Отново трус или внушение?

• 115 781
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Стига да набарам някой евтин и читав хуквам веднага. Ама двете неща заедно newsm78 май ги няма Thinking

# 1 231
  • София
Стига да набарам някой евтин и читав хуквам веднага. Ама двете неща заедно newsm78 май ги няма Thinking
В Перник са изпратили психолози, да работят с хората, напълно безплатно. Peace

# 1 232
  • София
А-а сега точно там не стъпвам Sick

# 1 233
Тук половината трябва да посетите психолог, без лоши чувства.

Посетете ме Simple Smile

# 1 234
  • София
Аз не съвсем по темата, но да попитам ако има някой от този район- на дъщеря ми другата седмица и предстои участие с балета на фестивал в Дивотино. Според треньорката всичко е организирано и ще се състои. Обаче от минали години като знам сградата на фестивала там каква стара съборетина беше...Някой има ли идея дали в момента в Дивотино не са отменени такива мероприятия, въобще какво е положението в селото сега?

# 1 235
  • София
  Пуснете си Нова тв, ясновидка ще прави молебен,да ни спаси от страха и за добро настроение.

# 1 236
  Пуснете си Нова тв, ясновидка ще прави молебен,да ни спаси от страха и за добро настроение.

И после в затвора

Laughing

# 1 237
  • София

И после в затвора

Laughing
Не бе, не Мая!След нея, друга ще е, Гьокчен нещо такова казаха.

# 1 238
  • София
И аз снощи сънувах земетресение, силно като първото. Сънувах също, че ставаме, че проверявам в сайтовете колко е силно и т.нат. Сутринта ми трябваше доста време, за да разбера ставало ли е това или не.  ooooh!

# 1 239
Веднага се включвам, защото помощ от 325 лв  на семейство е изключително смешна.За какво ще послужат, за укрепване на стени, покрив, под ....не ми се коментира. DMS TRUS 17 777
Вече дарих един смс,като ми засекат сметката пак пускам.Дано се оправят по-бързо хората Praynig
Досега само ви четях,ама и аз така съм се сдухала,само да трепне нещо и сърцето ми ще излезе от тупкане.

# 1 240
.

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 09:17 от kKristi

# 1 241
  • София
Аз също усетих, но ме страх да споделя да не ми кажете, че съм изперкала.

# 1 242
Аз се опитах да стигна до психолог, ама не успях. Стигнах само до невролог, леки розови хапченца- една идея по-добре съм.  Confused

# 1 243
От три часа в Италия не е имало трусове,дано се оправят и там  нещата.Иначе като гледам бяха все през 20 мин горе долу.  Praynig

# 1 244
От три часа в Италия не е имало трусове,дано се оправят и там  нещата.Иначе като гледам бяха все през 20 мин горе долу.  Praynig

Преди 15 мин. е имало 2.9, което нищо не значи, разбира се.
При тези силни земетрсения там, ще има още няколко месеца затихване.

http://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=271298

Общи условия

Активация на акаунт