Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви методи за сън на бебе на 1,6 месеца могат да бъдат полезни?
Как да помогнем на детето си да заспи лесно?
Какви са някои методи за справяне с адаптационния период на новородено дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви методи за сън на бебе на 1,6 месеца могат да бъдат полезни?
За да насърчите съня при бебета на 1,6 месеца, можете да използвате различни методи като установяване на рутина преди лягане, люлеене или гушкане, пеене или разказване на приказки, използване на играчки и осигуряване на успокояваща среда. Важно е да поддържате последователност и рутина, като обръщате внимание на комфорта и нуждите на бебето.
-
Как да помогнем на детето си да заспи лесно?
-
Какви са някои методи за справяне с адаптационния период на новородено дете?
Някои методи за справяне с адаптационния период на новородено дете включват установяване на рутина преди лягане, поддържане на последователност и постоянство, обръщане на внимание на комфорта на детето и създаване на спокойна среда. Важно е да запазите спокойствие и да се насладите на щастливите моменти с детето.
-
Какви са някои методи за справяне с депресията след раждането или осиновяването?
-
Какви са някои от предизвикателствата при осиновяването на по-големи деца и какви са някои методи за справяне с проблемите, свързани с това?
-
и домашна торта
....а после отново си разказахме Приказката на Дени..... 
- въртеше се като рибка на сухо и обикаляше леглото във всички посоки....и блъскането на главичката го имаше:(Когато не ставаше нещо на нейното- лягаше на пода и се почваше един спектакъл......
- просто не знаеше КАК???С говоренето - имаше речник от около 8 думички..но знаеше как да ги употребява
Иначе с хапването не сме имали проблеми
Може да се храни сама и да ходи на гърне - памперса за сега носим само при спането ,преодоляхме и проблемите с приспиването и с Палецааа!!!Храни се добре и със мярка- дори когато е болничка,Зъбчетата вече са 16 и се наместиха правички - като спря да смуче пръстчето:),Спря да се тръшка за всяко нещо... сега прави сцени само понякога , когато е крива...но след разумно убеждаване- престава:)Бърбори по цяаааааал деееееееен - като понякога ме изумява какви изречения си сглобява- речника вече е дооооста богат - дори започна да различава и цветовете, а формите още преди 3 месеца... Редим детски пъзели вече до 10 части , довършва текста на любимите си песнички и стихчета..има си любими филмчета - кратки анимации..Обожава Приказки - вече има няколко любими , които се опитва да си разказва сама по картинките- мнооого е сладка:)Много обича да танцува с Каките от Клиповете
аа да - естественно е Голяаама Художничка
И колко много неща можете... Направо ви завиждам благородно.. и много ви се радвам!
Да нагушкаш малкото адашче от нас! Честита годишнина и сърдечни пожелания за много усмивки и хармония!
Скоро ще се връщам и на работа...
, че то , докато свикнем и ще трябва да се местим- през Септември така или иначе си вървим с набора.Притеснява ме само, че все още не сме махнали памперса напълно...а в градините май ги искат вече да са без?
Имам и вариант да се справим до лятото в къщи.... а после съм в отпуска до септември...Ще се радвам и вие да споделятте от време на време тук - как се развиват нещата- аз от Гого имам и преки впечатления