Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 728
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Да мислиш, че е само един! Laughing
Два са - Lauryl Glucoside и Sodium Coco-Sulfate. На шампоаните са същите плюс още един или два в зависимост от вида шампоан.

Аз съчетах намалението на Алверде с отстъпка за рожден ден. Шампоаните ми излязоха малко над 2 лева.

# 511
Оо благодаря ти! Аз понеже съм на почивка в планината и няма как да стигна до ДМ. Исках да знам дали си заслужава да поръчам на майка да ми купи.
 Hug
Точно на 7ми пазарувах с отстъпка за РД, но забравих да си купя и течен сапун, а си мислех да проверя тези на Алверде как са!

# 512
Момичета, купували ли сте чадъри от ДМ? Здрави ли са, че при нас често дъжда е придружен от силен вятър. Питам както за големите, така и за детските модели.

# 513
И аз се надявах на ваучер, но явно остава за друг път  Simple Smile
Последно купих бебешки сапун бейбилов с лайка и жожоба, но не сме го пробвали още, и бебешки препарат за къпане с лавандула, Шлаф гут бад (за добър сън си го превеждам) в синя туба, но и него не сме пробвали още, ще споделя след това.
Доволни ли сте от тези продукти? Благодаря  Hug

# 514
  • Mediterraneo
Момичета, купували ли сте чадъри от ДМ? Здрави ли са, че при нас често дъжда е придружен от силен вятър. Питам както за големите, така и за детските модели.

Детският е супер, много сме доволни. На големите се точа от есента, ама ще взема вече да си купя. Дано има добри отзиви.

# 515

Детският е супер, много сме доволни. На големите се точа от есента, ама ще взема вече да си купя. Дано има добри отзиви.
При всички положения трябва да са по-здрави от най-китайските за по 3-4 лв. Преди години бях дала повече пари за чадър със силиконови спици. Е, вече и той сдава. Успях да не го загубя или забравя, но сега искам нещо по-евтино, което да не го мисля, но пък да е здраво.

# 516
Блу, от няколко години имаме детския модел - много е здрав и го препоръчвам.

# 517
  • Sofia
Момичета,и тук да попитам,хубава четка  за фдт можете ли да ми препоръчате?

# 518
Благодаря, Чери. Такова ще ни е следващото чадърче.

# 519
  • Ямбол
днес пазарувах доста неща,възползвах се от отстъпката за рожден ден,първо ми направиха забележка,че картодържателя не е с мен,личната карта само носих,купих на Алверде крем за лице,но за него не можело да се ползва допълнително отстъпка 15% за ЧРД-дали е така,или ме баламоса?
Иначе съм много доволна,че имаше преоценени препарати този  http://www.dm.de/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_bad_ … scheuermilch.html  беше на 0.99лв,дано е хубав,доволни ли сте вие?

# 520
Баламосала те е нещо. Аз си купих шампоани Алверде като ползвах и отстъпка за рожден ден. Първо от цената на продукта вадят 20% (в моя случай - 90 стотинки) и после правят 15% отстъпка на крайната сума. Тази отстъпка за рожден ден важи за всички артикули, дори тези, които са с някакъв процент намаление поради промоция.

# 521
  • Ямбол
Guess Who знаех си,затова и реши да ми го чукне на отделна касова бележка,но аз утре ще отида отново,може да не е тя на смяна,но ще искам с управител да говоря,не съм за левче,но не обичам да ме лъжат.

# 522
Виж какво пише в сайта им.

Цитат
-15% Отстъпка в седмицата на Вашия рожден ден

Всеки рожденик може да пазарува многократно в dm в календарната седмица на своя рожден ден с 15% отстъпка. Необходимо е да предоставите за справка документ, който да удостоверява Вашата рождена дата. Намалението не важи за дните на намаление на всички стоки в един или повече магазини на дружеството.

Направи ми впечатление удебеленото изречение. Нещо не мога да разбера смисъла. Но доста пъти съм пазарувала с отстъпка за рожден ден и винаги са ми правили 15% върху крайната сума, без значение дали има продукти в промоция, или не, т.е. ако има нещо в промоция, цената му се намалява с допълнителни 15%. Не знам, може пък да има някакви промоции, когато всички стоки в магазина са с намаление, но не съм попадала на такива.

# 523
  • В полите на Витоша :)
И аз вчера пазарувах с личната карта на майка ми и то в два магазина - никой не ми направи забележка, че нося само картата. Оставих 70 лв. главно за продукти на Алверде и на всичките имах първо 20% отстъпка, а на края на бележката още -15% на цялата сума. Явно има някакъв двоен стандарт, и аз бих говорила с управител. Да си обучат персонала първо и след това да го пускат да работи на каса.

# 524
Иначе съм много доволна,че имаше преоценени препарати този  http://www.dm.de/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_bad_ … scheuermilch.html  беше на 0.99лв,дано е хубав,доволни ли сте вие?
Много съм доволна от този препарат, но го купувам за над 2.50лв. На страхотна цена си го взела Peace

Общи условия

Активация на акаунт