Отново трус или внушение?

• 115 590
  • 2 179
  •   1
Отговори
# 1 470
Миналата година на 10.09. Помня го, защото тогава отворих за първи ден магазина си. Sunglasses

а така; ама по кое време? И беше кратко, нали? Не мн. силно, но помня бученето - приличаше на сегашното (от 22.05).

# 1 471
  • Перник
Аз си спомням земетресението на 15.11.2008г. Тогава живеех в Дианабад на 3 етаж и доста силно се усети. Но не може да се сравнява със сегашното.

# 1 472
  • София
Миналата година на 10.09. Помня го, защото тогава отворих за първи ден магазина си. Sunglasses
Върви ли магазина? Sunglasses

Внимавай какво ще отговориш сега, опитвам се да извлека позитивна зависимост. Laughing
Хич! Беше цветарски и вече го затворих Sad

# 1 473
3. Има предсказания за трусове според него/за 2012 не видях такива Peace/ - един два дни преди земетресението в Сан Франциско/6.9 по Рихтер/, едно предсказание за земетресение по Коледа 2004/ но тогава има цунами в Тайланд/ и няколко седмици преди земетресение в Пакистан през 2005
Точно цунамито в Тайланд беше предизвикано от едно от най-силните земетресения въобще 9+  Confused

2004та цунамито е предизвикано не от земетресение, а от море-тресение. Трусът е   в Индийския океан 9,3.  Помня чудесно, защото мъжът ми беше месец след това в Тайланд
Не че има значение де, но такъв земе-тръс би бил нещо чудовищно...

# 1 474
  • София
А какви ли са затихващите трусове на такова земетресение...

# 1 475
  • София
Аз си спомням земетресението на 15.11.2008г. Тогава живеех в Дианабад на 3 етаж и доста силно се усети. Но не може да се сравнява със сегашното.

Е оставаше и да не се усети силно, то беше с епицентър в Южния парк, кажи-речи и много плитко. Ама беше кратко.

# 1 476
  • София
какво е това море-тресение Simple Smile
то под морето пак земя има Simple Smile

# 1 477
Онзи ден по Нешънъл Джиографик даваха точно за цунамито в Индийския океан. Там, където е било земетресението има разлом и той се е пропукал, тръгнал нагоре към повърхността на дъното и излизайки на повърхността, изтласква огромно количество земя нагоре - бързо. Получава се нещо като стена, която изхвърча нагоре и избутва това огромно количество вода, което в последствие става въпросното мега-цунами.

# 1 478
Аз да се оплача. Миналата нощ сънувах, че земетресение ни беше разрушило тоалетната. Това сигурно заради един виц с една тоалетна.  LaughingПодейства ми кофти обаче...Тази нощ, пак сънувам земетресение и ни се беше пропукал пода, оттам се събудих препотена, гледам часовника 3 в полунощ и като се чу един силен тътен и аз в първия момент си казвам ето започва се и чак после осъзнавам, че гърми. Ама пустия му гърмеж, един силен в 3 часа...Както и да е, оттогава не можах да заспя, днес се чувствам много зле и колегите току що ме сюрпризираха, че водещ български сеизмолог е казал, да очакваме нов силен трус, уж по-слаб от този на 22.... SadЗнаете ли нещо по въпроса?

# 1 479
Здравейте! Много сте изписали от неделя насам, но пък прочетох и много интересни неща, за което Ви благодаря!  Peace Надали моето мнение ще промени нещо кой знае колко, но пък оттук научавам полезни неща и не психясвам повече от това, което преживяхме - напротив. Когато нещо не ми харесва не го чета, тъй че темата според мен не е провокация към психико-емоционален дисбаланс.  Hug

# 1 480
  • София
Както и да е, оттогава не можах да заспя, днес се чувствам много зле и колегите току що ме сюрпризираха, че водещ български сеизмолог е казал, да очакваме нов силен трус, уж по-слаб от този на 22.... SadЗнаете ли нещо по въпроса?
Сигурно за това говори. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4862291

# 1 481
  • софия
Както и да е, оттогава не можах да заспя, днес се чувствам много зле и колегите току що ме сюрпризираха, че водещ български сеизмолог е казал, да очакваме нов силен трус, уж по-слаб от този на 22.... SadЗнаете ли нещо по въпроса?
Сигурно за това говори. http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4862291
Цъ, цъ и датата даже е предсказал ooooh!

# 1 482
Значи на 19 юни по този календар който намерих има новолуние. Да не би и този учен да следи Луната, за това да казва 18??? Знаете ли, нещо вторичните трусове хич ги няма, тази нощ без да съм чела това си мислех, че може би пак ще друсне по-силно...Само не знам какви са тези разрушения които ги сънувам. Да съм пророк, не съм, поне досега не съм забелязала  Laughing Може и тези апокалиптични картини нощем да са от стреса...

# 1 483
  • София
От стреса са. Моя роднина е вече с направление за специалист след неспане от 22-ри насам.  Peace

# 1 484
  • София
Еййй, на 18 ще съм точно в района на Струмския разлом...не е хубаво така с тези прогнози Crossing Arms Пък и ще съм в не надеждно строителство. Да беше писал в колко часа ще е  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт