Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 3

• 113 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз от детските Sun dance изобщо не съм доволна... на алверде все се каня да  купя да пробвам и не стига до тях.... пък и детските им са само до 30

# 721
  • Варна
Аз от детските Sun dance изобщо не съм доволна... на алверде все се каня да  купя да пробвам и не стига до тях.... пък и детските им са само до 30
Аз май гледах на Алверде с елфчето 50. фактор. А доколкото разбрах тази седмица има 20% намаление на слънцезащитната козметика и смятам да го пробвам за дребната.

# 722
  • София
Не, само 20 и 30 имат.

# 723
Аз от детските Sun dance изобщо не съм доволна... на алверде все се каня да  купя да пробвам и не стига до тях.... пък и детските им са само до 30
И приятелката ми не е доволна от детските на ДМ, затова ще купя от друга марка. Още се колебая за Бочко, но на място ще реша
30 фактор за града не е ли ок?
П.С.
Видях, че има детски 50 фактор на Lirene. Някой ползвал ли е тази марка, че ми е непозната

# 724
Аз съм доволна от слъинцезащитните им продукти, на Алверде и другите. Ние с децата сме много светли и сме нямали проблеми с изгаряния, даже и зачервявания, а сме по цяло лято на морето. Препоръчвам ги.  На Алверде само дето ми мирише на граниво детския крем.

# 725
  • София
И приятелката ми не е доволна от детските на ДМ, затова ще купя от друга марка. Още се колебая за Бочко, но на място ще реша
30 фактор за града не е ли ок?
П.С.
Видях, че има детски 50 фактор на Lirene. Някой ползвал ли е тази марка, че ми е непозната

То е че е пазеха, ама мого лепкави и гадо стояха а кожата...

Lirene съм ползвала всъщност не помня фактора, спрейове бяха за нас, не за детето, но единия беше детски, почерява се с тях, но пак по през тях ми пареше и гореше на кожата слънцето и трябваше да мажа много начесто, просто за успокояване, и почерняхме ест, даже на места и леко зачервихме, мирише силно на дъвки и подобни, което мен ми е доста притеснително защото може да  привлече насекоми вкл. жилещи, ползвали сме спрейовете, хем спрей, хем крем от вътре излиза, единия му се и счупи  капачето в 1-та седмица ползване и настана някакво чудно мазало...

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 16:42 от Angel_Dust

# 726
Значи отпада Wink

# 727
Аз от Бочко съм много доволна  Peace

Преди десетина дни бях на вело-поход в най-големите жеги и уж се намазах хубаво по откритите части с 50 фактор (доста съм бяла), обаче част от гърба ми пропуснах с идеята, че или ще се скрие от раницата или от потника... да ама не... След това имах странно оформени изгаряния само там, дори си понаболяваше като за прегоряло  Laughing Всичко останало си беше 6  Sunglasses

И тази случка ме накара да се замисля, че реално не знам от какво ме пазят слънцезащитните (по принцип говоря, не само като реклама на Бочко) докато не остана без тях  Peace

P.S. миналата година по моретата бях именно с този Бочко 50 за лицето и 20 или 30 спрей на SunDance за тяло и нямах никакви проблеми. А бях малко резервирана към тази форма (спрей) на продукта, не ми изглеждаше надеждна, ама май не беше основателна загриежността ми  Sunglasses

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 17:04 от djiziv

# 728
  • Sunshine state
От няколко години ползваме "Евелин" 30 фактор за нас и съм много доволна.Бяла съм и изгарям за 0 време,дори под чадър,а аз стоя само под него.Но с техният лосион нямам такъв проблем.Не е и прекалено течен,както някои.Препоръчвам. Peace

# 729
  • София
Аз с ? - има ли в ДМ детска вода за уста?

# 730
Аз с ? - има ли в ДМ детска вода за уста?

Shocked newsm78 Thinking

да, има

# 731
  • Sunshine state
Иска да каже "Аз с въпрос".  Peace Има за деца,да.

# 732
  • София
 hahaha мързелът голямо нещо Simple Smile Мерси за  ще разгледам в събота.

# 733
Има само на тяхната марка Dontodent. И аз се чудех миналият ден дали да взема за проба, но се отказах. Беше с вкус а портокал, мисля. Взех обаче от пастата и четките им за зъби - детските и като ги пробваме ще пиша как са  Peace

# 734
тук написах мнението си за лосиона за тяло и за нощния крем от серията Балеа Мед

Общи условия

Активация на акаунт