можеш да му направиш операция да го свалиш, но като е на годинка и по-малък имало опасност пак да се качи, та си го чакат до към 2 години.  Wink В нашия случай се наложи операция за свалянето му, вече беше на 2,5 години и затова, което е било за добро, защото му откриха и херния по време на операцията за тестиса,  та хем нея махнаха, хем и тестисчето свалиха. Сега всичко е тип-топ. Simple Smile

Не помня дали ви казвах, но и аз паднах в нас в банята преди 2 седмици, добре, че беше по дупе, пък и нали съм си го направила мекичко сега с тия кг отгоре, та нямаше поражения дори и за мен, камо ли за бебчо.  Party

# 107
daniela di: Аз мисля че само в Майчин дом биха те приели ако си преди 36-37 г.с. Но аз ти пожелавам да си доносиш бебето до поне 38 г.с.
Мен пък ме обзе яка паника с това новото земетресение.

# 108
gundie  и аз в ролята на един млад Нострадамус съм предвидила как Майката Замя ще разглези бебчетата ни  Laughing  Ще взема да накупя само бодита с къси ръкави - дано пък предвидя и дългоооооооооо лято  Mr. Green

# 109
Здравейте,влизам на отчет Laughing
Направо съм бясна днес,за пръв път ми се случва да не съм доволна от консултацията-акушерката ми измери кръвното,пак високо,килограмите +2,чухме тоновете,дотук добре.Отивам при лекаря,днес определено не беше на кеф,вика:аз съм гледал бебето миналия път,сега няма да го меря,следващия път.Измери шийката,3 см е,водите били добре,плацентата също,и това беше SickМного ми е криво,нито видях бебка,нито я замери колко тежи,отговаря ли си на седмиците,нищо.За пръв път се случва,направо вече разбирам всички мамчета,дето се оплакват от ЖК,аз за първи път се почувствах претупана.А толкова я чаках тая консултация Sad,сега чак на 15 юни съм.Оплаках ви се,поолекна ми.
Днес обаче ще се възползвам от времето,чакам мъжа ми да се върне от работа и отиваме за количка.Дано да намерим,че да си оправя малко настроението,че ми е много тъпо сега.
Айде,после пак ще пиша,лек ден засега Hug

# 110
привет на всички,  Hug Блонд, супер заглавие  Party
Софи, Бюти, прекрасни булки сте  Sunglasses
Би-Би и аз мисля че няма за какво да се притесняваш  Crazy и в бг изчакват 1 г. да слезе Laughing
даниела-ди, дано си изкараш до термин  Praynig
Лея, поне ще си отдъхнеш от това чудо  #Cussing out
Ати, браво за покупките  Flutter
Аз бях миналата седмица на консултация в Щерев, правиха ми и запис на тонове. Станаха малко накъсани, че бях в 28 г.с., а те се правили след 28-29. Казаха ми на всеки 2 седмици на запис.  Вие правите ли такива записи  newsm78. Вчера бях на ЖК и док каза че ако искам да правя записи чак след 32 г.с. Иначе беб е добре и се надявам да е лъвица, а не рачка, като мен  Mr. Green

# 111
  • Пловдив
danip Успех с ремонта.  Wink Дано да успеете да го започнете.  Joy

Ех, как ви завиждам на тези където скоро сте на консултация.  Blush Имам чувството, че другата седмица ще дойде след 100 години.

Днеска сериозно си поспах до обяд. А уж трябва да ходя на работа. Хич не ми се ходи. Искам на разходкааааа.  Mr. Green

daniela_di Стискам с палци лечението да мине успешно и да има желания ефект.  Praynig

Бюти това с уискито направо ме разби.  Joy

И аз съм ЗА за срещата.  Peace

# 112
  • София
Труса аз само го чух заради секцията.Веднага се загледах дали не се люлее нещо,но нищо.А секцията съвсем леко се раздрънка заради многото чаши вътре...
Сега си взех изследванията и малко се притеснявам...Почти всичките ми показатели са или по-ниски или по-високи от нормата,в която трябва да са.Хемоглобина ми е 98.Другите не ги разбирам какво означават и чакам съседа да се прибере и да ги погледне,че аз на преглед съм чак на 14ти.Бая взех да се притеснявам.Дано не е нещо тревожно...

# 113
  • София - град
Добро утро  Embarassed

За спинкането през ноща, аз нямам проблеми. Обаче ако не се събудя към 5 да пишкам като стана към 11 ме прерязва коремчето и ме прегъва на две... Трябва да изчакам малко и тогава да стана...
Сутрин си общуваме с моята госпожица, риткаме се галим се ...става все по-мило.  Heart Eyes
Снощи беше много смешно както си лежах настрани и реших да се обърна а тя госпожицата се беше свила на върха на коремчето ми и корема ми изведнъж се събра отстрани и седи само отпред ...много миличко  Grinning

Ох ние сме на преглед на 1 юни  Laughing не съм ходила след като излязох от болницата. Зная /чувствам/ че всичко е наред, но най-вероятно ще правим изследвания този път.... Нямам търпение да я видя...

За трусовете...почнах да не ги усещам. Така свикнах вече , че не ми прави впечатление. Rolling Eyes

# 114
Една ще се запива, друга уиски сънува, ние с Шехина не можем да се разберем коя секс иска, коя да пърди, изобщо - шарена работа  Laughing

Момичета, някоя може ли да препоръча хубаво кенгуру, също и слинг.

За мен на тази фирма са най-добрите, аз имам още от Криско, една година не излезе от там, че и до ВЦ-то така ходех с него  hahaha ще го ползвам и сега. Страшно са удобни и качествени.  Peace

Ивка, много неприятно, ама не се ядосвай, важното е, че всичко е наред, пък мерките не са толкова важни  Hug Тук теглото го казват два пъти за цялата бременност  Mr. Green а относно височината ми обясниха, че са само догадки и не може да се измери точно (в напреднала бременност имам предвид)  и въобще не я казват  Simple Smile Кофти за кръвното обаче, ти пиеш ли още по половинка от хапченцата?  Thinking

# 115
Аз утре съм на консултация в Щерев и сигурно и на мен ще ми кажат за тоновете, ако не ми правят сега, че и аз съм в 28 г.с. Иначе ми се струват много досадна работа - 2 пъти месечно по 20 минути неподвижно лежане, овързана, кофти, ама какво да се прави... Лошото е, че понякога не са и особено показателни - примерно на една позната бебето й редовно спеше по време на измерването и я бяха поуплашили, два-три път в един ден я бяха викали да ходи отново пак да мерят. Накрая се оказа, че всичко е наред с бебето, просто е по-кротко и сънливо. Все едно - като трябва, ще се мерим.
По Здравна каса, между другото, няма включени тонове изобщо - има само доплер на 2 седмици, но той е краткото засичане на бебешките тонове, а не това 20-минутното. И наистина започва след 32 г.с., т.е. от 9 л.м.

Tayra, хемоглобинът ти действително е нисичък - добре е да е над 100, но не се плаши, постепенно си пада с напредването на бременността. Сигурно ще ти изпишат желязо на таблетки, а дотогава можеш да си направиш смес от равни части орехи, мед и лимон (лимон заради витамин C, който подпомага усвояването на желязото) и да си хапваш по 2 с.л. сутрин - наскоро прочетох тази рецепта и дори вече съм си я забъркала, да помогна малко на бебо и себе си с по-височък хемоглобин Peace

# 116
  • София
Шех мерси за съвета.Сигурно ще го пробвам това,че да не стане нещо беля накрая...
Скоро ще дойде съседа и ще ми каже и за останалите неща как стои въпроса.

# 117
Шехи не мисля че сега ще ти пускат тонове  Peace Аз като бях на преглед последния път в 28 седм. си беше обичайния преглед, но доки изрично ми каза за следващия когато ще съм вече в 32 седм да отида 40 мин преди часа за тонове.
Сими ти при кой лекар си там?

А тази рецепта е елексир за повишаване на имунитета, но незнаех че помага и за повишаване на хемоглобина  newsm78 Ще взема пак да си забъркам   Wink

П.С. току-що унищожих престъпно голямо количество сладолед  Embarassed, но пък на бебка й хареса многооо  baby_neutral Joy

# 118
Хематология
Име на теста(изследване)   Резултат    Единици Референтна стойност Метод
ПКК              
     левкоцити    9.1     x10*9/L  4,4 - 11,3    
     еритроцити  L  3.84     x10*12/L  3,90 - 5,90    
     хемоглобин  L  103     g/L  120 - 160    
     хематокрит  L  31.2     %  35 - 47    
     ср. обем на еритроцитите    81.3     fl  78 - 96    
     ср. Hgb. съдърж. в еритр.    330     g/L  330 - 360    
     ср. Hgb. конц. в ер.  L  26.8     pg  28 - 33    
     тромбоцити    352     x10*9/L  130 - 360    

Биохимия
Име на теста(изследване)   Резултат    Единици Референтна стойност Метод
C-реактивен протеин   0.59     mg/l   < 5

Това са мойте красоти от вчера, от които гледам само хемоглобина(103-нисък), левкоцити(9.1- перфектни),C-реактивен протеин(повече от перфектен и много важен за мен, заради серклажния конец и операцията по слагането му)
Благодаря на всички, които ме мислят!Ще стискаме до края, няма да се даваме! Hug Hug Hug.
Шех, рецептата с орехите още днес ще я забъркам. Wink.Ей, затова ви обичам!Всичко си научавам от вас! Hug.Само за едно се чудя newsm78.как ще ми пусне полагащия ми се доплер като видеозона й прилича на атари и как ще го прави на 2 седмици като ме вика на 40 дни newsm78.Работят ме с таз Здравна каса и я карат през чесъна без да им пука за нашите жадувани бебенца Cry.

Последна редакция: вт, 29 май 2012, 13:52 от daniela_di

# 119
  • София - град
В Часът на мама, говорят за слънце защитните кремове и малките бебенца

Общи условия

Активация на акаунт