Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 801
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
лазурит и коректорът в кутийка ли е толкова сух? Днес пробвах тестера, като цвят си открих следния, но мноого сух ми дойде newsm78

# 466
Сухичък е, но пък покривен без да остава петно. Слагам го върху крем. А отгоре и течен фон дьо тен, така че ме устройва.
Кажата ми е нормална към мазна.

# 467
  • София
Момичета, тези 15% за РД как се получават, отивам в магазина, пазарувам, показвам акта за раждане и ... готово  newsm78 или има нещо, което пропускам ... за първи път ще пазарувам с отстъпка за РД ... /дъщеря ми има тази седмица РД/

# 468
  • Sofia
Не мисля,че за малки деца се отнася тази промоция,но все пак проверете

# 469
  • Варна
emy_emy Важи и за децата,лично аз си ползвах отстъпката в седмицата на РД на малкия Peace
А иначе-пазариш си,на касата казваш,че ще се възползваш от отстъпката "Рожден Ден" и плащаш.По принцип има някакъв талон,който се попълва(мисля от касиерката),но при мен всичките пъти когато се възползвах от отстъпката,липсваха(бяха свършили).
Ето ти и цитат от 1-ва стр.,ако имаш още въпроси: "- всеки има право на отстъпка от 15 % за Роджден ден-като отстъпката важи за цялата текуща седмица на РД(отстъпката важи и за всички оферти ,които са на промоция включително и така  отстъпката става  още по-голяма."

# 470
  • София
emy_emy Важи и за децата,лично аз си ползвах отстъпката в седмицата на РД на малкия Peace
А иначе-пазариш си,на касата казваш,че ще се възползваш от отстъпката "Рожден Ден" и плащаш.По принцип има някакъв талон,който се попълва(мисля от касиерката),но при мен всичките пъти когато се възползвах от отстъпката,липсваха(бяха свършили).
Ето ти и цитат от 1-ва стр.,ако имаш още въпроси: "- всеки има право на отстъпка от 15 % за Роджден ден-като отстъпката важи за цялата текуща седмица на РД(отстъпката важи и за всички оферти ,които са на промоция включително и така  отстъпката става  още по-голяма."

Благодаря, това с талончетата не ми беше ясно  Hug

# 471
  • Mediterraneo
Не мисля,че за малки деца се отнася тази промоция,но все пак проверете

Отнася се! Носиш акта за раждане на детето.

# 472
Обаче вече купувам детската от собствената марка на Пикадили - страхотна, евтина, голямо количество.
би ли казала цена и количество?  Simple Smile

1.99 лева, 60 броя.

# 473
  • Варна
Обаче вече купувам детската от собствената марка на Пикадили - страхотна, евтина, голямо количество.
би ли казала цена и количество?  Simple Smile

1.99 лева, 60 броя.
благодаря Simple Smile ходих преди няколко дни да я търся, но не намерих. другия път ще питам служителите, да не би пък да я търся на грешно място

# 474
До мокрите кърпи и пелените за бебета е.

# 475
  • на последния етаж
Какво мислите за детските четки Донтодент? Аз досега съм купувала само Елгидиум. Днес ги загледах, но реших да питам тук преди да взема. Взех за проба Орал Б.  Simple Smile

# 476
Лита, Орал Б е чудесен избор.
Четките на ДМ са с голяма глава и груби косми - моето лично мнение е, че не са подходящи за деца под 5-6 години, макар че ги дават от 1 година. Елгидиум и Орал Б са в пъти по-удачен избор.

# 477
Напоследък не намирам Саво из магазините. Може ли да ми препоръчате нещо за отстраняване на мухъл от фаянс, че в банята са ми се завъдили няколко петна.

# 478
Отстъпката важи ли и за вече намалените неща? Благодаря

# 479
Да, важи.

Общи условия

Активация на акаунт