Отново трус или внушение?

• 118 117
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, да знаете в Сандански как се е усетило първото, че да си правя изводи за евентуално по-силно, ако идва? Някой от този регион има ли, да каже?

# 106
Ариана, Fairy, благодаря  Hug  

Над 4 си беше. И аз съм в центъра на 2-рия ет. Усети се доста силно, на за кратко.

F-E Region: Bulgaria
Time: 2012-05-29 07:23:34.0 UTC
Magnitude: 4.5
Epicenter: 22.99°E  42.60°N
Depth: 10 km
Status: A - automatic

Оф, омотах се  Blush откъде е това?

# 107
Четете, хора... UTC!
И local time zone...
Разлика има...

# 108
Нали уточниха, че е заради времевата разлика.

В гр. Гоце Делчев съм, на час и нещо от Сандански, при нас си се усети добре първото. Щом се събудихме...  Tired

# 109
  • София
Ариана, Fairy, благодаря  Hug  

Над 4 си беше. И аз съм в центъра на 2-рия ет. Усети се доста силно, на за кратко.

F-E Region: Bulgaria
Time: 2012-05-29 07:23:34.0 UTC
Magnitude: 4.5
Epicenter: 22.99°E  42.60°N
Depth: 10 km
Status: A - automatic

Оф, омотах се  Blush откъде е това?
Добави 3 часа и става по наше време.

# 110
Последното не го усетих.

# 111
  • където ми харесва
И са кво? На 100 места пише 4.5
а от БАН казват 3.8?!
Със сигурност беше над 4, ще ме извиняват, аз си станах направо сеизмична апаратура Whistling и мога да преценя кога е около 3 и кога над 4 Twisted Evil
Но, съм изключително спокойна. Облякох се и съм на стартова позиция да изляза, но все пак съм спокойна Joy

# 112
# 113
  • София

В гр. Гоце Делчев съм, на час и нещо от Сандански, при нас си се усети добре първото. Щом се събудихме...  Tired

Ужас, детето е там,на зелено.
Лошо ми става.

# 114
Мен ме притесняват тия в Италия. Уж затихващи и ето сега пак 5,8 ooooh! Няма да изтърпя още един подобен ужас ooooh!
И какво ще направиш, та няма да го изтърпиш, стана ми интересно?
Извинявай за израза, исках да кажа че не искам да изтърпя подобен ужас отново. Спокойно, няма да си режа вените Laughing

# 115
# 116
  • София
а от БАН казват 3.8?!
Със сигурност беше над 4, ще ме извиняват, аз си станах направо сеизмична апаратура Whistling и мога да преценя кога е около 3 и кога над 4 Twisted Evil
Но, съм изключително спокойна. Облякох се и съм на стартова позиция да изляза, но все пак съм спокойна Joy
Абе, 3..., глупости, аз тези от 3 вече не ги усещам, това беше над 4.

# 117
а от БАН казват 3.8?!

Тоя, Ботев, нали уж го обясни - откъде идвала разликата. От начините на мерене, от апаратурата, от местоположението на измерващия, ала-бала... Ама чак пък такава голяма разлика. Прави впечатление. Всички казват доста над това, което отчитат БАН. Вече наистина имам чувството, че не дават умишлено реални данни наште.

# 118
  • София
Нищо не съм усетила ни нощеска, ни в 10.23ч, обаче определено ми прави впечатление, че след по силен трус в Италия, после има и при нас. Rolling Eyes

# 119
Цяла седмица бях в ужас. Все ме тресеше. Една съфорумка ми препоръча една от есенциите на Бах. Ей сега пристигна и тъкмо имах повод да я изпробвам.  Mr. Green

Разлупа ми се пак сърчицето, но като си пийнах капките и сега ми е спокойно. Дали не са някакви упойващи  newsm78 Пише от цветенца, ама...знае ли човек?

Както и да е, надявам се да нямам повече поводи да ги ползвам.  Praynig

Моля те кажи кои са тия капки - спешните ли - и аз да си взема, че вече полудявам

Общи условия

Активация на акаунт