Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 667
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Сливен
за балеа с Q10,ползвах нощния много мазен ми идваше,моята кожа е смесена.

# 631
Във варненския DM не можеш да отидеш с лична карта на рожденик и да ползваш отстъпката. Необходимо е и неговото присъствие  Crossing Arms

И аз не получих подарък при регистрацията за Babybonus.

Ама много е тъпо така - нали са филиали на една и съща верига и е редно да се прави едно и също в дадена ситуация (РД, Babybonus и пр.)?

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 11:46 от Café con leche

# 632
И аз не получих подарък, но и не знаех за него. Днес заведох една приятелка да си извади карта и на нея дадоха. Не успях да премълча, че са ме пропуснали, но отговориха, че вероятно тогава е нямало и затова не са ми дали... Да, бе, да Simple Smile

# 633
  • София
Аз си купих шампоана с хума, кал или глина ( забравих с какво беше): http://tediata.blogspot.com/2013/01/alverde_20.html . Да ви кажа честно очаквах повече от шампоана. Не ми хареса. Косата ми се омазни на втория ден.

Аз съм доволна от този шампоан  Hug Стои по обемна след измиване и по-бавно се омазнява. Купих си на Балеа един с черешки, мисля, че беше за обем, е от него не съм доволна изобщо.

# 634
Момичета, кои каши на Хумана са на промоция с бейбибонус, че в нашия ДМ всички са си със стандартни цени  Thinking

# 635
  • София
Би трябвало да важи за всички видове. Това е надписът в брошурата:
Humana
Детска каша, 250 г, различни видове
Цената на етикета на продукт, намален по програма Бейбибонус е стандартната. Просто до него трябва да седи и лилавото етикетче, указващо, че продуктът участва в промоцията

# 636
Да, да, знам, че трябва да има етикетче, но там е работата, че няма. Попитах на касата, но жената ми обясни, че каквото и както е изложено, това е... Тогава не бях сигурна дали не е за определена каша на Хумана, но сега като гледам сайта им, и аз оставам с впечатлението, че е за всички видове... Пак ще ходя!

# 637
  • Пловдив
Тогава не бях сигурна дали не е за определена каша на Хумана, но сега като гледам сайта им, и аз оставам с впечатлението, че е за всички видове..
сайта  - Хумана 4 с пробиотик Wink

# 638
  • Варна
а какви са цените на тия каши Хумана? за да сметна горе-долу колко лева излизат...
щото аз купувам само Бейбилов и на другите не съм обръщала внимание

# 639
Тогава не бях сигурна дали не е за определена каша на Хумана, но сега като гледам сайта им, и аз оставам с впечатлението, че е за всички видове..
сайта  - Хумана 4 с пробиотик Wink

Това, че са снимали конкретно тази каша, не означава, че -20% е само за нея! За всички видове каша Хумана е.

Това пише на сайта им.
Цитат
Humana

Детска каша, 250 г, различни видове

BoBo Des,
Ако не ме лъже паметта, Хуманата в DM е 6.59 лв. Babylove ти излиза на сметка при всички положения. Само съжалявам, че асортиментът на млечните каши на Babylove е толкова ограничен. Иначе аз напазарувах млечна грис 600 гр. за 8.50 лв. с отстъпката рожденик и това ми беше най-изгодната покупка  Simple Smile

# 640
Вчера все пак успях да купя каша на Хумана  Simple Smile Всички видове участват в промоцията. Изхвърлих бележката и не помня точно цената, но беше нещо от сорта: от 6.60 на 5.30. Освен това, като споменах, че не са ми дали подарък при регистрация на картата, веднага извадиха и ми се извиниха. Този път съм много доволна  Peace

От сутринта пиша този пост, затова си го  пускам  Embarassed

# 641
Вчера си взех Persil + Silan за 10лв, а ползвах и намаление РД Wink
Загледах слънцезащитните. Чудя се тази година 30 или пак 50 фактор да купя за детето.
Чадърите са доста изчерпани - имаше само сини и черни и не си взех

# 642
Джианна, 30 за града е ок, 50+ е за морето.
Но ти май на морето беше Heart Eyes, та 50 мисля, че е по-подходящо, дори и детето да е с по-тъмна кожа.

# 643
Мерси Sourcherry  bouquet В Бургас съм и затова се зачудих, но явно пак 50ти фактор ще взема. Ползвах медицинска козметика, но мисля тази година да взема от ДМ. Само хубави отзиви съм чувала.
Иначе слънцезащитните продукти са в срок на годност до 2015г. Само един крем имаше годен до 06.2013 и беше с намалена цена
П.С.
Това на аватара не е моето дете Joy Joy Joy /т.е. моето не е с тъмна кожа/

# 644
Мулатчето е ясно, че не е твое.
Имах предвид, че по-матовите кожи са си напълно ок и с 30-ти фактор.

Общи условия

Активация на акаунт