Отново трус или внушение?

• 118 082
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 90
Над 4 си беше. И аз съм в центъра на 2-рия ет. Усети се доста силно, на за кратко.

F-E Region: Bulgaria
Time: 2012-05-29 07:23:34.0 UTC
Magnitude: 4.5
Epicenter: 22.99°E  42.60°N
Depth: 10 km
Status: A - automatic

# 91
Ей в тоя сайт е отразено като 3.7: http://www.emsc-csem.org/Earthquake/

# 92
  • София
Аз на 11 етаж в Люлин нищо не усетих.  А по принцип след онова земетресение преди седмица все нещо ми се люлее пред очите, все се чувствам като в земетръс.

# 93
Цяла седмица бях в ужас. Все ме тресеше. Една съфорумка ми препоръча една от есенциите на Бах. Ей сега пристигна и тъкмо имах повод да я изпробвам.  Mr. Green

Разлупа ми се пак сърчицето, но като си пийнах капките и сега ми е спокойно. Дали не са някакви упойващи  newsm78 Пише от цветенца, ама...знае ли човек?

Както и да е, надявам се да нямам повече поводи да ги ползвам.  Praynig

# 94
  • София
ОХ, пак се събрахме за гадни работи, толкова е притеснително, нашата информация е по-бърза от официалната.Поне беше за кратко.В Перник веднага са излезна ли на улиците, а има и матура в момента.

# 95
  • София
Преди около 20 минути усетих. В центъра, масивна сграда. Полилеите не се залюляха. Thinking

Обадих се на майка да я питам, тя каза, че не е усетила, но онази жена, феноменът Мария Някоя-си/не помня името/, била предсказала голямо земетресение в Перник пак. Crazy

Вече се изнервям.

И аз я четох тази и от тогава не мога да си намеря място от страх.

Ееее, пише че може и да са няколко по-слаби, спокойно.

# 96

Не ми се отваря нито един сайт, може ли да кажеш къде е епицентъра?

# 97
  • София

Епицентърът на труса е на 30 км западно от София в района на Перник.

# 98

Епицентърът е в един от крайните квартали на Перник, между Перник и Радомир. Сега не мога да изровя сайта, където го пишеше, но го има.

# 99
  • София
Оф, горките перничани, днес и с матура.

# 100
Мен ме притесняват тия в Италия. Уж затихващи и ето сега пак 5,8 ooooh! Няма да изтърпя още един подобен ужас ooooh!

# 101
  • София
Усетих го, но реших, че просто минава трамвая Joy
Ей, това старите сгради са голяма работа Flutter

# 102
Аз съм в центъра на София, не го усетих - нито аз, нито колегите. Само една колежка е с високо кръвно.

# 103
  • софия
http://earthquake-report.com/2012/01/31/bulgaria-earthquake-list/
Тук пише 4.5, епицентър пак около Перник Confused
Това не го усетих- 1ви етаж в много масивна сграда в центъра. Интересното е, че и майка ми, която е на 7 етаж не го е усетила. Половинът е на 5ти етаж до Цариградско ме светна.
Точно сутринта си мислех, че тази нощ се будих само 2 пъти и бях тръгнала да слизам от люлката.

# 104
  • София
Мен ме притесняват тия в Италия. Уж затихващи и ето сега пак 5,8 ooooh! Няма да изтърпя още един подобен ужас ooooh!
И какво ще направиш, та няма да го изтърпиш, стана ми интересно?

Общи условия

Активация на акаунт