Отново трус или внушение?

• 115 897
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 155
Аз усетих към 4.20 и към 6.30  bowuu

# 1 156
  • София
Доне, да не страдаш от безсъние или какво? Аз като легна в 10 вечерта и се събуждам към 6 за да пишкам и после пак спя до 7 ч.
Голямото земетресение естествено го усетих и скочих на секундата, но за другите трусчета - не ме търсете.

# 1 157
Аз повече нощните усещам, като съм легнала. През деня ако съм права, трябва да ми падне нещо на главата, за да го усетя. Ама като гледам, май няма данни, може да съм ги сънувала  Laughing

# 1 158
  • Марс
Ах, влязох и се успокоих /като видях че е имало/, сега ме хвана параноята, защо пък не усещам трусове и че не е нормално. Когато има защо има, когато няма пък защо няма, и аз постепенно си откачам вече.

# 1 159
Аз усетих към 4.20 и към 6.30  bowuu

Да не те е побутнало милото нещо и така да ти се е сторило  Twisted Evil

# 1 160
  • София
   В 4.27 е имало трус в Македония-магнитуд 2

# 1 161
Здравейте, мили откачени  и аз в кюпа.Събудих се от леко подрусване, този път направо си се захилих и погледнах часовника на телефона, беше 4.50ч, значи ПАК не ми се е сторило.Ей, да знаете,в тази тема направо си стана весело.Какво ще правим като спре да друса,а? Simple Smile) Но, преди всичко, честит празник на всички дечица и техните мами!

# 1 162
  • София
   В 4.27 е имало трус в Македония-магнитуд 2
А къде ги виждате?

# 1 163
  • София
http://ndc.geophys.bas.bg/ Червената точка

# 1 164
  • Някъде там...
В Италия май също се поуспокояват нещата, дано! Гледам, че сеизмичната активност се премести към други континенти, време беше...
Ако и в Гърция и Турция позатихнат малко нещата, връзката с италианското земетресение ще е съвсем явна си мисля...

# 1 165
  • до най-прекрасния мъж
aз полюбопитствах и си направих един филтър за района "около нас" с магнитуд над 4, резултатът е интересен ... "Output restricted to latitude range from 35.00°N to 55.00°N, to longitude range from 10.00°E to 40.00°E and to magnitudes larger than 4."
http://geofon.gfz-potsdam.de/eqinfo/list.php?page=1&latmin=3 … x=40&magmin=4
на 1 страница са 40броя трусове за последните 10 дни - 21.5 до 31.5,
на 2ра страница вече са от 23.4 - до 20.5 - 26дни -  същия брой 40.
на 3та стр - от 17.2 до 21.4. - за 65дни - 40бр.
4та стр. - 17.11.2011 до 16.2.2012 - почти 3 месеца - 90дни - 40 земетресения в същия район
Нататък не ми се гледа, притеснително е... но явно очевидно в последните няколко месеца има зачестяване, никой не го каза  Confused
Върни се още по-назад и се успокой. Обикновено стават около 40 земетресения над 4 за 2 месеца. Сега, след като има три големи - две в Италия и едно тук, е нормално да има доста затихващи над 4 в региона.
Нещата не са чак толкова апокалиптични, колкото изглеждат на пръв поглед. Земята се тресе, но се е тресяла и преди по тези ширини. И преди една година е имало земетресения над 5 и то не едно, просто не е било близо до нас.
Земята ще се успокои по нашите ширини, рано или късно, няма все да люлее, но такъв ни е региона.

# 1 166
Гледам трусовете са позатихнали, но мен продължава да ме гони невъобразима параноя  Tired Направо, ако ви споделя, ще помислите, че тотално откачам...

# 1 167
Е кво ся, един път и аз да усетя трусове, пък то да се окаже, че съм сънувала  Crossing Arms

# 1 168
  • Марс
Гледам трусовете са позатихнали, но мен продължава да ме гони невъобразима параноя  Tired Направо, ако ви споделя, ще помислите, че тотално откачам...

Същата съм, сега пък си мисля защо няма...и ме гони страшна параноя, дали е на добре или не.

# 1 169
  • София
Аз пък все гледах тук - http://quakes.globalincidentmap.com/ и се успокоявах, че няма  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт