Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 685
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Заинтригува ме! Ще й дам още един шанс!

# 586
  • Ямбол
някой би ли показал въпросната четка чудо и разясни кога и как се получава подарък,мерси.

# 587
Ако си купиш продукт на Syoos, може да получиш четката като подарък.
Определено старата ми разресва много по добре. Но днес й намерих чудно приложение - поставка за малки гребенчета!

# 588
  • Ямбол
А н и Peace

# 589
Интересуват ме шампоаните им. От пяната за коса на Балеа за къдрава коса съм изключително доволна!

# 590
Аз си купих шампоана с хума, кал или глина ( забравих с какво беше): http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde_20.html . Да ви кажа честно очаквах повече от шампоана. Не ми хареса. Косата ми се омазни на втория ден.

# 591
  • София
Явно просто не е твоя...то при  козметиката няма универсални неща... за моята коса е перфектен, омазнява се на 4 ден.(то head and holders например ми е за миене на следващият ден направо, отново...)

# 592
  • UK
И аз да попитам за шампоаните, искам някакъв newsm78 който да не омазнява косата на 2-рия ден, още Crazy

# 593
  • София
Каква е цената ориентировъчно на този шампоан с хума? Напоследък все не сполучвам с шампоаните и постоянно съм недоволна. На Алверде все още не съм пробвала, а някакъв на Балеа (не помня за какво беше) не ми хареса.

# 594
  • София
Около 6 и нещо май беше. Често има някакви намаления...
Иначе се заглеждам и по една Балеа про серия...но нещо не смея още... от обикновенни балеи съм взимала  тестери и не ми харесаха хич.

# 595
  • UK
Аз на Balea съм пробвала, този за руса коса изобщо не съм доволна Naughty

# 596
  • София
Мерси за отговора. Ще си го купя, когато имам път натам.
Фризьорката ми препоръча точно шампоан с хума за моята бързо омазняваща се коса в последно време.

# 597
  • 1st floor
От Балеата синият шампоан с листенцето, който е за пърхут, е много добър за моята мазна коса без пърхут!  Mr. Green Случайно го пробвах, купувам го за ММ, но моят шампоан беше свършил, та се измих с неговия. От тогава съм му фенка!  Peace

# 598
Аз си купих шампоана с хума, кал или глина ( забравих с какво беше): http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde_20.html . Да ви кажа честно очаквах повече от шампоана. Не ми хареса. Косата ми се омазни на втория ден.
и аз го купих,но не съм доволна изобщо...
тези на Балеа са по -добри

# 599
  • UK
и аз го купих,но не съм доволна изобщо...
тези на Балеа са по -добри
Ами, то на пазара има с глина/хума/ също едни, но са Български, не се сещам в момента как се казваха newsm78

Общи условия

Активация на акаунт