Отново трус или внушение?

• 115 314
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 620
Къде го тоя трус от 5,4? Това е много, не може да не го усетим...Нашия, по - точно Пернишкия, почти в цялата страна е усетен

# 1 621
  • Марс
Аз пък съм си руса и не можах да видя и на двата сайта никъде БГ.

# 1 622
Вранча е в Румъния, няма как да се види БГ. Wink

# 1 623
  • Русе
  В Русе съм, но не усетих трус, а Вранча си я усещаме по принцип тук.

# 1 624
  • София
Няма как да е 5.4 и да не го усетим. Огнището е с дълбочина над 100 км. и се усеща у нас както в Румъния. Според Euro-Med е 3.3 Hug

# 1 625
  • София
Аз усетих нещо, но понеже витринката не длънна реших че си внушавам вече. Тъкмо щях да видя в геофизичния.

# 1 626
ta-ra, благодаря за статията!  Peace Е, наистина ми хареса написаното, но пък ме хвана яд, че както винаги държавата нехае за такива важни неща и проучвания. Вечно ще следим чужди сайтове и пр., а ние всъщност си имаме много кадърни учени, които са оставени със собствени средства да вършат държавни дела - поредният абсурд!  Naughty Поне се успокоих, че Витошкия разлом няма вероятност от разместване. Относно Перник, моя съседка работи в ДНСК и спомена кои са разломите в областта. Действително по първоначални данни се говореше за Рударци-Драгичево-Дивотино, после вече казаха за Дивотино-Мещица... Всъщност и разрушенията там са най-много, което е логично. Не искам да си представям последиците в по-големи разломи от този не дай си Боже. Зло да ни забрави и скоро да не изживяваме подобно нещо.  Praynig Имахме късмет този път и трябва да се радваме въпреки всичко, че поне сме здрави! 

# 1 627
Да ви кажа и аз хич не съм добре.Миналата седмица заминах на морето за няколко дена.В рейса спах като пън,както и там.Но като знам,че съм на 500 км и някакси бях спокойна.Като се върнах в София,отново ме обзе оново тревожно чувство,че всеки момент ще стане нещо.Пия Деанксит по 2 хапчета,вечер пия валириана,отделно пия чай за страхова невроза.Ляха ми куршум,но не се успокоих много.През ноща почти не спя.Пуля се като незнам какво.Имаме много улични кучета и те като завият става страшно.Поне спрях да се люлям.Но ми е доста тревожно и некомфортно.

# 1 628
  • София
На мен вечер ми е много тревожно, особено сега, когато мъжът ми е до късно в офиса. Обаче винаги си спя като пън. Щом легна в 22 ч. и се отцепвам за минутка. След земетресението се кълнях, че няма да мога изобщо да спя, но щом помириша възглавницата и ме отпишете.

polina-malina, какъв е този чай за страхова невроза? Отивам в аптеката и си поисквам такъв, така ли. Или си има конкретно име?

# 1 629
На мен вечер ми е много тревожно, особено сега, когато мъжът ми е до късно в офиса. Обаче винаги си спя като пън. Щом легна в 22 ч. и се отцепвам за минутка. След земетресението се кълнях, че няма да мога изобщо да спя, но щом помириша възглавницата и ме отпишете.

polina-malina, какъв е този чай за страхова невроза? Отивам в аптеката и си поисквам такъв, така ли. Или си има конкретно име?
Купих си го от билковата аптека на ул.Поп Богомил,улицата е близо до Лъвов мости.Отиваш и си искаш нещо за успокоение.3.80лв. май беше половината доза,която стига за 2 седмици.

# 1 630
Момичета, усетихте ли нещо около 22:45 ч. Аз оправях спалнята, че моя мъж заспа в хола и в следващият момент усетих шум, и леко полюшване. Реших, че си въобразявам, но синчето влезе да ме попита дали съм го усетила. Беше слабо слава Богу.  #Crazy

# 1 631
Момичета, усетихте ли нещо около 22:45 ч. Аз оправях спалнята, че моя мъж заспа в хола и в следващият момент усетих шум, и леко полюшване. Реших, че си въобразявам, но синчето влезе да ме попита дали съм го усетила. Беше слабо слава Богу.  #Crazy
На мен ми се стори, че леглото леко се разтресе. На прима виста си помислих, че аз се треса, ама котката се ококори също...

# 1 632
И аз го усетих и реших, че си въобразявам за пореден път  Confused

# 1 633
Да, аз го усетих. Помислих, че си въобразявам, но сега като прочетох установих, че си е било реално. На 7 етаж се усетих съвсем леко. Все още никъде няма информация.

# 1 634
  • София
в интерес на истината и на мен ми се стори нещо такова, но помислих, че комшиите отгоре пак нещо правят. Веднъж единият комшия си беше довел някакво гадже, а леглото му така скърцаше и удряше стената в ритъм, че докато разбера какво става, и си бях изкарала акъла, че е земетресение. Добре че за секунди се ориентирах по пъшканията. Беше точно след второто земетресение.

Общи условия

Активация на акаунт