Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Бонбоните са същите, показани от Чери  Peace
Не са ми казали, че трябва да пазя касовия бон за томболата! А тези 170 ваучера как се разпределят? В цялата страна, нали?
Май пишеше по 4 в магазин Simple Smile

# 361
  • Ланкър, планините Овнерог
Не е вярно, Гита.
По неразбираеми за мен причини тези бонбони са винаги с объркани цени.
Вероятно 4.50 са били някои от бонбоните за възрастни.

Мислех, че мъж ми не е догледал, но чак ми се обиди, като и го попитах да не би етикатът да е бил на други. Твърди, че си е пишело, че са бонбоните с ябълка и круша, не било възможно да е на други етикета, защото не са били наблъскани на стелажа. Стана ми интересно сега - дали етикета е сбъркан или не във всичките им магазини са еднакви цените, което би било странно. В случая става въпрос за магазина им в мола на Стамболийски. Иначе е купил от тези с горските плодове, които са си били под 2лв

не се е объркал човека, напразно го нахулихте. Точно от въпросния Мол идвам и издирвах въпросните бонбони по ваша препоръка. Сниманите преди няколко страници зелени бонбони с круши струваха даже над 4.50 - поне така пишеше на етикета..........

Ха, такааа. Е, що така правят, значи?  Crossing Arms

# 362
Бонбоните са същите, показани от Чери  Peace
Не са ми казали, че трябва да пазя касовия бон за томболата! А тези 170 ваучера как се разпределят? В цялата страна, нали?

за всеки филиал по 4!

# 363
  • София
Момичета, дайте снимка на този препарат за баня с оцет  Hug

Намерих го, голям зор с този немски ....

# 364
  • София
Купих от бонбонките и аз и много се харесаха на децата. Доволна съм, че нямат аспартам.
Препарат за оцет го ползвам откакто откриха ДМ, много съм доволна.

# 365
За гума арабика, понеже е станало на въпрос по горе - има доказателства, че може да предизвика алергии! Ако това не ни притеснява, нищо по страшно не може да се случи. И без това доста неща които ни заобикалят може да предизвикат алергии, но обикновено такива продукти купувам само ако децата кажат - искам това.  Wink

# 366
като сте заговорили за бонбони,и аз да споделя,миналото лято взех от ДМ близалки, http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/dasgesundeplus_ … EFF1675C0E5EAE147  ,имаше 2 вкуса-малина и още портокал,
И аз преди няколко страници говорих за тези близалки. Детето ми не ги хареса, но пламеникът ми ги изяде
Забелязвам, че продуктите, които не са от марките на ДМ за с по-високи цени. Вчера си взех един крем за лице, а после в Кауфланд го видях с по-ниска цена

# 367
  • Ланкър, планините Овнерог
Понеже се нервирах на пустите бонбони и цената им, директно питах на страницата във фейса. Ето и отговорът:

Цитат
Цената на Das gesunde Plus бонбоните от снимката е 1,99лв. Явно етикетът е сгрешен. В този случай е можело да се възползваш от клиентската привилегия "Гаранция на каса" - ако цената на етикета на стоката се разминава с тази на каса, получаваш стоката безплатно. Извиняваме се за неудобството. Поздрави и хубава вечер!

Е, като не им знам политиките...........вече знам.

# 368
  • София
То това чудно, но пък трябва предварително да им знаеш точната цена... или може после с касова бележка да ти възстановят сумата?

http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/servlet/linkableblob/bg_homep … g?v=1352125427000 Някой пробвал ли е това? Хубаво ли е? Как е като цена?

# 369

Да, уж е хубаво , но пък дълго среме стоя в хладилника и накрая го разтопих и го ползвах за глазура на един сладкиш. А бе не е лошо, но не е и някакъв опияняващ вкус.

# 370
  • Mediterraneo
Понеже се нервирах на пустите бонбони и цената им, директно питах на страницата във фейса. Ето и отговорът:

Цитат
Цената на Das gesunde Plus бонбоните от снимката е 1,99лв. Явно етикетът е сгрешен. В този случай е можело да се възползваш от клиентската привилегия "Гаранция на каса" - ако цената на етикета на стоката се разминава с тази на каса, получаваш стоката безплатно. Извиняваме се за неудобството. Поздрави и хубава вечер!

Е, като не им знам политиките...........вече знам.

Стоката безплатно?! Това и аз не го знаех, а поне два пъти съм откривала грешни етикети  Crossing Arms

# 371
  • Варна
Момичета, дайте снимка на този препарат за баня с оцет  Hug

Намерих го, голям зор с този немски ....
Е. аз знам немски, и пак си купих грешен newsm78 Гледам пише препарат за баня, жълт, подобна опаковка и го взех. Чак като не ми замириса на оцет се замислих. Чисти горе-долу, батериите - много добре. Сега се чудя да чакам ли да свърши или преди това да си взема оцетения.

# 372

Забелязвам, че продуктите, които не са от марките на ДМ за с по-високи цени. Вчера си взех един крем за лице, а после в Кауфланд го видях с по-ниска цена

това важи за всички стоки , които не са техни марки. Навсякъде  по веригите са по-евтини. А тези, които са си техни марки не се продават другаде да се направи сравнение.

# 373
  • Варна
От доста време имам оцетения препарат.Чистя батериите и мивката в кухнята.За плочките в банята го пробвах един път,но не останах впечатлена.
Да попитам понеже тази седмица,ще си ползвам намалението Рожден Ден.От коя от пудрите предлагани в магазина сте доволни?Не искам да се напластява много и по-скоро да подчертава несъвършенствата по кожата.

# 374
Какво е това намаление Рожден ден!?

Общи условия

Активация на акаунт