Отново трус или внушение?

• 115 720
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Видях ги!Съжалявам,че избързах с питането!

# 1 261
  • София
  Имайте предвид,че и към него се привиква, а освен това и се пълнее от него.
За пълнеенето съм съгласна, но за привикването - не.
По дъщерята гледах, като ги пиеше добре, щом ги спре, пак си ставаше нервна и избухлива.Тя ги спря заради килограмите, не че си оправи нервите.

# 1 262
  • София
Момичета,имам питане!Някой да е виждал звезди на небето?Аз от земетресението не съм,а всяка вечер се взирам да видя поне една.Знам,че е облачно,но и при по-лошо време от това съм виждала.Чудих се на кого да задам този въпрос!А и небето нещо не ми се вижда нормално(едно равно като цвят),то и аз не съм нормална напоследък,но поне дайте съвет къде да задам въпроса си.Не искам да ви плаша,просто си искам звездите и... спокойствието!

Преди няма и час гледахме с голямата ми дъщеря и има звезди на небето над София

# 1 263
Има ли накъде информациа за земетръса  от последната нощ? Аз не го усетих, но децата ми ме събудиха уплашени.

# 1 264
  • София
Няма никаква официална информация.Никъде! #Cussing out

# 1 265
пак ли има трус? Shocked този път нищо не усетих

# 1 266
Съвсем не по темата със земетръса - аз отслабнах, когато джасах деанксити.
А по темата - вечер смуквам 2-3 съмърсбита и никакви земетресения не усещам. Хем съм на последен етаж и в Борово, сравнително по-близо. Ама 'ич не ми и дреме вече.

# 1 267
туко що проверих сайта на бан няма нищо в бг земята е спокойна

# 1 268
Аз разбирам идеята да не се всява паника чрез истерични медийни изпълнения, но липсата на информация - не.

# 1 269
  • Fort Worth, TX
Аз разбирам идеята да не се всява паника чрез истерични медийни изпълнения, но липсата на информация - не.
Току що погледнах  сайт, в който отразяват от цял свят и то дори със супер ниски магнитуди.През последните 22 часа няма нищо отразено за БГ.

# 1 270
# 1 271
  • София
Брех, тоя деанксит като аспирин го дават вече, във всяка втора тема се приказва за него... Thinking

# 1 272
# 1 273
  • София
Горе вдясно от Seismicity има опция за 24ч., 48ч. и последните седем дни.

# 1 274
Има ли накъде информациа за земетръса  от последната нощ? Аз не го усетих, но децата ми ме събудиха уплашени.

И аз го усетих, беше към 4-5 ч. сутринта, стреснах се и се надявах да съм сънувала.  Tired
Heltah, и аз пия съмърсби за успокоение.  Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт