Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 740
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Тарталета - аз 2-3 пъти макс я мия на седмица...ама мн ме дразни, понеже  почва и да ме сърби скалпа(въпреки, че сега е по-топло по-добре, като спрях с шапките), поне това със скалпа си го реших с един хед енд шоудър...
ще взема някой тестер ако намеря там на шампоан да пробвамтози с праскова, щом е и за нормална коса пък действал, аз имам и чувството, че със спец за мазна коса става по-зле положението.
Клорана (14-15лв) към момента ми идва доста скъпичък....

# 76
  • Варна
Аз от известно време ползвам този шампоан за коса, склонна към омазняване, много съм доволна, но мисля, че така или иначе е хубаво да се сменя шампоана през определен период.

Сдобих се и с този лосион за тяло, мирише невероятно, идва ми да го изям, а и попива лесно.

Много съм доволна и от този дезодорант, също с хубав аромат, а и има ефект.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 10:06 от Джиджи-биджи

# 77
Купих детската им паста за зъби, с ягодов аромат и за деца под 6 години, т.е. за млечни зъби е.
Довечера ще споделя резултата.

# 78
  • Москва
От Балеа (докато си бях още в България) ползвах този за мазна коса с лимона и честно казано не останах доволна. Много ми сплескваше косата в корените,а тя моята е една такава къдреща се..Винаги трябваше да е вързана.
Най-добрият шампоан, който съм ползвала беше старият Хърбъл Есенсис жълт, за мазна коса. От ежедневните на Гарниер мисля с манго също добре ми действваше.

Момичета, ако някоя ходи в ДМ в Пловдив или в София на СУ-то, погледнете моля има ли сух дезодорант-стик на Балеа розов (мисля кашмир се водеше), за да знам да си купувам ли от тук някакъв сух или този го има.И каква е цената ако не ви затруднявам. Благодаря   bouquet

# 79
  • София-Младост
От Балеа (докато си бях още в България) ползвах този за мазна коса с лимона и Момичета, ако някоя ходи в ДМ в Пловдив или в София на СУ-то, погледнете моля има ли сух дезодорант-стик на Балеа розов (мисля кашмир се водеше), за да знам да си купувам ли от тук някакъв сух или този го има.И каква е цената ако не ви затруднявам. Благодаря   bouquet
Такъв , но розов ли?

# 80
  • СЗ
Относно очилата в ДМ.
Купихме на сина един чифт, жената и тя си купи под предлог, че старите купени от сергия на улицата са менте и вредни.
На следващи ден влязохме в една оптика да ги замерим на уред. Добрата новина е, че и двата чифта  показаха 100% UV защита.
Лошата новина е, че и "ментето" от сергията показа 100% UV защита , както и поляризацията си му е наред.
Моят фото солар отново показа около 60 % защита.
Така, че очилата в ДМ са читави.
Успех.

# 81
  • София
взех 2 тестерчета на шампоани, да пробвам за обем и пирамидката, но той се оказа кайсиев, а не препоръчаният праскова...но пък мн големи опаковките иначе, ако не ми харесат, вярно, че не са скъпи, но се зачудих какво ще ги правя Simple Smile
и се ядосах, че нямаше душ гела на бейби лов, на себе си де, че не го взех онзи ден от друг магазин ми се направих на разсеяна, че ще си го купя от славейков...сега трябва спец. да го търся...

# 82
  • Москва

[/quote]
Такъв , но розов ли?

[/quote]

Да, именно такъв, но розово-цикламен.   bouquet

# 83
  • София
От този бях доволна около 2-3 месеца:
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … lanz_shampoo.html

# 84
Да кажа и аз за очилата Сънданс от ДМ. Peace
Харесах си модел, стои ми добре, купих си. Два часа прекарах после вън на слънце с тях без да усетя никакъв дискомфорт или напрежение в очите. Есента се бях изкушила от един модел очила на улицата, ми повече от половин час не ги изтрайвах на очите. Добре, че малката ги счупи. Поляризация обаче нямат категорично, имам два стари чифта Полароид за база. И ДМ-ските очила са произведени в Китай за ДМ, така си пише на брошурката към тях. За мен очилата са прекрасни за цената си, жалко, че мъжки модели няма голям избор.

# 85
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми казали дали този продукт е и за коса или е само за тяло?

# 86
Здравейте,
Пише,че е и за двете и е подходящ за ежедневна употреба.Гелът е на основа на растителни съставки и без сапун,доколкото разбирам. Peace

# 87
Здравейте,

и за коса и за тяло е! ползвам го за моята дъщеря вече повече от година и го препоръчвам. Wink

искам да попитам за таблетките за съдомиялна от марката на DM - ползвали ли сте такива и доволни ли сте? има в момента една много добра промоция (60 таблетки за около 14 лв, мисля беше) и се чудя дали да си купя...

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 16:07 от scaramouche

# 88
  • София
аз ползвам този http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/babylove/produk … _und_shampoo.html дали е същият като с помпичката?

# 89
Каква е цената на очилата ?

Общи условия

Активация на акаунт