Отново трус или внушение?

• 115 577
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Някъде там...
Нищо ново не казва този... въпросните дати се въртят в медийното пространство още от първия трус насам. На 18 мисля е новолуние. В миналата тема някой беше пуснал един блог, но не мога да го намеря сега. Там имаше предскание, подкрепено с факти за въпросните 3 дати.  Peace

То и аз съм за направление вече, не мога да спя нощем. Последните две нощи даже и глог, мента и валериан не помага...  Tired

# 1 486
  • София
Айде стига се навивахте, де! Сума ти родни и световни сеизмолози се изказаха, че не може да се прави краткосрочна прогноза за земни трусове и магнитуди, вие тука въртите и сучете, луни, приливи, слънчеви изригвания, предсказания на този и онзи...пффффф.

# 1 487
Lady Lady, този силния гръм ми се стори, че падна зад блока, щото ми се разтресоха прозорците. Да не сме съседи и с теб:)

# 1 488
  • София
защото човешката природа е леко бъгната за тези неща - винаги се търси някаква връзка, а ако е причинно-следствена, още по-добре! Трудно приемаме случайностите, особено когато се натрупат повече от две наведнъж или в много кратък период от време, и са сходни. Сто пъти се каза, че разломите в Италия и Перник са различни, ама не, та не, имало било връзка!

# 1 489
  • София
То и аз съм за направление вече, не мога да спя нощем. Последните две нощи даже и глог, мента и валериан не помага...  Tired
Пробвай най-напред с яко физическо натоварване, после посягай към хапчетата. Запиши се на фитнес, зумба, народни танци, тае бо. Поне три пъти седмично. Хем фигура ще изваеш, хем мрачните мисли ще избиеш. Майка ми навремето се беше докарала с едни сънотворни до състояние да не може да мигне без проклетото хапче.

# 1 490
  • Някъде там...
С тия две деца дето ги гледаме сами, физическо натоварване бол имам.  Wink От 3 години не съм се наспивала покрай тях. И на работа ходя. А време за подобни дейности като изброените за жалост нямам никакво. Обикновено заспивам права още в 20 ч. от умора Laughing

# 1 491
  • София
Честита ни стотна страница!

# 1 492
  • София
С тия две деца дето ги гледаме сами, физическо натоварване бол имам.  Wink От 3 години не съм се наспивала покрай тях. И на работа ходя. А време за подобни дейности като изброените за жалост нямам никакво. Обикновено заспивам права още в 20 ч. от умора Laughing
Това е друго, Жабче  Laughing Едва ли на работата влачиш кашони с камъни или катериш Мусала с децата в раница. За липсата на време, обаче, те разибрам.

# 1 493
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, не се самонавивайте от разни предсказания. Гаранция за нищо няма в природата - може да тресне, може и да не тресне на 18-19.06. Тези неща, ако можеха да се предсказват, нямаше да има толкова много жертви и ранени в световен мащаб и толкова хора без домове след подобно бедствие. Помня преди време, като бях по-малка - 8 клас трябва да съм била, имаше предсказание за земетресение на някой си февруари в Пловдив. Нищо подобно не се случи. Земетресение стана 5-6 години!!! по-късно и то през април /първото ми преживяно/. Божа работа къде, кога и колко силно.
Знам какво ви е на всички, защото и в Пловдив се усети доста силно, а аз бях будна и си глътнах езика от страх, но гледам да се разсейвам някак. Представям си при вас какъв ужас е било. Иначе човек може да се побърка, да си докара страхови неврози и още кой знае какви болести.

# 1 494
  • където ми харесва
Аз още не разбирам едно. Как може хиляди хора да страдат от едно и също нещо просто от уплах. Ама със съвсем еднакви симптоми и по едно и също време.
А именно-сърцебиене, учестено дишане, треперене, силно притеснение/тревога, и все през нощта?!
Честно ви казвам, има нещо гнило. Хайде, разбирам хора, които наистина са се уплашили. Но тези симптоми ги имат и хора, които са проспали трусовете на 22.05, или просто не се страхуват.

Аз, 3 дена бях ок, до снощи. Легнах си, почти заспах. И изведнъж се събудих от някво силно лупане на сърцето ми-все едно се блъскаше в гърдите ми, стана ми лошо-едвам си поемах въздух, тресях се като лист...и това продължи някъде около час.
Не пия никакви лекарства, тоест не са предизвикани от медикаменти. Но и малко ме е шубе да пия някакви успокоителни. Спрях и алкохол да пия, защото ме е страх, че ако стане нещо, няма да съм достатъчно адекватна...
Много ми е гадно.

# 1 495
  • София
разбрицал ни се е нещо вестибуларният апарат, нищо особено! Може и кръвното да е по-нестабилно, и като се направят по-резки движения, и ето ти люлеене! Не се шашкайте, никой не е луд, радвайте се, че не сме на хала на италианците или на перничани!

# 1 496
  • където ми харесва
разбрицал ни се е нещо вестибуларният апарат, нищо особено! Може и кръвното да е по-нестабилно, и като се направят по-резки движения, и ето ти люлеене! Не се шашкайте, никой не е луд, радвайте се, че не сме на хала на италианците или на перничани!
Да бе, повярвай ми, адски съм щастлива, че не сме на техния хал.
Но, не говоря за резки движения и люлеене, говоря си за треперене. Меря си кръвното (аз принципно съм с високо кръвно), и направо ми става зле-толкова е ниско, че чак ми е нереално.
А за вестибуларния апарат, даже не искам да говоря-стоя права, без да мърдам и залитам...некво ужасно е...

# 1 497
Аз още не разбирам едно. Как може хиляди хора да страдат от едно и също нещо просто от уплах. Ама със съвсем еднакви симптоми и по едно и също време.
А именно-сърцебиене, учестено дишане, треперене, силно притеснение/тревога, и все през нощта?!
Честно ви казвам, има нещо гнило. Хайде, разбирам хора, които наистина са се уплашили. Но тези симптоми ги имат и хора, които са проспали трусовете на 22.05, или просто не се страхуват.

Аз, 3 дена бях ок, до снощи. Легнах си, почти заспах. И изведнъж се събудих от някво силно лупане на сърцето ми-все едно се блъскаше в гърдите ми, стана ми лошо-едвам си поемах въздух, тресях се като лист...и това продължи някъде около час.

Аз също недоумявам. Не е нормално. Всичко, което си описала, чувствам и аз. През деня съм ок, започне ли да притъмнява привечер, започва да ме стяга под лъжичката - изпадам в разни панически състояния, сърцето ми бие като лудо, треперя не от студ, а от нерви... Направо не знам. Нито съм толкова лабилна, нито толкова нещо съм се стреснала, на втория етаж в къща бях все пак.. И въпреки това изпитвам ужас от нощта Tired Не се лигавя, не си измислям, развих паническо-нервно разстройство просто май. Вече не ме е и страх от земетресение, а и аз не знам от какво! Просто изпитвам страх. Не искам да панирам никого, просто споделям. Ако някой вече успява да се отърси от това си състояние, нека споделя Hug Дано скоро премине всичко това, че взе да ми писва яко Tired

# 1 498
  • до най-прекрасния мъж
Времето лекува. Излизайте по-често навън, изморявайте се повечко и лека полека нещата ще си дойдат на мястото. Стресът е огромен, защото се случи през нощта и повечето бяхме събудени от труса. Съвсем нормални са нещата, които усещате, но ще минат в течение на времето. В един момент просто ще забравите какво е било и животът ще си тече по старому.

# 1 499

Не пия никакви лекарства, тоест не са предизвикани от медикаменти. Но и малко ме е шубе да пия някакви успокоителни. Спрях и алкохол да пия, защото ме е страх, че ако стане нещо, няма да съм достатъчно адекватна...
Много ми е гадно.
Много странно,аз от 22,05 имам същите симптоми.щом се стъмни,и започва една необяснима тревога,стряскане от всеки шум.Залитам ей така,както си стоя права.Мисля си че вече трябва да се поуспокоя,но не ,а мина достатъчно време,мисля.Мразя да се стъмва.Незнам,дали няма да ме нападнете,че предсказвам врели-некипели,но,все съм с тревожно усещане за нещо предстоящо.

Общи условия

Активация на акаунт