Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 755
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • на последния етаж
Благодаря, Sourcherry!

# 481
Понеже се нервирах на пустите бонбони и цената им, директно питах на страницата във фейса. Ето и отговорът:

Цитат
Цената на Das gesunde Plus бонбоните от снимката е 1,99лв. Явно етикетът е сгрешен. В този случай е можело да се възползваш от клиентската привилегия "Гаранция на каса" - ако цената на етикета на стоката се разминава с тази на каса, получаваш стоката безплатно. Извиняваме се за неудобството. Поздрави и хубава вечер!

Е, като не им знам политиките...........вече знам.

Гита Ог благодаря ти много за споделената информация  bouquet Днес се възползвах от това и ми таксуваха бонбонките с горски плодове за 1ст. За 2лв взех пакет с круша, и пакет с горски плодове Mr. Green
От месеци тук бяха с объркани етикети

# 482
  • Ланкър, планините Овнерог
Понеже се нервирах на пустите бонбони и цената им, директно питах на страницата във фейса. Ето и отговорът:

Цитат
Цената на Das gesunde Plus бонбоните от снимката е 1,99лв. Явно етикетът е сгрешен. В този случай е можело да се възползваш от клиентската привилегия "Гаранция на каса" - ако цената на етикета на стоката се разминава с тази на каса, получаваш стоката безплатно. Извиняваме се за неудобството. Поздрави и хубава вечер!

Е, като не им знам политиките...........вече знам.

Гита Ог благодаря ти много за споделената информация  bouquet Днес се възползвах от това и ми таксуваха бонбонките с горски плодове за 1ст. За 2лв взех пакет с круша, и пакет с горски плодове Mr. Green
От месеци тук бяха с объркани етикети

Черпи един бонбон сега по случая  Mr. Green

# 483
  • Пловдив
В събота, на 2 март, ще има -15% на всички продукти от собствените марки на DM. Видах го чак след като доволно напазувах. Mr. Green

# 484
за всеки случай в скрит текст:
kati_v,
Скрит текст:
последно си купихме Саво от Практикер

# 485
за всеки случай в скрит текст:
kati_v,
Скрит текст:
последно си купихме Саво от Практикер
Много благодаря!   bouquet 

# 486
  • Варна
Извинявам се, че съм извън темата,
Скрит текст:
но в брошурата на Пикадили видях Саво промопакет за 6,50 мисля.

# 487
Извинявам се, че съм извън темата,
Скрит текст:
но в брошурата на Пикадили видях Саво промопакет за 6,50 мисля.
Мерси, но само тая верига я нямаме тука.   bouquet

И да се върнем на темата - благодаря за информацията за промоцията на 2 март. Мисля да се възползвам. Simple Smile

# 488
  • Ямбол
Аз не разбрах как ви излизат за 1 ст.бонбоните?

# 489
В Бургас от месеци бонбоните с горски плодове се продаваха на по-висока цена от тези с круша. А би трябвало да са на една цена. След като разбрах от тук, че ако има несъответствие между етикета и цената, която излиза на касата, трябва да ти подарят стоката, чиито етикет е сгрешен. Е, не ми ги подариха, а ми ги таксуваха за 1ст
Дано да си ме разбрала

# 490
  • Ямбол
о да,много благодаря,значи това би трябвало да важи за всеки артикул Simple Smile

# 491
значи това би трябвало да важи за всеки артикул Simple Smile

Да, за всеки важи.

# 492
  • Пловдив
В събота, на 2 март, ще има -15% на всички продукти от собствените марки на DM.

Важи за филиалите само в Пловдив и Плевен!  Peace

# 493
Къде го прочетохте това намаление -15% днес и защо само в Пловдив и Плевен?

# 494
Къде го прочетохте това намаление -15% днес и защо само в Пловдив и Плевен?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=459784530759418&set= … ype=1&theater

Общи условия

Активация на акаунт