Отново трус или внушение?

• 115 755
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 245
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз се опитах да стигна до психолог, ама не успях. Стигнах само до невролог, леки розови хапченца- една идея по-добре съм.  Confused

Според мен си трябва психолог, защото хапчетата помагат временно.  Hug

# 1 246
  • На острова
Аз се опитах да стигна до психолог, ама не успях. Стигнах само до невролог, леки розови хапченца- една идея по-добре съм.  Confused
И аз така.

# 1 247
A защо не успяхте да стигнете до психолог?

# 1 248
Бг-мама - рекламното лице на Деанксит.

# 1 249
  • София
Доне, ще ме умориш от смях. На мен тия розови хапчета никога не са ми действали. Ама и аз почти винаги съм в добро настроение.

# 1 250
А аз се чудя какво става в другата тема. Crossing Arms

# 1 251
... На мен тия розови хапчета никога не са ми действали. Ама и аз почти винаги съм в добро настроение.
Е, ти си за едни по-различни тогава...  Mr. Green

Шегувам се, де, не се обиждай! Hug

# 1 252
Може и да се повтарям, но ако някой го интересува - номера на сметката за помощ на пострадалите от земетръсите в Перник, се намира в сайта на БТВ. Peace

# 1 253
Бг-мама - рекламното лице на Деанксит.

Май е време да погледна какво е това  newsm78 Постоянно "срещам" това лекарство къде ли не в този форум.

# 1 254
  • София
  Имайте предвид,че и към него се привиква, а освен това и се пълнее от него.

# 1 255
  • Марс
Аз не съвсем по темата, но да попитам ако има някой от този район- на дъщеря ми другата седмица и предстои участие с балета на фестивал в Дивотино. Според треньорката всичко е организирано и ще се състои. Обаче от минали години като знам сградата на фестивала там каква стара съборетина беше...Някой има ли идея дали в момента в Дивотино не са отменени такива мероприятия, въобще какво е положението в селото сега?

Няма да има разбира се, дъщеря ми трябваше хоро да играе, но бях сигурна и още преди да ми потвърдят, че няма как има фестивал, твърде много мъка има сега там и разруха.

# 1 256
  Имайте предвид,че и към него се привиква, а освен това и се пълнее от него.
За пълнеенето съм съгласна, но за привикването - не.

# 1 257
  • София
Момичета,имам питане!Някой да е виждал звезди на небето?Аз от земетресението не съм,а всяка вечер се взирам да видя поне една.Знам,че е облачно,но и при по-лошо време от това съм виждала.Чудих се на кого да задам този въпрос!А и небето нещо не ми се вижда нормално(едно равно като цвят),то и аз не съм нормална напоследък,но поне дайте съвет къде да задам въпроса си.Не искам да ви плаша,просто си искам звездите и... спокойствието!

# 1 258
Много смешно Tired

# 1 259
  • софия
деанксита доколкото знам се предписва от психиатър и никак не е безобидно лекарство.

Общи условия

Активация на акаунт